Igen, Tibi a főnök kb 60 éves. Nagyon korrekt ember, nem az a lehúzós, az adagon, minőségen spóroló sóher. Ha majd tudod, hogy a környékünkön vagy Füred környékén mozogsz, egy héttel előtte kommunikáljunk, és egy gyors kajálásra összefutunk!
emlékem szerint egy idősebb olyan 60-65 körüli ember szolgált ott ki engem(gondolkodós) Meg természetesen a hölgyek. (meghajlós) kb. 5-6 éve kezdtem oda járni amikor a környéken van dolgom, persze évente ez csak néhány alkalom.
Akkor a málnaszörp nem olyan rossz neked se. Jó társaság szokott oda járni. Olyanok, akik a kedves kiszolgálás és a kaja miatt állnak meg. Csak szerényen. 😉 A jobb oldali nagyon jó barátomé. Viszont sajnos egészségügyi problémája van, azért kellett bezárnia. De bízom benne, hogy tavaszra minden rendben lesz vele és újra nyit.
Mindig málnaszörpöt szoktam hozzá kérni(kezeit széttáró) bár lehet utoljára épen jaffát kértem(gondolkodós) kimérik a szörpöt ilyen fém pohárba, nem bíbelődnek saccolgatással 😅
Nos asszem tavaly a sárga/kép jobb oldala/ bezárt. előtte oda jártam. Idén már ebbe a rózsaszínbe. Múltkor agyvelőt ettem resztelt májjal, főtt krumplival almapaprikával😅 Azt hittem majd furcsán néznek, hogy hogy keverem ezeket de még csak a szemöldöküket se húzták össze 😅 Valószínű ezek az igények ott teljesen megszokott dolgok 😅 Ma rohadt szarul esett, hogy nem voltak nyitva, reggel óta rájuk gyúrtam(szemeit körbeforgató) dél körül jöttem le az m25-ről. Be is terveztem, hogy visszafelé bemegyek. Amikor mentem el előtte a túloldalon már akkor gyanús volt, hogy csak két autó parkolt ott(szemeit körbeforgató) ebédidőbe nem nagyon szokott ott hely lenni(gondolkodós)
Szolgálat után szoktunk ott reggelizni. A legjobb talponálló a kistályai úton Legközelebb málnaszörpöt kérjél hozzá! Verhetetlen. 👍️
A füredi Fehér Amúr is bezár felújítás miatt. Addig beköltöznek Füredre valahova.
a mol kutas hotdog meglepően jóízű, ritkán eszek mert sokallom az árát, de néha ha elfelejtek vinni kaját betérek egyet-egyet venni
nem túl rég valami csípőset ettem, majd szét égette a számat, de ezt kellett enni mert valami magyaros szurkolós izé volt
Köszi(meghajlós) Az úttal nem volt gond viszont nem volt nyitva az a talponálló ahol kajálni szoktam. Ki volt rá írva, hogy technikai okok miatt a mai nap zárva(szemeit körbeforgató) Baszki amikor megyek hurka-kolbászt enni egerbe ez ne legyen már zárva!!!!!!
Ha jársz arra írj be légyszi a panaszkönybe írd alá a nevembe, hogy pipifax(kezeit széttáró) Mól kúton voltam kénytelen tengetni magam diétás hot-doggal(fejét fogó)
ebben az a hiba hogy a hozzád hasonló alkeszek ahogy kiürül a doboz máris roppantják össze és úgy basszák be a nádba
aztán baszhatom az egészet mert nem veszi be a gép
maradt két 4l kanna aztán nincs mibe tenni, marad a láncfűrész
olyan nincs hogy nincs, szóval tuti van
Butorlapos tuti rossz.
Spuroskodnom kene.
Nem motorra lesz.
Nos asszem tavaly a sárga/kép jobb oldala/ bezárt. előtte oda jártam. Idén már ebbe a rózsaszínbe. Múltkor agyvelőt ettem resztelt májjal, főtt krumplival almapaprikával😅 Azt hittem majd furcsán néznek, hogy hogy keverem ezeket de még csak a szemöldöküket se húzták össze 😅 Valószínű ezek az igények ott teljesen megszokott dolgok 😅 Ma rohadt szarul esett, hogy nem voltak nyitva, reggel óta rájuk gyúrtam(szemeit körbeforgató) dél körül jöttem le az m25-ről. Be is terveztem, hogy visszafelé bemegyek. Amikor mentem el előtte a túloldalon már akkor gyanús volt, hogy csak két autó parkolt ott(szemeit körbeforgató) ebédidőbe nem nagyon szokott ott hely lenni(gondolkodós)
A füredi Fehér Amúr is bezár felújítás miatt. Addig beköltöznek Füredre valahova.
nem túl rég valami csípőset ettem, majd szét égette a számat, de ezt kellett enni mert valami magyaros szurkolós izé volt
Ha jársz arra írj be légyszi a panaszkönybe írd alá a nevembe, hogy pipifax(kezeit széttáró) Mól kúton voltam kénytelen tengetni magam diétás hot-doggal(fejét fogó)
A közutasok tették a dolgukat. 🤣
A lényeg, hogy rendben hazaértél.
aztán baszhatom az egészet mert nem veszi be a gép
A sörös dobozokat ha leadnád a lidl-nél haszonnak szednéd a szemetet(meghajlós)