Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy lehet amúgy vadásznak állni hivatalosan, meg pufkára engedélyt szerezni?
Nem hogy hoznál belőle, nagyobb biznisz lenne mint a bútor 🤣
De egy vadászíjj is megreszi,vagy usd el a zafiraval. 🤣
Ja,bar mar kesz van a modositott sisakbeles.Csak lusta vagyok osszerakni,.
A vilag legnagyobb AK keszlete szorodik szet most is a szomszedban.
Ez már az újabb maszti(szemeit körbeforgató) Hasonlóak lehetnek az adatok bár nem teljesen. A raktér hossza kb. stimmel az enyémnek is 3.6-3,7 körül volt a raktérhossz. A magasság itt nem stimmel ennél 1,78 az enyémnél H2-nek 1,9 méter volt a magassága(kezeit széttáró)
A tied 13 köbmeter,az enyem L4H2 15 kobmeteres.Es siman fel perc alatt lehet adatot talalni,csak te nem fogsz,fogyatekos vagy.
Egyik bátyám hosszútávfutóskodott némi triatlonnal (úszni tudás nélkül, néha a szám vége felé már ki akarták menteni) fűszerezve és edzésképp esténként a 16. ker szélén lakva a környékbeli utakon futkározott viszont a kutyáktól félt amikből kóbor félék voltak gazdagon arrafelé, na ezért vett egy tutibiztosnak hirdetett kutyariasztót, nagy mellénnyel elindult futni és meglátott 4 kóbor jószágot amik ügyet sem vetettek rá egyébként, de úgy vélte pont jó az alkalom az új eszköz kipróbálására és feléjük irányítva megnyomta a gombot......... elmondása szerint erre a kutyák először csak felé néztek és a második nyomástól felidegelve magukat ugatva és erősen vicsorogva rohanni kezdtek felé..... ugyan nem sprinter volt, de ijedtében talán az országos 100m-es csúcs közelében járhatott 1km-en keresztül. 😂
😅
és ebbe lehetett a fülke térfogatát növelni a benne utazók javára(meghajlós)
Elég volt csak egy klíma párologtató csere hozzá(meghajlós)
ezt pontosan nem tudom(kezeit széttáró) Azt tudom, hogy az ájvekó az nagyobb. az 17 m3-es a maszti meg 13,5. Ami nekem volt az L3h2.
Szóval a leghosszabb és középmagas. (kezeit széttáró) Szerintem már nem találnék a neten méretadatot egyik özönvíz előtti szarról sem(gondolkodós) De valami azt súgja nem volt kisebb a fityónál(szemeit körbeforgató) Bár az tény egyszer sem álltam meg egy fityó doboz mellett méregetni 😅
Mivel? 🤷‍♂️
Ehhh.........
Az őzet le kell durrantani es a husaval telepakolni a melyhűtőt,nem elriasztani.
Divatbúl.
na jó, de nekem autóra motorra kellene.........bár egy szakavatott azt mondta, csak akkor nem történik vadgázolás, ha épp akkor nem jár arra vad.....
Elvileg pedig amit az őzek meg disznók hallanak az a kutyát is zavarja..
Mer csont süket vagy, ezért nem is értem minek neked kommunikácio a sisakba 😃 zenét nem hallgatsz, telefonálás elvonja a figyelmed, és csak nehezebb lesz tőle legalább 80 grammal 🤣
Ja a miénk ilyen mozgáserzékelős, naoelemes, mert a telek hátsó határa egy patak és bejárnak az őzikék. A köcsög szomszéd a fóliasátorban nézett farkasszemet eggyel 🤣 Mióta kiraktuk nem láttunk őz nyomot, de a kutya simán eljön mellette, meg a saját macsekot sem hatja meg. Hallom hogy működik, kattan egyet a piezó amikor bekapcdol aztán valami halk sípolás.
En spec semmit se hallottam,a videon se. 🤣
Kerestem vadriasztót, de biztosat nem találtam. ez a vionn vagy mia fasz halálra reklámozza magát, de egyrészt az akku nem cserélhető és két év vagy ki tudja meddig birja mert nam jelzi kuka, másrészt a hozzászólások alapján elég sokan találtak el vele vadat, volt aki hat hét után. Ezekben a szélgerjsztésüekben nem bizok egyáltalán. Még ez a hornet tűnik talán jónak de ennek meg horror az ára. Mondjuk ha tuti lenne olcsóbb mint egy döglött őz.
A master meretre kisebb.
azt nem tom, csak a linkedet próbáltam ki
ez egy paraszt sakkfigura fej nélkül 😅
nekem 5 ikszig fél év van(óranézegetős)akkor addig hallgassak minőségi hifit?
maszter is beérte 10 lityóval ugyanakkora kasztnival mint a tied 2 tonna rakománnyal 2500 motorral(kezeit széttáró)
Persze ini gyök kettővel bandukol a csatornaparton 4 kerékben felezővel lehet ennyi a kimutatás(gondolkodós) annó horgászpályán én is meg tudtam etetni a 2t wartyogóval a 16 litert 😅 pedig azt 3 hengeres 1000-es erőforrás hajtotta 🤣