Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mikor viszel fel?(gondolkodós)
én béreltem volna egy kocsit
a putrisabb kocsik 10 alatt vannak egy napra
letört a vége kb 10-12 éve, le lett vakolva azóta érzékeny volt, aztán most még több tört le belőle és elkezdett nagyon fájni
doki szerint teljesen off lett az a fog, ki kellett venni
mindig is éreztem hogy kegyes a sors hozzám 😁
bár napközbe még nem voltam biztos benne 😂
De én vagyok a futár 😂 😂 😂
Küldted volna futárral. 😏
Ja, foghúzas, azt csak a hererák üti 😁
Ha ennyire nem akart kijonni, mért huzattad ki?
aaaaaaaaaaaauuuuu 😕
Te nyertél 🤕, ez tényleg vacakabb ......... mit nagy csomagokat egyensúlyozni motoron hidegbe
nekem jó szar
ki akarták szedni a fogam de beletörték, na sos szájsebész..... na az errefelé a putriban nem nagyon van
mindenhol hetek az időpont
kecskemétem 250 lett volna az sos gyökérkiszedés
végül pesten egy 50esért megcsinálták, szerintem ide megyek legközelebb, mert ugyanannyi a foghúzás mint ha csak a gyökeret piszkálja ki
ráadásul a hétvégi pecának is annyi, szóval ez a nap/hétvége egy fos
Milyen napotok volt ?
Nekem olyan amikor menni kell ,de a kocsi nem áll rendelkezésre .
Így "motoros" tudást elővéve a show nem állat meg ..... küldeményeket célba kell érkeztetni 😂 😂 😂 ha valakinek kéne jó futár állok rendelkezésére 😂 😂 😂 😂
Á, én is bírtam az öreget. Jó arc volt, csak a politikát kellett volna hanyagolnia.
Akkor már lejjebb vitték, az elején ilyen tizen ezrekért lehetett felmenni.
Hogyan, hogyan, hát az antenna mosóknak van kulcsa az antenna szinthez 😁
A radarunknak van ott egy referencia válaszadója.
Nem vagyok en eloiteletes, csak a jo kurva anyjanak az agymutetjet is igy csinaljak meg.
Nem akkora volumen, hogy legyen muszaki ellenor.
😅
Tényleg igy van, érteni kell vagy legalábbis rálátással birni. Akkor kevesebb a problémaforrás.
amúgymeg ezért kell érteni mindenhez is
amihez meg véletlen nem az nem is kell igazán 😉
Sok sok millásnál kötelező is a műszaki ellenőr. De azok közt isvan full idióta, kitalált és értelmetlen elvárásokkal neheziteni a folyamatot meg van olyan is amelyik szarik bele mindenbe és enged olyan dolgokat amiket nem lenne szabad. A két véglet közt minden előfordul
ezért kell vagy műszaki ellenőrt fogadni vagy mindig ott lenni a munkálatoknál
egy sok-sok millás beruházásnál nem kell sajnálni se az időt se a pénzt
mondjuk én cigókkal tuti nem dolgoztatnék max valami mezőgazdasági munkát de azt is napi ellenőrzéssel, mert így csak 1 nap lehet bukó
Szakember az szakember ne legyél előítéletes , más színű gondolkodó munkájára ne becsméreld ,és vetítsd ki rá fehér felsőbbrendűséged 😂 😂 😂 😂 azért mert cigány lehet hogy jobban ismeri a sarat mint te ,és tudja hogy milyen arányba passzol össze egyéb modern építőanyagokkal 😆 😆 nem kell előitéleteskedni csak bízni kell benne 😂 😂 és ha kitárod a szíved pitvarát és meg van a szeretet és bizalom akkor tetőt még egy drag queen is megcsinálhatja 😂 😂 😂
Ha nem érted nem baj még nem vagy politikailag elég korrekt 😂 😂
Amugy tényleg elég okádék munkának néz ki 😎
a műszaki ellenőrnek mutasd meg a képet ne az építésznek.
blődi:" Így van ez itt is, többek között te is.Mikor a tiltó a tiltottat véleményezi."

osztanom kell a véleményét (kezeit széttáró)
Az alábbi képen a generálkivitelező cigány alkalmazottjának a okádék, fos, szar munkája. A sárra rákente a képen látható módon a bizumenes szigetelő anyagot, még az sem zavarta, hogy lefényképeztem. Jött a suttyó, mondtam neki, hogy nem teljesen vagyok megelégedve a munkával, mert a sárra kenték az anyagot, de mondta, hogy tuti, hogy nem. Én ugye geci módon nem mutattam a képet, de mondtam, de-de. Mondta, hogy letisztították (elvileg van már ott egy régi sávalap, és azt kellett megemelni) a régi beton tetejét és úgy kenték. És akkor geci módon elővettem ezt a képet és a képébe nyomtam. lesett, mint a hugyozó disznó, mondtam, hogy ugye, de a képet megmutatom a építésznek, aztán majd lesz valami. Amikor elfordultam, akkor nemhogy hülyének, még süketnek is nézett, mert azt hitte, hogy nem hallottam, amikor mondta a cigánynak, hogy Józsi* ezt elbasztátok.
Aztán persze rá is betonozott, mert sajnos már csak akkor tudtam beszélni vele, amikor erre az okádékra ráöntöttek egy betonsávot és szintbe húzták, hogy ez legyen a zsalukő lábazat alapja. A hab a tortán, hogy az egyik nap délután 15 órakor öntött betont másnap reggel fél 10 órakor már a perzselővel kínálta meg, hogy ráolvadjon a bitumenes szigetelő lemez.