Mindig ki lehet mindent kapcsolni. Ugy nem használom hogy nem aktiválom, de ilyen nem sok van. A tolatásról meg annyit, hogy a SUVok nagyrésze alkalmatlan a hátranézős tolatásra. Aztán meg ott a transit custom amivel radar nélkül én se tudok, annak ellenére hogy nagy autókkal elég sokat jártam és a világból kitolatok, de ennek pl a hátsó keréknél eltünik a hátulja mert befelé ivel, igy nem tudom hol a vége csak saccra. Szóval megint ugy alkotsz vélményt hogy egy részük hasznosságáról fogalmad nincs. Amire meg sejtésem szerint gondolsz a képességekkel kapcsolatban egyetértek, az utakon közlekedők tetemes részét balfaszság és teheségtelenség miatt kitiltanám, de ez nem ugyanaz hogy világtalan valaki vagy könnyíti illetve biztonságosabbá teszi a jármű kezelését.
Magadból indulsz ki. Nem használod? Hogyan nem használod, ha kikapcsolhatatlan lesz egyre több?
Manapság már nem tudnak tolatni az emberek jó része, ha valamiért megdöglik a radar vagy a kamera, mondjuk inkább a radar, mindent lezúznak hátul mert várják a csipogást. Nem tudnak elindulni emelkedőn, mert nem tudják összehangolni a négy végtagjukat
A bentley-ben a szeparált hátsó ülésen pezsgőzve Vivaldit hallgatva mélyen belesüppedve a hedonista kényelembe szivesebben lennék mint a hummerben ami még a balaton jegén sem bír átkelni. 🍾 🍷 🍹 😆
Ez nem igaz. Azért mondasz ilyet mert elvből.elutasítod és ki se próbálod. Mer egy autóba elég a klima meg a villanyablak, többi paraszt vakitás. Én meg tudom mert mindig full felszerelt autót vettem ami nem kell legfeljebb nem használom de ha veszek a hasznosakat már tudatosan keresem vagy kérem ha netán uj lenne.
Régen volt valahol vita, hogy frontálisan ütközik egy fullos Bentley (vagy amelyiket a legbiztonságosabb felsőkategóriásnak gondoltok) meg egy Hummer.
Ki melyikben szeretne ülni inkább?
Mire odaert az ugy msr reg ceget valtok,amugy meg menj visszabb,egy 1940 es packard biztonsagosabb mint a szar volvo amiben egy csomo felesleges biztonsagi kacat van.
Manapság már nem tudnak tolatni az emberek jó része, ha valamiért megdöglik a radar vagy a kamera, mondjuk inkább a radar, mindent lezúznak hátul mert várják a csipogást. Nem tudnak elindulni emelkedőn, mert nem tudják összehangolni a négy végtagjukat
Ki melyikben szeretne ülni inkább?
csak segítettem neki recskázni, mert az ilyen vitákra gerjed a bútorbolt magányában
😂
http://youtu.be/qBDyeWofcLY
az volt csak az igazán jó