ez nem idiotizmus ,hanem simán énközpontú geciség (világ van értem más meg rohadjon meg )
sokan állnak meg a faluba pékélőt úgy hogy 3db kocsi helyet foglal el ............... más már nehogy oda tudjon állni
az emberek lettek egyre idiótábbak
pl a csatornaparton rajta kívül nincs ember aki levágna egy útra belógó ágat, inkább belemegy az út széli vetésbe
ha kitakarítok egy helyet máris megtalálja valaki és ott pecázik másnap, de a szemetelés is felbasz örökké
nem ittam sört évek óta de teli van a kocsi üres dobozokkal minden hétvégén, de ami még jobban felbasz hogy a vízben is úsznak mindig dobozok
a másik meg hogy ott vagy az úttól 3 méterre aztán elporzik melletted a paraszja 40-50-el aztán fulladsz meg a portól, némelyik fasz meg úgy parkol hogy alig tudsz mellette elmenni
leszar mindenki mindenkit
Az egyik ingatlanunk udvara emelkedős, ott nőtt egy nagy fa, egy szélvihar letört egy ágat, amit a gondnok alapból sem érne el, de így, hogy domboldal, pláne nem. Van kapcsolat a helyi katasztrófavédőkhöz, megkértem az irányítóközpontban az ügyeletest (vagy mi is a titulusa), hogy hát mégiscsak költségvetési intézmény vagyunk mi is, nem tudnának-e segíteni. De, mondta. A szóban forgó ingatlanra mentem kb. 10-15 perc múlva, hogy szóljak, hogy majd valamikor jönnek a tesók, hát már a kapuban azzal fogadtak, hogy baszom szirénázásra és villogásra mentek ki, hogy mi van, hát megjöttek a tűzoltók, a favágásra és lám, tényleg a kosaras már le volt talpalva és ment felfelé fűrészel valaki.
Úgyhogy tulajdonképpen le a kalappal.
Műszaki mentők mentek ki és csörlőzés volt mindkettőnél, egyik bebicskázva magaa hóban vahy 30m-re becsúszott a szántásba másik meg a főúttól szintén 50-70m-re egy földúton akadt el a sárban mert a megrendelő egy tanyára zavarta volna be, na ő jól megszívta mert darabárus adr volt narancstáblával mire a azonnal kpm-et hívtak rá akik találtak 2 vezetésidőt meg az egyik raklap nem volt külön spanizva hanem beszorítva másik kettő közé így 800000 lett a mutatvány, de legalább a kihúzásért nem kértek pénzt. 😁
Egyszer Pécsről hazafelé menet utolértem a Mecsekben egy ilyen nagy piros, villogóval haladó jószágot. A 70-et alig tudta a szerpentinen, de ugye megelőzni nem szabad, akkor se, ha két sáv van... szóval mentem utána kb. 10 percig, mire megállt, kiszállt belőle 3 ilyen talpig tűzállóba öltözött sisakos, és lehúzta az útról a félig belógó, kb. 10 centi vastag letört kopasz ágat. Ennyi volt a feladat...
Nem tudom, ki volt az a majom, aki kihívta őket emiatt, két ember (vagy egy erősebb 😁) lazán megoldotta volna a feladatot, igazán forgalom se volt. Mielőtt kérdeznéd, én már dobáltam le görögdinnye méretű köveket az útról, pont a Mecseken. Nem volt 5 perc se...
Neked mi a terepes autó?Egyébként nem jellemző hogy elakadnának,buszokat kamionokat gond nélkül fel szokta húzni,ott ahol egyébként nem tudnának,szóval elég jól működnek.Meg hát,valakinek meg kell oldania azt a problémát amit a magadfajta előidéz.
Nincs ilyen,és soha nem is volt,legalábbis a tűzoltóknál.Max olyan lehetett hogy azt mondták hogy ha nincs életveszély és forgalmi akadályt nem képez,akkor nem mennek ki.
2 kollégámnál fordult elő régebben ezért gondoltam, hogy így van mert nekik ezt mondták főleg, hogy a másodiknál 160000 volt a visszahúzás, de nyilván biztos nem lehetek benne.
Van olyan, a katasztrófások, valamilyen időközönként (talán évente 1x) kimentenek ingyen árokból, elakadásból illetve 8 éve még volt, kollégámat pár napon belül 2x húzták vissza az útra és az első ingyen volt. 😁
sokan állnak meg a faluba pékélőt úgy hogy 3db kocsi helyet foglal el ............... más már nehogy oda tudjon állni
pl a csatornaparton rajta kívül nincs ember aki levágna egy útra belógó ágat, inkább belemegy az út széli vetésbe
ha kitakarítok egy helyet máris megtalálja valaki és ott pecázik másnap, de a szemetelés is felbasz örökké
nem ittam sört évek óta de teli van a kocsi üres dobozokkal minden hétvégén, de ami még jobban felbasz hogy a vízben is úsznak mindig dobozok
a másik meg hogy ott vagy az úttól 3 méterre aztán elporzik melletted a paraszja 40-50-el aztán fulladsz meg a portól, némelyik fasz meg úgy parkol hogy alig tudsz mellette elmenni
leszar mindenki mindenkit
Úgyhogy tulajdonképpen le a kalappal.
Nem tudom, ki volt az a majom, aki kihívta őket emiatt, két ember (vagy egy erősebb 😁) lazán megoldotta volna a feladatot, igazán forgalom se volt. Mielőtt kérdeznéd, én már dobáltam le görögdinnye méretű köveket az útról, pont a Mecseken. Nem volt 5 perc se...
amúgy ez kurva nagy pénz lenne, minden emelkedőnél traktornak kellene felhúzni a népet
Amúgy fel van készülve az ország a hatalmas havazásra. 👍️