Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem még úgy van , később kihúzták az állati erővel vontatott engedélyt ! 🙄
Nincs sok, persze, ezért mondom, hogy a túlnyomó többség 90-100-at megy. Mittudomén, Derbi GPR125 megkarcolja. Nyilván nem mázsás pilóta alatt.
Kétüteműbe lehet, de abbol kevesebb van.
110-et az ETZ is ment, azt hittem a japánok többet tudnak 🙂
Hát nem tom melyik megy 130at, max ha 15 kilo a pilóta és hátszél fúj. 110 környéke a vége a legtöbbnek, de ott már ki van mint a liba. 90et szereti felette keservesen gyorsulnak.
https://www.instagram.com/reel...

Kiesik vagy nem esik ki😄
Akkor van mit bepótolni 😉
Mai program volt. Kecel virágkiállítás. Persze volt motor is 😀
Ez ketsegtelen, de ebbol a szempontbol 'szerencses', hogy a 30 lo koruli ketutemu 125-osok joforman kihaltak, szethajtottak vagy osszetortek oket. Nagyon keves van beloluk.

Az A1 jogsi is 15 loeroig ervenyes, gondolom ha lesz itthon ilyen B jogsis 125-os jogosultsag, ugyanugy 11kW lesz a megengedett maximum. Azok 120-130 korul mennek maximum, de a 125-osok nagy tobbsege 90-100-nal nem megy jobban.
na megnéztem 13 km-er volt az a 12(kezeit széttáró) 32 éve nem ültem biciklin 😅
160-170 se kis tempó egy olyan embernek aki az opel asztrából ül rá, hogy neki már ehhez is jó a jogsija(gondolkodós)
A "mai" 125-osok 99%-at 11kW-ra gyartjak, hogy meg is vegye valaki.
Az Aprilia RS125, a Yamaha TZR vagy a Honda NSR es ezekhez hasonlo 30 lovas ketutemu betonreszelok se mentek tobbet 160-170-nel.
Az a fordulatszámmérő, amit láttál..
a mai 125-ös motorok szerintem tudnak menni vagy 200-al(gondolkodós)
nem(ujjával nemet mutató) Most vagyok vánnyadt(óranézegetős) az új bringával pénteken letekertem 29 km-ert. Még ma reggel fájt a hátam 😅 Ma nyomtam a gyerekkel 12 km-ert. Most egy kicsit jobb volt 😅
mi itt lóhajtónak hívtuk 😅
az xxl méretű kannák nélkül is sikere lenne??
https://www.youtube.com/shorts...
A cím az jó amúgy, mert mit is vezethetsz MA itthon B-s jogsival? A csacsifogatok felül? Az 50-es sm-t, attól akarnának nagyobbat, és a 125-ös, ami nem a B125 külön vizsgával, hanem alapból a B-s jogsisok mehetnének úgy, mint jelenleg az ötvenessel.
Biztos van ilyen is. Az van, hogy sokan a más országok gyakorlatát összevetik/keverik az itthoni B125-el.
Ja... értem, mire céloztál akkor.
Ebből gondoltam ! 🤔
Én úgy gondoltam , hogy nehezményezik a B-sek , hogy csak 125 ccm-ből vizsgázhatnak ! 🤔
Az oké, csak nem nekem okozzon kárt pl egy Hayabusa-val, főleg ne egészségügyit!
én adnék minden 18 évesnek aki kéri egy motort 1300cc-ig
jogsi meg bőven elég az elmélet
de kössön biztosítást ami majd fedezi az általa okozott károkat, és ne motorra hanem emberre
a hülyék gyors kihalnának aztán szebb lenne a világ........
Tudom, en elolvastam vegig.