Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bennem felmerült hogy ez valójában Bogyó, csak másik néven. Legalább olyan elvakult hülye 😆
Jó sok pénzért, felmehetsz az óriás fasz makkjába 😅
Menj inkább a Kékestető TV toronyba az magasabban van. 😆
Édes faszom,raks,kommentár?
26 utan ők viszik a bótot,remelem benne leszel,kell bele valaki a szavazok kozul,szerintem ha jelentkezel siman bevesznek,allamtitkarnak,csak legyen jo nagy a telefonod memoriaja a felveteleknek.
https://www.blikk.hu/politika/...
mol székházat akarom majd megnézni(kezeit széttáró) Van fasza panoráma lift meg minden(meghajlós)
Az egész magasnak tűnik(gondolkodós)
m5 pár hónapja voltam 3 helyen baszkódtak
aztán inkább m6 jöttünk haza pestről, az legalább forgalom mentes meg még jó állapotú
idén ez a kettő pályás megmozdulásom volt, szédültem is pesten rendesen, tudtátok hogy ott vannak nagyon magas házak is??
😂
elmehetnének a picsába. Szerencsére M3 on keveset járok. DE én pl. füzesabonynál tudnék felmenni az M3-asra le van zárva. Múltkor amikor debrecen felől mentem eger felé ott is baxták az utat 1 órát araszolgattam. A pestiek azt mondják ott is össze van baxva az egész szakasz jó ideje. Kawa amit ír nem tudom mióta csinálják 2 hónapja még bagnál tudtam menni rajta hatvanig baj nélkül.
Én leggyakrabban az m5-öt járom. Nem is túl nagy szakaszt, kb. 60-80 km-ert. Vannak jobb évek és rosszabbak(szemeit körbeforgató) Minden évben basznak valamit rajta. Idén a csúcsom ezen a 60-80 km-es szakaszon oda vissza 6 óra a másfél helyett(óranézegetős) Azon a napon nem konkrétan az útfelújítások miatt araszolgattam hanem a 7 baleset miatt amit cirka 160 km alatt beértem(fejét fogó) De egész évben baszták eddig az M5 ezen szakaszát általában 5 km-es sávszűkítéssel- tereléssel. Most jelen pillanatban 2-3 hónapja nem tudok lajosmizsénél felhajtani az autópályára, mert zárva a fel-le hajtó. Kawának igaza van mi a faszért nem lehet ezt egy hét alatt megcsinálni? Más országokban 24 órában tolják neki és pikk-pakk elkészülnek.(óranézegetős) A nagyon kényes helyeket meg csak éjszaka csinálják ahol a szűkítést napközben fel tudják oldani, hogy ne legyen egész napos torlódás és élhető legyen a közlekedés Ha már a valódi piaci ár 3-4 szereséért csinálják itt is elvárná ezt az ember. Annyiszor kerültem már tsanyi felé, ha minden alkalommal megálltam volna egy kv-ra rég koffeinmérgezést kaptam volna 😅 Kicsit savanyú a számíze mikor arra gondolok, hogy azért fizetek évente 70+ ezer forintot, hogy egész évben azon logikázzak, hol menjek ki az autópályákról meg hol menjek vissza. (fejét fogó) A wazze biztos tuti dolog. Csak amikor leviszi az embert az alternatív nacionál útra leviszi az összes többi araszolgatót is és pont ugyanolyan dugó alakul ki ott is szóval gyakran a wazze is egy róka fogta csuka(fejét fogó) Én mindig örülök neki, amikor javítják az utakat bár főleg annak amikor elkészülnek. De ne ilyen ütemben(ujjával nemet mutató) Az elmúlt 15 évben millió kilométer gyorsforgalmi út elkészült és rengeteg 1-2-3 számú főutat és mellékutat felújítottak már(meghajlós) A környékünkön már tényleg el is tűntek a szar utak az csak városon belül fellelhető még itt-ott 😅 De állandóan csúszásban vannak. Az m44es 10 éve kezdett épülni békéscsabáról. Várhatóan 2025 3-ik negyedévére lesz kész a teljes szakasz átadása. 125 km-es szakaszt 11 évig építenek ez is elég elképesztő szerintem(gondolkodós) Az a szakasz amit most fejeznek be nálunk az első tervek szerint még úgy volt, hogy 2020-ban kész lehet rajta pirítani(óranézegetős) Ehhez képest eltelt + 5 év. Persze közbejött kovid meg háború meg buzi politikus meg papok meg tisza párt. De azért mégis(gondolkodós) Az átlag vállalkozó arányaiban mérve ilyen csússzással dolgozna rég éhenhalna(kezeit széttáró)
Waze és a helyismeret csodákra képes, de amúgy tényleg fos az M3 a felújítás miatt forgalmas időszakokban, annyira hogy néha a Waze is csak felteszi a kezét hogy "késni fogsz wazze!" 😆
De legalább felújítják, ami nem hátrány.
Nem volt meg gondom,menj at hatvan vegen az ipari parknal tura-valko-gödöllő fele.
Kibaszott M3 lassan két éve haszbálhatatlan. De hogy ezt a kibaszott Bag Tura Aszódot mi a faszért nem törlik a térképröl is már, mert ott minden héten legalább kétszer van valami. Ennyire balfaszok laknak erre vagy mi az oka nem tom.....
Ott is már legalább 3 honapja terelnek, már homokozó lapáttal is meg lehetett volna csinálni azt a szakaszt
raktam egy Adblockplusz és egy uBlock blokkolót , semmilyen reklám nem jön, viszont van néhány olyan oldal, ami nem nyillik meg a blokkolók miatt
Mi?
De fejlődőképesek.....
most nézem hogy ezek az usás libsik mekkora idióták már
a mieink a fasorba sincsenek ezekhez képest
dolgozz keveset, nem ér baleset(kezeit széttáró)
2-3 hepi finis. Sokkal jobban jártál volna helyette 😅
arra azért odafigyelek hogy ne fáradjak el
legfőképp hogy van ettől fontosabb dolgom is, márciusig meg kellene nézni miért nincs töltés a robogón
ki kellene szedni a tekercseket megnézni melyik a töltés és újratekertetni ha lehet kicsi pénzért mert a gagyi minarelli állórészek 10 ezrek és ezekben nem bízok meg
világítás jó gyújtás jó csak a töltés a szar
Tobbet vartam toled,ne harcolj vele,var a kanapé. 😄
te 100 forintért szopatod magad heteki és nem érted a dolgot?
Na és?
anya alatt nem volt az nem fért már bele ebbe az összegbe....
nézünk valami csapágy ragasztót majd, úgy is kell máshová is
ötvenpár ezer volt a cucc....
Faszé nem baszod ki azt a hoki gyorsdarabolot?
Ne vedd ki, a vastagsága is meghatározó. Ezzel állitják be a kapcsolódási hézagot. Viszont az anya alatt is kellene lenni.
90valahányban vettem egy ilyen gagyi flexet, valami 2000 volt a tecsóban 😁 Jól ment, de egy ídő múlva feltűnt, hogy berreg, de alig vág... nosza, szét, látom, hogy a kúpfogas fogainak fele hiányzik 😠 és akkor forgatta csak a korongot, mikor épp odaért a maradék fog 😅 de ezt ugye szabad szemmel nem látod... hihetetlen módon tudtam bele venni pót kerék-párt (2000 Ft megint 😂) de azóta jó, pedik köves munkákhoz használom csak (=kőpor hegyek benne) már vagy 5-6 lakás felújítást-építést végig csinált csórikám