Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És van neki műhelye ahova lehet menni?
ezt is meg lehet érteni(kezeit széttáró) nekem sem volna ínyemre szaladgálni egy szarházi miatt. Bár megérdemelné, hogy feljelentsd egy kicsit megcibálnák a hatóságok bele lehetne vonni itt a navot is megpiszkálgatnák az ürgét aztán lehet elmenne a kedve, hogy ilyen mocskos legyen másokkal a továbbiakban. Egyébként ha a tanúd nem táncolna vissza lehetne ebből egy nyertes per(gondolkodós)
pont az ilyenek miatt nem baszakodtam a biztosítóval amikor leégett a putri és szerény számításaim szerint kellett volna még adjon másfél millát(szemeit körbeforgató) Aztán aki biztosító kifosztására szakosodott ügyvédet felhívtem mind úgy kezdte, hogy óránként 70-100 ezer az első levél megírása kiküldése 150. Gyorsan osztottam szoroztam aztán hamar kiderült, hogy többet fizethettem volna ügyvédeknek mint amennyi pénzt kaptam volna. A sikerdíjas felvetésemet mind csak kiröhögte(szomorú)
hát hirtelen én sem tudom mit tennék(gondolkodós) Lehet azért hirtelen felindulásból egy molotov koktélt rádobnák a műhelyre(gondolkodós)
telefont ne vigyél magaddal keróval menjél az üzemanyagot kannába ne a helyi kútról vedd, legyen rajtad maszk, lábadon rongy szórd be borssal aztán se világháló, se kamera se kutya el nem kap(kezeit széttáró)
Feljelentést lehet, de a tanúval együtt rendőrségre utánaa bíróságra járni ennyi pénzért nincs értelme, inkább az egóm sérült az átbaszás miatt erősen viszont az pénzben nem értékelhető. 😬
szerinted melletted pecázok?
nekem nem nyílik(kezeit széttáró)
Valahogy nem röhögök, nagyon megharaptam és már nem csak a pénz a gond hanem, hogy nem is kapok, egyetlen bontóban adnak bármilyen gar nélkül 80-ért ami vagy jó vagy nem, de fel kell tanítani a kocsihoz tehát nem csak összedugom oszt jónapot, de már simán megvenném csak ma hívtam őket és már nem volt.
Tudnék, de ez a fejegység vezérli a központi kijelzőt ami megjeleníti a kocsi adatait is, a gyári navit (mondjuk az nem sokat ér mert 17-es az utolsó frissítés), a kékfogat, hdd-t, meg mindent na meg akkor a gyári kijelző sötét marad, pomt ehhez a típushoz nincs beépítőkeret meg semmi na meg a kormányvezérlés amiről mindent vezérel, körbejártam már idegből ahogy tudtam, de nem lehet kiváltani a gyárit ha a menübe be akarok lépni. Ferivel 2 hónapja kínlódtunk már rajta. 😤
Hát igaz, én se adtam sose de akkoriban nem is tagadtuk le amit idehoztak. Ez a mostani online világ igen furcsa dolgokat hozott.
Csak hát ez az átbaszás már olyan mindennapos lett hogy ismeretlenül nem szabad senki idegenben bizni
ehehez nem értek
de régen kb minden autószerelő/szerelő így dolgozott, akihez az önindítókat generátorokat hordtuk az se adott semmit se
de a villanymotor tekercselő se adott sose semmit, csak ráírta filctollal a motorra a nevet
én már annyi szart olvastam erről a mostani világról hogy kénytelen vagyok mindent is megcsinálni saját magam
ami meg nem megy az nem is kell igazán
Na jo de egy fórumról bemondásra elismervény vagy valami cetli nélkül vadidegennek.
Dehogy... kis pénzért megírja a feljelentést, már az is elég lesz, hogy vissza kapja a fejegységet vagy az árát... persze ha megbízható a tanú, nem a szerelő embere látta 😁
Ui. Igazából ügyvéd se kell feljelentést lehet tenni
vannak ilyen patkányok
pl ismerős honda robogójának még mindig nincs a teleszkóp felújítva pedig januárban lett az emberhez odaszállítva
már meg sincs a teleszkóp........
elég nagy az a jbl izé
ha meg nem akkor egy dolly roll poszter betakarja 😂
Ez vicc, vagy komoly?
Ok,de én úgy értem hogy most van egy szájbakúrt fejegységnyi luk a műszerfalon,azt meg nem takarja be a JBL.
nekünk 30+ ezer lett volna csak a keret 8 a kábel átakakító jó pár éve
úgy dontöttünk le van szarva az egész
inkább halgatjuk a jbl party boxot a kocsiban is
Androidos tapis fejegységet lehet tudsz beletenni.
ügyvéd vinne minimum 5-600 ezret aztán vagy visszajön vagy nem
ismerős hiába nyert pert nem kapott egy forintot se az ügyvéd meg levette 400 ezerrel, aztán volt vagy 15 éve
Ha van tanú, és megbízható, akkor miért nem? Az idő neked dolgozik... 1ccer majd kapsz valamit.
Egyébként ott a fórumon basztasd, nyilvánosan, ahol ajánlották
Olyat meg nem akarok, tanú volt, hohy kivette, de 130000-ért nem akarok bíróságozni, mondjuk ha találnék olyanokat akik szintén így jártak a nyomorulttal talán érdemes lenne, de ő is tudja ezt és ezt használja ki.
csak törvényteken dolgot tudsz tenni mivel semmi elismervényt munkakapot nem kaptál
kell vinni egy másik fejegységet amibe beleteszel egy légzsákot és távirányítóval eldurrantod
Azt hiszem csúnyán lehúztak és nem tudom mit tegyek? Sikerült belefutnom egy féregbe, kiírt valamit a kocsi amit nem tudtam értelmezni (később kiderült csak a fejegység hű ventillátora romlott el és arra figyelmeztetett, hogy melegedhet) mire a fórumon beírt a szaki, hogy azonnal vigyem el hozzá különben végleg megáll az autó, fórumozók dícsérték mekkora májer meg ugye honlapja is van ami már valami így odamentem, kikapta és mondta, hogy 1 hét múlva hívjam, ez volt 3 hónapja, hetente 2x hívtam, de mindig valami kifogás mire előző héten már lebis tagadta, hogy odaadtam neki és azóta elérhetetlen nekem, majd más számról hívom hátha felveszi, de nem sok reményt fűzök hozzá. A gond, hogy hiánycikk a bontókban és bárhol mással meg nem helyettesíthető, 1 fickónál van 130000-ért 1db, annyit később hallottam bontósoktól, hogy van náluk híre a figurának és valószínüleg ahogy az én kocsimból kivette már eladta másnak. Itt a honlapja: http://www.systeamnavi.hu/