Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baszhatom a full villanyt ha nincs olyan amiben elférek fekve.....
pipi daciáján akkor se tudnék feküdni ha tetőre tenném 😂
0 forinttal nem is lehetnék hiteles 😁
És ma mennyit ér?11et?Több értelme lett volna azt a 3millát feltenni a 0-ra. 🤣
Megint nem vagy hiteles, mert villanyt prédikálsz de a belsőégésűbe bizol
Akkor most elég a 300km vagy nem?https://youtube.com/shorts/KE3...
Eut én se értem mert amit járna vele az 50km is sok hatótávnak
Ez süket duma😅
Nem vagy hiteles 😀
csak 14-et 😃
fene se tudja
benne van aztán ennyi
nincs olyan amiben nincs, aztán ha nincs olyan akkor nem lehet venni
ha jól emlékszem 13 milla egy ilyen leopard 5, ismerős ismerőse rendelt egyet, de akkor lesz biztos ha megjön mert eddig csak szóbeszéd szinten hallottam róla
Minek akkor bele a belsoegesu ha eleg a villany,es minek egy gurulo 40 labas kontener?
én adnék több vasat is csak nincs egy sem
ha anyámék megynyerék a lottó ötöst egy hónapon belül meglenne ez:
https://hu.ml-vehicle.com/new-...
igaz nem full villany, de amennyit én megyek pont elég lenne az akkus rész
ha már fószvágen(kezeit széttáró)
viccben van fent 😅
mindenki panelba lakik?
Te mégse adtál még egy vasat se nekik, pedig neked szponzori kicsi pénzért is adhatnák, amennyit áradozol róla 😅
passzátot minek fejlesztették? Miért nem volt elég az 1-es modell? Már abba is bele lehetett ülni meg elvitt a-ból B-be.(kezeit széttáró) Egyébként őszintén szólva az sokkal kevesebbet fejlődött a mostani"csúcs" szériához képest. Pl. hatótávra semmit talán jobban gyorsulhat, meg nagyobb a végsebessége és a kényelmi funkciók amik fejlődtek és ez 40 + évet ölel fel. Az elektromos autót nagyjából 10 éve kezdték megpiszkálni 5 szőr annyit fejlődött mint a paszta 40 év alatt(óranézegetős), ha a vellanyt is elkezdik 40 éve fejleszteni erről a passzát típusról már rég nem is hallanánk max múzeumban belépőért 😅 De hát ezt eddig a politika nem engedte mert az olajnak kellett fogynia(kezeit széttáró)
engem már ez szerencsére nem érint.(kezeit széttáró) Megöregedtem annyira,hogy nekem nagyjából elég az utakon a megengedett legnagyobb sebesség. Egyrészt általában semmi sürgős dolgom nincs másrészt nekem közúton elég a 100 egyrészt úgy sem tudok az inifélék miatt jobban menni pályán meg elég a 130, mert 60-80 km es szakaszon ha 150-160 al mennék perceket nyerhetnék csak. A városban már nagyon régen nem megyek többel mint 50, motorozni meg jó eséllyel sosem fogok azon dögöljön más (kezeit széttáró)szóval engem nem érintenek ezek a seb.ellenörző dolgok.
egyébként épen időben, mert már itt lassan minden faluba raktak ki trafiboxokat futótűzként terjednek ezek a szarok szinte hetente látok újat ahol eddig még nem volt(kezeit széttáró)
Jo,hat ahhoz ki kellett adnod kb 16 milliot nem?
Na,en is utaztam 700-at,20e bol.De a kocsi 1 milla vót,viszont 15 kobmeter cucc belefer.Es suhan mintállat. 😆
Megállt hugyozni fél órára.
ez mi a faxra költött ennyit 700 km-re(gondolkodós)
Azt írd neki, hogy miért vesz napi 2-2500 kalóriánál több ételt egyszerre? Miért lakik személyenként 5-7 m2 -nél nagyobb lakásban? Mert úgy kényelmes, azért. miért fűti fel a lakást télen20+ fokra? 10-ben sem halna meg, ha felöltözne, az eszkimók bizonyították. mert úgy kényelmes, mint nekem a lehető legritkább tankolás még akkor is, ha nekem speciel több, mint havonta kell, nyáron meg inkább 3 havonta, de kettő biztosan. De van, aki naponta megy több száz kilométert, az mit vegyen? És pluszban tervezzen több kilométeres kerülőt esetleg a töltéshez és naponta esetleg órákat a töltéshez? Az elektromos autó most és még hosszú ideig a közlekedők csekély részének megfelelő teljesen, igaz, még azok még kisebb része tudja otthon éjszaka teletölteni a verdát.
Akku se kell,csak pedalok amivel hajtod a generatort.
Tehát akkor a gyártók mégiscsak hülyék mert valamiért úgy gondolják hogy lófasz az a 300km?
nem a legtöbb, hanem mind hülye......
szegény gyártók meg a hülyéknek is meg akarnak felelni aztán fejlesztik a sok nagy akkus gépet teljesen feleslegesen mert szerintem még 10% se kell a nagy akku
na de ilyen időket élünk, a hülyék pénze is teljes értékű pénz szóval nekik is el kell adni a terméket
Én sportmotort vettem,te viszont nem sportkocsit,a hasonlat értelmetlen.
Igen, a legtöbb tényleg hülye, mert ezt a 800-1000 km-t szajkózza, miközben nem megy átlag napi 50 km-t se 🤣