Nekem a tévé nem éri el a routert egy vastag fal miatt, ez olyan helyre van bedugva ahova mindkettő rálát és igy fullon megy a jel.
Igazából ezek jelet nem erősitenek, csak azt a szintet tovább adják amit fognak. Ha jó helyre dugod ahol erős jel van annak a sugarát terjeszti ki ha gyengebb a fogott hel akkor azt a jelszintet.
Feljelentés mindenképp megér nagymértékű lopás biztos hogy nyomoznának
Bizonyítéknak hívás lista azt megelőző őket ajánló fórum .
És így nehéz letagadni hogy nem volt kapcsolat köztetek hogy te nem is jártál ott nem is ismer .......stb
130.000 Ft-os akármi is nem kis érték , szóval biztos kiugrik egy nyomozó kérdezősködni hivatalból . De elölte neked kell be ballagni a rendőrségre feljelenteni és részletesen elmondani hogy is nincs meg a kocsi alkatrészed .................. meghallgatnak amit vissza is kapsz írásba 2-3 oldalba .
Persze. Az a receptje a megúszásra, hogy úgy is tudja nem mersz csinálni semmit.
De hidd el. Lehet. Nem kell semmi törvénytelent csinálni, csak 6-at megjelenünk az ajtóban és kedvesen mosolygunk, az működik.
Amúgy meg felnyomod a rendőrségen a NAV-nál, meg a fogyasztóvédelemnél ha ez sem használ.
Meg aztán a kamerák képei soha nem kerülnek elő amikor neked okoznak kárt, szóval nem kell azoktól sem annyira tartani. Amíg nincs személyi sérülés a rendőrök sem nagyon nézelődnek.
Nem tudom, nekem RT5-ös volt benne amibe az RT4-et bele lehet tenni csak nem lesz kékfog, de az RT3-at nem mert annak optikai a kijelző kábele míg az előbbieké az utp-re hasonlít, RT3 már van 30000-ért, de az nem jó, mindhárommal gyártották a kocsit, amúgy 2010 C4 GP. Amit linkeltél nem tudom milyen, de felül egy másikon rajta van, hogy RT3.
Megint - sajnos pár embert kiragadva és nem mindenkire vonatkozóan - béremelés volt a cégnél. Én szerencsére kaptam, de már ahogy elterjedt a hír, hogy vannak akik és vannak nem, megint elkezdődött a baszogatás, a beszólogatás.
De holnap, ha ez folytatódik, minden beszólogatós buzinak felajánlom, hogy ha a jelenlegi feladata mellé ellátja pluszban az 1500 ember és majdnem 40 ingatlant érintő energetikusi posztot, amit amúgy nem szeretek csinálni, az viheti a plusz lóvét.
Most ott tartunk, hogy a leghülyébb szerint ha jön a háború, akkor nekem kell először menni a frontra, mert többet keresek mint ő, ergo eddig jobb életem volt, tehát logikusan előbb is kell megdöglenem. A legrosszabb, hogy komolyan is gondolta.
:-)
Nekem - nem dicsekedve, csak úgy megjegyzem - MINDEN vizsgám az életben elsőre sikerült, ennek titkát abban látom, márminthogy ne legyen senkinek probléma a jogsi megszerzése, hogy aki buta, kancsal, belterjes szülőktől származó, facebookon nevelkedett okádék volt, az először közlekedni tanuljon meg, mert akkor nem kell egyszerre vezetni- és közlekedni tanulni. Erre jó a füles nélküli, figyelő gyaloglás, bringa, stb. Amelyik úgy ül a vizsgára az autóba, hogy úgy fél, hogy - és most sajnos egy városi legendát kell megerősítenem, hiszen pont az érintett mondta - hogy a csuklójára volt írva, hogy bal-jobb, az már eleve alkalmatlan a közlekedésre is, nemhogy a vezetésre.
Dehát a rasztahajú, szabadbölcsész buzikurva a tüntikézés után megy vizsgázni, az bizony azt kapja, ami jár. A vidéki, funkcionális analfabéta cigány, esetleg finom motorikus mozgásokat lekövetni képtelen zsírdisznó ribanc, aki elhiszi amit a bolsi-lippppsi médiák harsognak, hogy te is annyit érsz, meg csak akarni kell és minden sikerül, nem vagy kevesebb, stb. az dettó így jár.
Hol olvastad tőlem valaha is, hogy bármit agyonszabályoznék? Én mindig az éppen érvényben lévő,ről amúgy egy normális mértékben túllépését nem megvetve gondolkodom bizonyos esetekben.
És nem basztam be, csak... fura gondolataim voltak.
Lakótelep kamerákkal tele, gondolom nem én vagyok az első madár és már van rá receptje, hogy ússza meg, valószínű ha egybenyakú vagy cigó ügyfél jön nekik másnapra kész a másoktól ellopott alkatrészekből a fejegység.
Nincs műhely, egy lakótelepi parkolóban történt az "átadás" ahol több ügyfél is volt nem csak én, de vagy 10 peugeot cupe és hasonló citroenek álltak ott amik vagy az övé, de legalábbis köze lehet hozzájuk mivel csak ezekkel foglalkozik a honlap szerint is. Mondjuk ma elmentem oda és megtaláltam a lakását ahová kaputelefonon csengettem párat és sms-t küldtem, hogy megbeszélés szerint ott vagyok, hááát pát perc múlva felhívott és még ő volt megsértődve, hogy türelmetlen vagyok 3 hónap után meg mennyi baja és dolga van és majd hív mikor kész lesz mert a flash szar meg még pár halandzsa hasbaakasztás........ami nem is volt rossz csak 1 ezer ft-os ventillátor állt meg.
Valami csak van, mert odament ahol ember kiszedte. Ha tartózkodási hely vagy sürün előfordul ott, mindenképp meg kéne jelenni demonstrative, aztán egy két collos vascsőre támaszkodva lehet előkerülne az a kacat.
Igazából ezek jelet nem erősitenek, csak azt a szintet tovább adják amit fognak. Ha jó helyre dugod ahol erős jel van annak a sugarát terjeszti ki ha gyengebb a fogott hel akkor azt a jelszintet.