Szia! Szolgálatban vagyok. Reggel óta megállás nélkül megyünk. Közútkezelő elbukott, Émász elbukott, rendőrség elbukott, busz, kamionok árokban. Leszakadt fák vezetékeken. De lassan olvasni kezd. Ha nem időre kell jönnöd, várj még 1-2 órát!
már akinek.(Kezeit széttáró) 2* 1 hét merenye meghívott rokonnal, haverral 400. Egyébként 12 napi pecáért napijeggyel, csónakkal, utazással, napi kocsmázással ez nem sok pénz(kezeit széttáró)
nekem balatonról ilyen élményeim nincsenek 😅 nem túl sokat horgásztam ott. A legnagyobb kalandom az volt amikor nagy bandával voltunk legalább volt 8 horgász 16 puskával. Én ültem bal legszélen. Szokásosan berúgtunk estére(meghajlós) Aztán bealudtunk. Az egyik botomon lévő kishalat felvette a süllő, elindult jobbra és az összes horgászbotot felszedte jobbról 😅 Volt anyázás rendesen hajnalig gubancoltak a srácok mattosan. De a kettes süllő meglett 😅 Aztán közös megegyezésre elpocsékoltuk a halászlébe 😅
Mert hülyék,az egyik barátomnak van kulipintyója saját stéggel,oda szoktunk menni,van néhány botom,ha megyünk,veszünk valami etetőanyagot,ha nem,az sem baj van ott mindig valami,aztán addig horgászunk míg már a piálás miatt semmi értelme folytatni,persze sokszor a botok bent maradnak,volt hogy másnap szedegettük össze,aztán még hal is volt rajta.De aztán vannak itt is ilyen fanatikus barmok,hetekre kiköltöznek a partra,sátrak,ernyő minden kutyafasza.......
idén kb 30 ezer elment bojlira, gázolajra is nagyjából ennyi, tavaszi szezonra opellal mentem az nem evett ennyit max 20 ezret
plusz a robogóba is tankoltam egy 20ast
most vettem tesztenek egy csomag horgot 2700ért, meg a temuról rendeltem pár biszbasz kacatot kb 5 ezerért
nagyjából ennyi az egész éves peca hobbi
ha napi 1 doboz cigit elszívnék még ha itthon is töltögetém akkor is többe lenne
amúgy a jelenleg használt 2 botom 14 ezer volt a 2 orsó meg 30 felé, többi összes kacat is bőven belefér 50 ezerbe
ha az összes eddigi peca cuccom összeadnán akkor se lenne 250től több
szóval nem egy drága hobbi ez......
Ti tiszta hülyék vagytok, ilyen fasz hobbira ennyi pénzt elbaxni... 🤣 amikor annyi jó hobbi van... bár lehetne rosszabb is, pl. ha foci rajongók lennétek 🤣
régen mi is csak kicsiket fogtunk, volt hogy ilyen 25-30 centi közti pontyok jöttek mindenre is 2000 körül már lehetett itt-ott bojlit venni(persze kb mind egy rakat szar volt) arra meg semmi se jött
mivel minden évben mentünk, minden évben okosabb és ügyesebbek lettünk végül 2015 felé már ilyen terítékek jöttek össze 2-3 nap alatt
egy ilyen lófasz stég ami jó helyen van, 150 egy hétre
egyet tudtam az északi parton ami ennek harmada volt csak kb 300 métert kellett kutyagolni a nádasban mire a stégre értél, 300 méterre meg cuccoljon akinek több anyja van, ráadásul 0 árnyék, még késő ősszel is megfő az ember rajta
Minden gyerek itt nyaralt az én időmben ingyen és bérmentve (kezeit széttáró)
Kőrös összes általános iskolás diákja kapott itt helyet egy hétre petőfiből rákócziból aranyból, kossuthból(gondolkodós)
Azért volt valami jó a régi rendszerben is(kezeit széttáró)
Baszki beütöttem a mepszre, hogy balatonakali rögtön kidobta a stégeket 😅
Inikém mehecc ingyen pecálni a balcsira.(meghajlós) Ha kérdezné valaki, hogy mit keresel a stégen, mondjad, hogy az sm fórumról pipifax megengedte 97-ben erről a stégről pecázott 😅
mi a 90-es évek vége fele akalin a kőrösi táborban nyaraltunk. Akkor megszűnt már a gyerek táboroztatás mehetett bárki.(kezeit széttáró)
lesétáltunk a partra egy botzsákkal némi sörrel. A parton voltak ilyen mozgathatós nagy állványos stégek de volt annak a felülete vagy 15m2.
Gondolatunk szerint vitte aki akarta(kezeit széttáró)Legalább is mi vittük nem szólt hozzánk kutya se(kezeit széttáró) ki is néztük hová kéne tenni. A parttól vagy 30-40 méterre. megfogtuk 4-en a 4 lábát elindultunk befelé vele a vízbe de majd be szartunk olyan nehéz volt 😅 Már derékig bent voltunk vele a vízbe aztán nem tudtuk tartani elborult a tetejére 😅
Na akkor jöttünk rá, hogy úszik a vízen és ennek a mozgatása fejjel lefelé történik 😅 aztán egy ember csak húzta maga után könnyedén 😅 Amikor megérkeztünk visszaborítottuk a talpára(kezeit széttáró) Egész héten azon horgásztunk senki nem kérdezte meg, hogy mit keresünk a stégen(kezeit széttáró) De volt a parton még vagy 10 darab az egy hét alatt még egy került be mellénk de tőlünk vagy 50 méterre(kezeit széttáró) Úgy csináltuk, hogy fél órára béreltünk vízibiciklit aztán arról minden nap megszórtuk a pályát. nem emléxek nagy fogásokra. Gardából rengeteget fogtunk azt tudom kárászokat fogtunk még valamennyit meg néhány return pontyot az 1 hét alatt. pedig egy 3 órára minden nap kimentünk peccantani meg sörözni a stégre. Ez időtájt alatt senki nem nyúlt a stéghez halőrről meg hírből sem hallottunk(kezeit széttáró)
én 2010 körü voltam utoljára, volt egy bejáratott hely, letettünk fejenként egy ötöst aztán volt hely sátrazni sütni-főzni, senki sem zavart, volt budi, ha kellett villany is volt, bár többnyire lusták voltunk hosszabítót hzigálni inkább akkus világítás volt
meg párszor "ingyenes" helyen, itt már nem volt olyan fasza, nem lehetett sátor, sütnifőzni nem mindenhol tudtunk, turisták mászkáltak egész nap, de végülis nem volt ez sem gáz, pl öszödön volt ingyenes budi meg zuhany is a strandnál
előtte tihany környékére jártunk, ott a padoknál ettünk-ittunk főztünk, az erdőben volt a fürdés/sz@rás stbstb
most ezek a szabad helyek nagyon elfogytak, vízparti telkek stéggel meg ilyen 3-500/hét ennyit meg nem ér az egész
heti 1 bebaszás még elmenne de heti 7 ko már egyenlő a halállal
Nekem veled ellentétben van veszíteni valóm ezért nem játszom az orosz rulettet 😅
most csak robogózni tudok
plusz a robogóba is tankoltam egy 20ast
most vettem tesztenek egy csomag horgot 2700ért, meg a temuról rendeltem pár biszbasz kacatot kb 5 ezerért
nagyjából ennyi az egész éves peca hobbi
ha napi 1 doboz cigit elszívnék még ha itthon is töltögetém akkor is többe lenne
amúgy a jelenleg használt 2 botom 14 ezer volt a 2 orsó meg 30 felé, többi összes kacat is bőven belefér 50 ezerbe
ha az összes eddigi peca cuccom összeadnán akkor se lenne 250től több
szóval nem egy drága hobbi ez......
mivel minden évben mentünk, minden évben okosabb és ügyesebbek lettünk végül 2015 felé már ilyen terítékek jöttek össze 2-3 nap alatt
egyet tudtam az északi parton ami ennek harmada volt csak kb 300 métert kellett kutyagolni a nádasban mire a stégre értél, 300 méterre meg cuccoljon akinek több anyja van, ráadásul 0 árnyék, még késő ősszel is megfő az ember rajta
Kőrös összes általános iskolás diákja kapott itt helyet egy hétre petőfiből rákócziból aranyból, kossuthból(gondolkodós)
Azért volt valami jó a régi rendszerben is(kezeit széttáró)
Inikém mehecc ingyen pecálni a balcsira.(meghajlós) Ha kérdezné valaki, hogy mit keresel a stégen, mondjad, hogy az sm fórumról pipifax megengedte 97-ben erről a stégről pecázott 😅
lesétáltunk a partra egy botzsákkal némi sörrel. A parton voltak ilyen mozgathatós nagy állványos stégek de volt annak a felülete vagy 15m2.
Gondolatunk szerint vitte aki akarta(kezeit széttáró)Legalább is mi vittük nem szólt hozzánk kutya se(kezeit széttáró) ki is néztük hová kéne tenni. A parttól vagy 30-40 méterre. megfogtuk 4-en a 4 lábát elindultunk befelé vele a vízbe de majd be szartunk olyan nehéz volt 😅 Már derékig bent voltunk vele a vízbe aztán nem tudtuk tartani elborult a tetejére 😅
Na akkor jöttünk rá, hogy úszik a vízen és ennek a mozgatása fejjel lefelé történik 😅 aztán egy ember csak húzta maga után könnyedén 😅 Amikor megérkeztünk visszaborítottuk a talpára(kezeit széttáró) Egész héten azon horgásztunk senki nem kérdezte meg, hogy mit keresünk a stégen(kezeit széttáró) De volt a parton még vagy 10 darab az egy hét alatt még egy került be mellénk de tőlünk vagy 50 méterre(kezeit széttáró) Úgy csináltuk, hogy fél órára béreltünk vízibiciklit aztán arról minden nap megszórtuk a pályát. nem emléxek nagy fogásokra. Gardából rengeteget fogtunk azt tudom kárászokat fogtunk még valamennyit meg néhány return pontyot az 1 hét alatt. pedig egy 3 órára minden nap kimentünk peccantani meg sörözni a stégre. Ez időtájt alatt senki nem nyúlt a stéghez halőrről meg hírből sem hallottunk(kezeit széttáró)
meg párszor "ingyenes" helyen, itt már nem volt olyan fasza, nem lehetett sátor, sütnifőzni nem mindenhol tudtunk, turisták mászkáltak egész nap, de végülis nem volt ez sem gáz, pl öszödön volt ingyenes budi meg zuhany is a strandnál
előtte tihany környékére jártunk, ott a padoknál ettünk-ittunk főztünk, az erdőben volt a fürdés/sz@rás stbstb
most ezek a szabad helyek nagyon elfogytak, vízparti telkek stéggel meg ilyen 3-500/hét ennyit meg nem ér az egész