én ha akartam motoroztam, az se riasztot vissza hogy az ülésig ért a víz vagy a tengelyig ért a hó, vagy éppen szakadt az eső-tombolt a szél-ezer fok meleg volt
rinya sosem volt......
de ha nem akartam nem motoroztam
ilyen egyszerű
a hetero férfiak ilyenek 😆
mostanában elkerül a szerencse
mivel mégsem kellett a wifi jelerősítő bedugtam itthon aztán szórja az udvarnak az áldást
ott állok a kütyü mellett és csináltam tesztet a routerről amiről veszi a jelet meg amit a kütyü ad ki magából
hát közel sem ugyanaz
bőven elég ez a kisebb sebesség, csak fura hogy csak ennyit ad ki magából
szóval szért egy kütyüvel 2x is tudok szívni 😂
Az csak akkor uszom meg ha nem talalkozok veluk,a jargany jobb oldala jol nez ki,a balon van par rozsdafolt,az egyik ajto grafitszinű,es meg horpadt is mer beleszallt egy piás kia sofőr.
225 nagy? nekem 265/70-16 a terepjáró gumi, nem is megyek vele 1 km se csak a műszakira mert nagyon picike a minta rajta és nincs kedvem venni egy szettet aranyáron
Régebben riogattak vele. Asszem úgy van hogy főleg hegyvidéki szakaszokra kiteszik a táblát és oda csak azzal mehetsz be.
De nekem amúgy is szokott a kocsiban lenni, mert mélyebb hóban, jégen azzal faszán lehet menni, hegyvidéken meg tényleg alapvető téligumi mellett is.
Nekem van egy hóláncom amit biztos nem használok már mert nincs olyan autóm amire felmenne.
Kell?
Szomszédra próbáltam rásózni, de neki már volt és ingyen sem kellett neki 😆
rinya sosem volt......
de ha nem akartam nem motoroztam
ilyen egyszerű
a hetero férfiak ilyenek 😆