Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te minek vettél sportmotort, 250-es robesz nem megy ugyanoda 90-el? Kapuzárás ilyen korán? 🤣
Pont mint a hülye gyerekek.....azért vettem mert kurvára megy 😅Mi van papi,kapuzárás?
Nincs mit keverni. Itt többször elhangzott hogy hülye akinek nem elég az amit ezek az ev-k kínálnak,erre a kérdés hogy ha elég,mégis miért fejlesztik?
Átlag fosszilis 4-500?Az hogy jött ki?Még egy kis benzines is elmegy 700at.Nem tudom mi olyan autó van ami csak 400at menne.
Szeretem, amikor valaki a sorok közé megbújtatva akar baszogatni, hogy milyen gyors a verda, csakhogy:

https://totalcar.hu/magazin/ko...

Nem holnap, ezt nem állítom még én sem, de pár év, és a 300 lovas csúcsverda pont annyira fog haladni, mint én a fosommal. Addig ki kell élvezni a lehetőséget.
Most én nevetek.
:-)
Aha, bő 2 hete, lett is benne 2000 km 😃
Sikerült átvenni? 😁
Nem a töltés a baj, az már vállalható... a gond az, hogy az utcai gyorstöltők extra profittal dolgoznak, 200 Ft körül van 1 kW (van ahol 300) ami kb 5-6 (7-8?) literes fogyinak felel meg. Szóval úgy buli, ha otthon töltöd. ha panelproli vagy a 7-ik emeleten, és csak utcai gyorstöltőt tucc használni, akkor semmi értelme.
Ez az anyagias magyarázat, amit a legtöbben (talán) felfognak. A másik magyarázat, hogy kurvára megy, és semmi hangja 😃 én pl. ezért fizettem.
Te megint kevered a dolgokat... itt két kérdés van:
1) elég-e a hatótáv? a válasz: van akinek igen, van, akinek nem.
2) lehet-e növelni? válasz: igen, mint ahogy MINDENT lehet javítani, fejleszteni - még a te dízelmotorodat is.
Szóval, kell-e kompromisszumot kötni? igen, több figyelmet igényel, mint tankolni.
Autóztam-e a hétvégén meg ma összesen 700 km-t, csendesen suhanva egy 300 lovas limuzinnal 4500 Ft-ból? Igen 😃
Igazából nem a hatótáv a lényeg hanem a töltés gyorsasága és tömeges lehetősége, amíg ezek még nem elégségesek addig fontos hatótáv ezek ellensúlyozására hisz egy átlag fosszilisnek 4-500km a hatótávja (nyilván vannak amik többet tudnak, de a kisautóknál és benzineseknél ennyi az elvárt) ami bőven elég is hisz gyorsan és sok helyen meg lehet tankolni.
Nem az a lényeg,hanem ez.Most akkor elég az a néhány 100km vagy sem?Minek kísérleteznek ha egyszer szerintetek elég,meg hát úgy is kell fél órát hugyozni 2óránként.
"Régóta keresik már a megoldást a mérnökök arra, hogy miként lehetne minél nagyobb hatótávolságot kipréselni az elektromos autókból. Ennek fényében folyamatosan kísérletezgetnek az akkumulátorokkal, "
Ez a Zeng csak addig dumál, míg Musk meg nem veszi CATL-estől együtt, aztán mehet a híd alá lakni... 😄
Hát az pont nem...
Érdekes......milyen hülyék a mérnökök hogy azon kísérleteznek hogyan növeljék a hatótávot,hisz már itt is többen megmondták hogy elég a 300km és csak a hülyének kell több.
https://m.hvg.hu/tudomany/20241118_elon-musk-tesla-catl-akkumulator-4680-cella#rss
még a boglárkát kifelejtetted te tényleg ezekből van most sok. A gyerek osztályából is ezek a nevek vannak krisztiánként egyedüli 😅
Leonszió?
ha mind szar akkor a meghajtó(táp)a szar
de ígyszerintem nem
bár van egy nagyobb blokk az kompletten nem világít oda lehet nem jut áram
Egyébként 20 ft per darab az aliról, de ha sok rossz van, én se szórakoznék vele. Komplett panelt is lehet 500 félét kapni, valamelyik biztos jó bele
Ritkán szokott pár darabnál több rossz lenni, ha mégis, az azt jelenti hogy a tápegység szart be.
Hat, ha olyan sok doglott vagy haldoklik, akkor nem eri meg.
látszik rajtuk hogy megszaladtak
Kimérted őket egyesével?
legalább 100 led nem világít, pákával ezt kb mélytorok lenne cserélni, mini hőlégfúvóval lehet nekikezdenék, a kiégett led izzókból lehetne kimenteni ledeket

50-60ft tuti van egy ilyen led, szóval majdnem gtk egy ilyet rendesen kivitelezni
Viszont az egy-két meghibásodott smd ledet pár perc alatt le lehet forrasztani, cserélni. Csináltam már ilyet...
...legfeljebb a belvarosi jooldali ontudatra ebredt, filoszemita, belterjes csocseleknel. Tudod, akiknek mar a kurva anyjuk is szojalattet fogyasztott.