Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az mindegy....egyikbese......ha meg nem eldöntendő akkor mindegy, mert nincs ilyen autó a környéken se, nekem meg sose lesz:)
faszom telefon...nagy az uj kicsi a betű aztán simán töröl kettőt. Téligumi.......
Mindig ki lehet mindent kapcsolni. Ugy nem használom hogy nem aktiválom, de ilyen nem sok van. A tolatásról meg annyit, hogy a SUVok nagyrésze alkalmatlan a hátranézős tolatásra. Aztán meg ott a transit custom amivel radar nélkül én se tudok, annak ellenére hogy nagy autókkal elég sokat jártam és a világból kitolatok, de ennek pl a hátsó keréknél eltünik a hátulja mert befelé ivel, igy nem tudom hol a vége csak saccra. Szóval megint ugy alkotsz vélményt hogy egy részük hasznosságáról fogalmad nincs. Amire meg sejtésem szerint gondolsz a képességekkel kapcsolatban egyetértek, az utakon közlekedők tetemes részét balfaszság és teheségtelenség miatt kitiltanám, de ez nem ugyanaz hogy világtalan valaki vagy könnyíti illetve biztonságosabbá teszi a jármű kezelését.
Frontális esetén?
Tigumo?
De nem ez volt a kérdés.
Magadból indulsz ki. Nem használod? Hogyan nem használod, ha kikapcsolhatatlan lesz egyre több?
Manapság már nem tudnak tolatni az emberek jó része, ha valamiért megdöglik a radar vagy a kamera, mondjuk inkább a radar, mindent lezúznak hátul mert várják a csipogást. Nem tudnak elindulni emelkedőn, mert nem tudják összehangolni a négy végtagjukat
Hidegnek hideg,de kurvajol szellozik,es full vilagos,siman elnyelt vagy 150 ledes fenycsovet.
A bentley-ben a szeparált hátsó ülésen pezsgőzve Vivaldit hallgatva mélyen belesüppedve a hedonista kényelembe szivesebben lennék mint a hummerben ami még a balaton jegén sem bír átkelni. 🍾 🍷 🍹 😆
Amugy ez az állitás pont a tigumora igaz. Jol le is mérhető amint leesik valami szutyok télen.
Én egyikbe se........kivülről nézném
Ez nem igaz. Azért mondasz ilyet mert elvből.elutasítod és ki se próbálod. Mer egy autóba elég a klima meg a villanyablak, többi paraszt vakitás. Én meg tudom mert mindig full felszerelt autót vettem ami nem kell legfeljebb nem használom de ha veszek a hasznosakat már tudatosan keresem vagy kérem ha netán uj lenne.
Régen volt valahol vita, hogy frontálisan ütközik egy fullos Bentley (vagy amelyiket a legbiztonságosabb felsőkategóriásnak gondoltok) meg egy Hummer.
Ki melyikben szeretne ülni inkább?
...csak hamis biztonságérzetet kelt, az meg nem vezet jóra.
Nem én mondtam, csak idéztem :)
Meg nem is dohos......csak hideg😄
Sötétnek nem sötét mert körbe üvegfala van, kifűteni nem olcsó, de azért az is van, annyira nem gáz. 🙂
Ami dohos, hideg és sötét, vagy mi a lócsöcs állítólag. :)
én már elveszítettem a fonalat
csak segítettem neki recskázni, mert az ilyen vitákra gerjed a bútorbolt magányában
😂
És ki hinné, mondjuk én is utálom a sok 3 betűs vackot ami tönkreteszi a vezetés élményét, én a 4 vagy 5 betűsöket szeretem. 😄
Ott kezdtük mikor az ökrösfogatot ajánlgattuk. 😁
Menjunk.
Erről ennyit... 😅
http://youtu.be/qBDyeWofcLY
menjünk még tovább vissza egész a csacsi fogatig 😂
az volt csak az igazán jó
Mire odaert az ugy msr reg ceget valtok,amugy meg menj visszabb,egy 1940 es packard biztonsagosabb mint a szar volvo amiben egy csomo felesleges biztonsagi kacat van.