nincs címke rajtuk, van imerős aki ilyeneket gyárt
cimke gyártós ismerős nincs, pedig akkor teli lennék zsetonnal, nem dolgoznék egy percet sem a továbbiakban
határozottnak kell lenni
pl a kis bulldog a teraszon héderel ha túl meleg vagy túl hideg van kint,
a gyerek alig tudja kizavarni
én csak normál emberi hangnemben mondom neki hogy: "húzzál kifelé a picsába" egyből ugrik fel és kocog kifelé
pedig csak egyszer vertem picsán egy fél tekercs csörgős karácsonyos csomagolófóliával
ebből is leszűrte hogy velem jóban kell lenni, nem érdemes baszakodni 😆
🤣
És engedelmeskedsz neki ha füttyent? Jól beidomított? 😆
Én olyan parancsokat rendeltem a füttyjelekhez hogy "gyere ide", "várj", "hol a kurva anyádba kóricálsz, büdös dög" 😆
A Spencer karabély jobban tetszett a fejeseknek. A kis 44-es peremgyújtású lőszert kevésnek érezték az .56 Spencer-hez képest, emellett a Henry-vel elég hamar el lehetett pattintani a csőtár tartalmát és nehogymá' a lábasjószág katona pazaroljon a lőszerrel, ügye. Pedig a Spencer messze volt a jótól, elég darabos és kényes, ha nem rángatod erőből a felhúzókart, elakad.
Manapság meg pláne. Amcsik azért vannak kiakadva mert 3D nyomtatóval csinálják a bűnözök a fegyvert magunknak.
Amúgy meg teli a net letölthető cuccokkal, persze mind játékfegyver, full autentikus, működő, rugós pisztoly....gondolom pár alkatrészt kell csak cserélni fémre és akkor már működik is 😁
amúgy a henry puskára rákerestem 1861 meg 1982 volt katonai teszt, és tetszett nekik
ami utána jött rövidebb kivitel volt ami nem sikerült annyira
azért az elöltöltős csappanytús vackok után nagy előrelépés volt, már csak rendes lőszert kellett(volna) gyártani hozzá
Ja,mondta is a pali interjuban hogy fel se fogjak a celpontok hogy lonek rajuk.Mer nem egy-ket lovest adnak le mire betalal.Van hogy megnezik mi az isten porzik mellettuk egy meterre,mer a lovest nem halljak.Aztan jon a vérpermet.
1860+150 az 2010, szóval 150éve már voltak jók, az indiános könyvekből ismert henry féle ismétlőpuska volt a kezdet ami használható volt, bár azért mesterlövész puskának gyenge volt csak old shatterhand tudott vele kurva pontosan lőni 😁
150 eve a csappantyus fegyverek voltak,egyesitett lőszert az amerikai polgarhaboruban kezdtek igazan nagy mennyisegben hasznalni.
De azert kicsit le kene szukiteni celok szerint.
Gepkarabelyok,tolozararas fegyverek,vagy pisztolyok,revolverek meg meg tudja eg milyen kategoria.
Pénz. Sok pénz. És persze sok idő.
Van pár fegyveres kolléga. Ugye eleve sportlövőként tarthatsz csak fegyvert halandóként, de ahhoz meg versenyezni, képzések pálya és fegyver bérletek, sok és drága adminisztráció, és idő.
Lényeg hogy lebeszéltek róla 😆
cimke gyártós ismerős nincs, pedig akkor teli lennék zsetonnal, nem dolgoznék egy percet sem a továbbiakban