Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem nyílik
lehet a nád elviszi a térerőt
Nekem is nyilik.

Ami a felvetesedet illeti... Amikor negyven pluszos ven hulyek is ugy beszopodtak a Pokemon Go-ba, mint egy nyolceves, akkor nincs mirol beszelni. Volt olyan faszi, aki be akart keredzkedni a boltunk mogotti sikatorba, mert ott egy pikacsu. Mindez nap kozepen, munkaidoben. Hisztizett, mint egy gyerek es nem volt egyedi eset, tobbek panaszkodtak erre
Meg nyilik is.
Nem tom ugy csináltam mint eddig.
és vannak olyanok is akik még mindig nem tudnak linket beilleszteni 😉
És az ember azt hinné közel a hatminchoz komolyodnak az emberek. Különösen ha egyetemre járnak........de sokszor ott vannak a legidiótább mamakedvencei
https://daemon.indapass.hu/htt...
ezek nem túl pénztárca barát járművek
ami nincs szétesve meg szarrá rohadva 2 milla, de ennyiért is szart kapsz csak nem esik szét a haza úton
egy palack gáz 60-80km távot bír, benzinnel meg még drágább az üzemeltetés
amúgy az alváz és a futómű nem rossz csak közel sem ér annyit mint amennyi az ára
ilyet szerintem sosem írtam
hát pajti én annyit vállalnék a gyerekkel, hogy kimegyünk a vásártérre gyakorolni na nem amikor vásár is van 😅
Nálunk egyébként a vásártér egy köztudottan olyan hely ahol járnak ki az apák a gyerekeiket vezetni tanítani. A rendőr sem megy oda baszogatni őket mindenki tudja miért vannak ott aki elmegy a vásártér előtt. Az arra jó egyébként, hogy az indulást megállást kanyarodást lehet gyakorolni akár néhány bója kihelyezésével a rutinpálya feladatokat is. Aztán lehet apucival menni akár minden délután. ha valaki így ül bele egy oktató autóba legalább nem teljesen vakon van. Ha nem automata az autó legalább a váltásokat is meg lehet tanulni és lesz egy erős alap amire az oktatóautóba már könnyen lehet építkezni. Nálunk majdnem mindig van aki gyakorolgat kint a téren.
hát nekünk ha jól emléxem 91-ben 15 óra volt a vezetés. Ebbe benne volt a rutinpálya gyakorlás is(kezeit széttáró)
Aztán persze ott is voltak bukások de semmi kirívó statisztika(kezeit széttáró) Csak hát persze gyerekként nem a telefont nyomkurásztuk álló nap hanem 8-10 éves korunktól kerékpárral forgalomba közlekedtünk. Arra meg akkor még kellett nekünk kreszvizsga amit a suliban lehetett letenni. Szóval 16,5 évesen amikor beleültem az oktatóautóba nem akkor voltam közúton életembe először hanem már 6-8 éve a forgalom szerves részét képeztem igaz bringásként. De az épen elég volt ahhoz, hogy ne legyen idegen a közúti forgalom(kezeit széttáró)
ha már a kreszvizsgát otthon onlájn is meg lehet tanulni nem lenne jobb ha a vezetésgyakorlatot is otthon tanulnák meg onlájn? sokkal jobb lenne a helyzet az utakon 😅
már csak a másnapossággal kell kezdenie valamit azt rendes ember is válhat belőle 😅
Az ini gyakran mást ír mint amit gondol.
Ez itt úgy sem lesz,mert akkor az oktatók 90%-a mehet a kukába.Egyébként érdekes dolog,az ember azt hinné hogy marha nagy faszság mert balesetveszélyes,de valahogy a gyakorlat mégsem ezt mutatja.
Hasonlót akarnak itt is.
most egész eddig nem arról hadováltál, hogy felesleges ilyen hatalmas batár szarokat gyártani?
Na az itt nagyon nem lenne jo ötket. Meg ott se ugy van hogy simán csak beülsz valaki mellé és kész.
Nem az óra a kevés,az oktatás szar.Régen is elég volt ennyi óra,megtanultál vezetni közlekedni,a rutin meg úgy is évek mire megvan.De pl ott van ausztria,ott akkor vizsgázhatsz ha levezették 1000km-t,de nem kell hozzá oktató,meg kell jelölni 1-2 embert aki mellett vezetsz,és oda mész ahova akarsz.
Sztem és más hozzáértők álláspontja szerint is igen kevés az alapóraszám. Cserébe 10ezer egy óra. Illuzókeltésnek jó mert azt hiszi a dolgozó hogy 300 ezerből levezeti de ugyis fog kelleni hozzá.
Azóta van ez amióta 6-8 éve nagy bukások voltak és bíróságon kötött ki egy halom oktató így már nem a jattra mennek rá hanem a buktatásokra, 2 buktából még több is jön be amit risztelhetnek a buktatóval és teljesen biztonságosan, nem lehet belekötni.
Amúgy gusztustalan amit az oktatók művelnek... direkt buktatják a vizsgáztatók a tanulókat, azért, hogy menjen a plusz óra.. első vizsgán szinte senki nem megy át - csak aki előre tejel
Ez a neked való:
https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Ha én horgásznék, tuti arra ilyet vennék.
Tudom. Soknak nem való ez a pálya mert csapnivaló pedagógus. Nem is annyira szándékosan basztatják az embert hanem nincs türelmük, nem jól magyarázzák el és hát közlekedni nem is akarják megtanitani a tanulót csak vezetni.
Az oktatók is egy érdekes téma. Nekem szerencsém volt, hogy tizenpár elpazarolt óra után találtam egyet, aki oktat is. A másik - azon kívül, hogy hagyta vezetni a szakadt Peugeot-ját - folyamatosan tette belém az ideget, hogy elbizonytalanítson, hátha leesik neki még pluszban 15-20 óra.
És ez csak a jéghegy csúcsa. Erről órákat lehetne elmélkedni, de elég sok ezzel kapcsolatos dolgot látok. Van oktató ismerős, borzalom belátni hogy gondolkodnak és oktatnak. Mondtam is már ha a saját gyereked jönne szembe a tanitványoddal majd később az jó lenne?
Aztán a rutinpálya meg vizsga eltörlése ezen csak továbn ront. A gyerekem most jár B re onnan is jönnek a tapasztalatok bár neki jol megy eddig szerencsäre, de vannak diáktársak akiknek nem való egyáltalán ez és a mostani rendszer azért könnyiti a jogsiszerzést valamelyest. De ismerek aki már 7edszer bukik, már küldték alklamasságira is.