Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😅 vanolyan:))
...es ez lenne a 10W60.
Olyan boduletes elteres azert nincs az adatlap alapjan. Sokkal jobban birna a meleget, de mivel a sorharom vizes... Ettol fuggetlenul egyaltalan nem rossz olaj ez se. Hidegen cseppet viszkozusabb, mint a mostanid, de te ugysem hajtod huvos idoben. az adalekcsomagja es az alapolaja meg biztosan jobb, mint a Moto Tech-e. Az se egy szar olaj, kis zold szinezekkel sokkal tobbert is el lehet adni, van ra lelkes vevo. :D
ako az is piros
asszem az már aranysárga, az 5100 piros
ezt a pocséklást.....nyár végén vettem drágapézé
Ez van benne most...
Siman beletennem. Mondjuk ennyiert a sajatomba is vennek, ami leg-olajos es a 20W50-et vagy 10W50-et szereti. Mondjuk most a hideg miatt 10W-40 van benne marcius-aprilisig.
Dehogyis illetve az 5100 tényleg csak résszintetikus, de minden gyártónak van minden viszkozitásban fullszint nyilván olyan áron. 🤔
Há honnan tudjam,en nem olyan lennek mint a keménymag forumosok,azok mindent IS jobban tudnak.😀
kb mint a meggylikőr
"teljesen szintetikus"? - és akkor az nem kőolajból van? 😅
Nem,de csak az teljesen szintetikus.Jelenleg toprengek.
A 10-60 miért kell? Az az előírás?
Mittomen,elvileg szintetikus kel,most egyelőre lejjebbi 10w50 van benne.Az meg olyan 5100 koruli lehet.
Akkosincs.
Csak ha hiteles probafurast vegzel vele a tesla szelvedo kozepen.🤔
Kutya közönséges falfúró vídia is viszi - de nem ütve 😅
Ok, de a színe milyen?
lég-olajos BMW boxerbe kell 60, de alul 20 jobb. Mondjuk 50-est tettem bele, az volt itthon 😃 nem racsingolok vele, nem hevül fel annyira.
maróba befogja a 6-os fúrót mindent is át tud fúrni vele
nektek nem jó mert 10w60
nem tudja senki sem kihasználni a 60as oldalt 😁
ellenben imádom a sampon szagát
DE VAN! Hát most mondta, nem értesz a szóból? 😅
Nekem van. Szívesen adok, csak legyen róla videó amikor elkezded fúrni 😆
Milyen színű?