Ez már az újabb maszti(szemeit körbeforgató) Hasonlóak lehetnek az adatok bár nem teljesen. A raktér hossza kb. stimmel az enyémnek is 3.6-3,7 körül volt a raktérhossz. A magasság itt nem stimmel ennél 1,78 az enyémnél H2-nek 1,9 méter volt a magassága(kezeit széttáró)
Egyik bátyám hosszútávfutóskodott némi triatlonnal (úszni tudás nélkül, néha a szám vége felé már ki akarták menteni) fűszerezve és edzésképp esténként a 16. ker szélén lakva a környékbeli utakon futkározott viszont a kutyáktól félt amikből kóbor félék voltak gazdagon arrafelé, na ezért vett egy tutibiztosnak hirdetett kutyariasztót, nagy mellénnyel elindult futni és meglátott 4 kóbor jószágot amik ügyet sem vetettek rá egyébként, de úgy vélte pont jó az alkalom az új eszköz kipróbálására és feléjük irányítva megnyomta a gombot......... elmondása szerint erre a kutyák először csak felé néztek és a második nyomástól felidegelve magukat ugatva és erősen vicsorogva rohanni kezdtek felé..... ugyan nem sprinter volt, de ijedtében talán az országos 100m-es csúcs közelében járhatott 1km-en keresztül. 😂
ezt pontosan nem tudom(kezeit széttáró) Azt tudom, hogy az ájvekó az nagyobb. az 17 m3-es a maszti meg 13,5. Ami nekem volt az L3h2.
Szóval a leghosszabb és középmagas. (kezeit széttáró) Szerintem már nem találnék a neten méretadatot egyik özönvíz előtti szarról sem(gondolkodós) De valami azt súgja nem volt kisebb a fityónál(szemeit körbeforgató) Bár az tény egyszer sem álltam meg egy fityó doboz mellett méregetni 😅
na jó, de nekem autóra motorra kellene.........bár egy szakavatott azt mondta, csak akkor nem történik vadgázolás, ha épp akkor nem jár arra vad.....
Elvileg pedig amit az őzek meg disznók hallanak az a kutyát is zavarja..
Mer csont süket vagy, ezért nem is értem minek neked kommunikácio a sisakba 😃 zenét nem hallgatsz, telefonálás elvonja a figyelmed, és csak nehezebb lesz tőle legalább 80 grammal 🤣
Ja a miénk ilyen mozgáserzékelős, naoelemes, mert a telek hátsó határa egy patak és bejárnak az őzikék. A köcsög szomszéd a fóliasátorban nézett farkasszemet eggyel 🤣 Mióta kiraktuk nem láttunk őz nyomot, de a kutya simán eljön mellette, meg a saját macsekot sem hatja meg. Hallom hogy működik, kattan egyet a piezó amikor bekapcdol aztán valami halk sípolás.
Kerestem vadriasztót, de biztosat nem találtam. ez a vionn vagy mia fasz halálra reklámozza magát, de egyrészt az akku nem cserélhető és két év vagy ki tudja meddig birja mert nam jelzi kuka, másrészt a hozzászólások alapján elég sokan találtak el vele vadat, volt aki hat hét után. Ezekben a szélgerjsztésüekben nem bizok egyáltalán. Még ez a hornet tűnik talán jónak de ennek meg horror az ára. Mondjuk ha tuti lenne olcsóbb mint egy döglött őz.
maszter is beérte 10 lityóval ugyanakkora kasztnival mint a tied 2 tonna rakománnyal 2500 motorral(kezeit széttáró)
Persze ini gyök kettővel bandukol a csatornaparton 4 kerékben felezővel lehet ennyi a kimutatás(gondolkodós) annó horgászpályán én is meg tudtam etetni a 2t wartyogóval a 16 litert 😅 pedig azt 3 hengeres 1000-es erőforrás hajtotta 🤣
Elég volt csak egy klíma párologtató csere hozzá(meghajlós)
Szóval a leghosszabb és középmagas. (kezeit széttáró) Szerintem már nem találnék a neten méretadatot egyik özönvíz előtti szarról sem(gondolkodós) De valami azt súgja nem volt kisebb a fityónál(szemeit körbeforgató) Bár az tény egyszer sem álltam meg egy fityó doboz mellett méregetni 😅
Elvileg pedig amit az őzek meg disznók hallanak az a kutyát is zavarja..
Persze ini gyök kettővel bandukol a csatornaparton 4 kerékben felezővel lehet ennyi a kimutatás(gondolkodós) annó horgászpályán én is meg tudtam etetni a 2t wartyogóval a 16 litert 😅 pedig azt 3 hengeres 1000-es erőforrás hajtotta 🤣