Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van ez itt is, többek között te is.Mikor a tiltó a tiltottat véleményezi.
Mindenki megvehető, mindenkinek megvan az ára. Az egyiknek ennyi, a másiknak annyi, de mindenkinek megvan.
Nem a szarházi a tipikus bolsi volt, aki szerint mindenki őellene volt és mindenki a vagyonkájára pályázott.
Erre tipikus véleménye az volt, amikor azt írta, hogy azért tette olvashatatlanná a rendszámát a motoros képein, nehogy az apeh/nav megkérdezze, hogy miből volt neki pénze elmotorozni teszem azt Badacsonyba.
(Mintha az ip-címéből nem tudnák, hogy ki töltötte fel a képet a fórumba... meg előtte mutogatta, hogy melyik fotóssal azonos ő.)
szerintem én vagyok itt az egyetlen aki kedvelte(meghajlós)
Én bánom, hogy nincs itt már a bagós(szomorú) Itt a többi fidesznyiknek legalább volt egy ellenpontja(kezeit széttáró)
😂
azért jó gecik vagytok hogy olyat szapultok aki nem tud védekezni
még ha nem is védekezne legalább elküldene benneteket a bús büdös picsába 😁
Nem ismerte fel a tehetséget. 😆
Az a baj hogy meg lölö HR-esének se kellett.
nem hiszem, hogy elszegődne neres céghez lölő összes vagyonáért sem 😅
neki elvei vannak és az nem narancsos 😅
Lehet jobban jartunk volna ha lölö HR-ese felveszi? 😆
tőtött cigit bagózik, ezért 100%, hogy büdös a szája
Hát, nem épp a legnagyobb lángelme....azt a kevés tudását is aprópénzre váltotta amihez nem sokan értenek.
Bogyó is büdös szájú agyhalott lehet?
Bogyó biztos recskázik most erre a selyemmajomra
most nézegetem az árakat azért nem akkora pénz,hogy kibillentse a családi költségvetést(kezeit széttáró)
Mondjuk az asszonyt mindenképpen vinnem kell mert kúárkóddal engednek be nekem meg azt a nókia nem tudja(kezeit széttáró)
Ritkán előfordul, hogy nyáron is elmegyünk bár akkor inkább a sástó és oxigén adrelanin park(kezeit széttáró)
Néha galyatetőre is elmegyünk van amikor vadászni kell a havat a gyereknek 😅
kékesre minden évben megyünk általában télen. (óranézegetős) Bár halandóként csak a kv-zó szintig és a fölötte lévő nyitott teraszig lehet menni(kezeit széttáró) Én mennék fentebb is de le van rácsozva a felfelé vezető ajtó(kezeit széttáró) Te,hogy a faxba kerültél oda?
a balról harmadik egész jó kis csajnak tűnik(gondolkodós) Miért csak a baloldalon vannak jó csajok?
Lehet ebbe a tisza pártba még jelentkezni valami zsíros állásra? Most olvasgatom petya azt mondja, hogy a nagy pénzért cserébe nem kell csinálni semmit mert túl jól állnak és minden más csak rontana a helyzeten. Én biztosra ígérem, hogy nem nyilatkozok(meghajlós) Tudnak annyit fizetni, hogy ne csináljak semmit legalább lesz szabadidőm itthon dolgozni 😅
En a Hont Andrast szoktam figyelni,baromi humoros. 😆
Azért van ami olvasható és meg is lehet tudni belőle valamit, nem csak a fröcsögést közlik.
Illetve most az X-en (ex twitter) sokkal több dolgot meg lehet tudni első kézből és nem a propagandisták szűrőjén keresztül.
Persze ott is van sok, de amikor jön a cikk hogy ezt mag azt mondták, akkor rákeresek arra aki mondta és rögtön kiderül mit mondott valójában.
igazándiból csak a kormány propagandát érdemes olvasni
a másik oldalt semmi értelme mert teljesen súlytalan, bármit is mondhat, írhat semmi sem fog változni miatta.....
Ez leginkább attól függ milyen párti médiában olvasol erről. 😄
ebben nekem az a fura hogy ha mond bármit ez a magyar ember akkor a tartalma fel van fújva
bezzeg amikor az asszonyt vette fel akkor a felvétel tartalma nem számított csak az hogy mekkora geci már hogy felvette
a tartalom elsikkadt pedig azért ettől sokkal durvább dolgokról volt benne szó.....
Inkabb csak hasonlo hulye.