működik csak nem értem mit látok(kezeit széttáró)
Lefele megy spirálba egy mélyedés(kezeit széttáró) Ez lehet akár egy kobra de leeht egy budi is felülnézetből 😅
Akkor meg kéne rajta keresni a főkapcsolót és mikor az összes c típusú elugrott egy másik csillagrendszerbe, akkor lekapcsolni a villanyt, nehogy vissza tudjanak jönni 😂
Igen és a kristály speciális tér-idő ugró anyag és azért használják a c-k mert ök a kiválasztott faj akik kibírják ezt az utazást hogy a megmentőink legyenek. A tudásért utaznak amúgy oda, hogy meg tudják építeni az ürhajót amivel evakuálni tudják a földi embereket ha itt a vég, ezért kutya kötelessége mindenkinek odaadni az udvarban található vasat, hiszen ehhez gyűjtik. Kezd össteállni a kép 😁
a pisztolyost előhoztam mégegyszer(meghajlós) Az a legfaszább benne, hogy jobbra balra is tudok menni a fejemmel bizonyos szögig és az ábra vele együtt fordul. Ezzel küzdök mint disznó a jégen ez nem akar előjönni. Nekem egyenlőre csak annyi jött elő, mintha ugyanez a zöld szőnyeg dombornyomott lenne de tuti nem ez a megfejtés(kezeit széttáró)
kindness is free (gondolkodós)
Ez viszonylag most hamar bejött. A sakkos elég jó bejön. a pisztolyost még csak egyszer sikerült megfejtenem(kezeit széttáró)
ha életem múlna rajta akkor most a szellemem írna ide 😂 😂 😂
néztem közelről ...... távolról ...... periférikusan ............ hunyorogva
lényeg a lényeg hogy ezen a szinten csak csaló kóddal tudnék tovább menni
Lefele megy spirálba egy mélyedés(kezeit széttáró) Ez lehet akár egy kobra de leeht egy budi is felülnézetből 😅