Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

98 körül építkezéshez vettem a kőbányai piacon egy csomó sarokcsiszoló ebből még kettő működik de az egyik nagyon szikrázik már
volt ami egy indítást bírt 😀
de volt ami pár óra után végelt le
ezekből lett a pótalkatrész
de volt aminek rázott a zsinórja ha vizes volt
minden művelethez másik csiszoló volt nem kellett korongokat csereberélni....
na azok közül egy sem forgott meg a kúpfogaskeréknél.....
nem emlékszem mennyit vezzem 10 felett 20 alatt több részletben
oda is adtam párat ismerősnöknek, de volt aki kint maradt és elázott, vagy leesett a padlás szintről
pont ezért kell venné 6-8 ezres nonéjm kacatot. Évente használod egyszer. 4 évet megint kibír amikor feladja a harcot a szerdai kukaszállítási napon bele kell tenni oszt kész(kezeit széttáró)
szűz volt a gép, egy alátét van, de ha kiveszem lehet a fogak kapcsolódása szar lesz majd
nekem ebben az a fura hogy egy 50+ ezres beta gép ilyen minőségű mert ugye ez mégsem egy 6-8 ezres noname vacak
Szedte már szét valaki előtted? ott szokott lenni alátét (esetleg 2 is), mert úgy állítódik be a foghézag...
ahogy nézem ez úgy el van baszva ahogy csak lehet mert a csapágyon fekszik fel a kúpfogaskerék nem a tengely vállán
nézünk valami fémragasztót hátha jó lesz
nekem nem mert blokkolós a böngészőm
de a nyitólapon ott a helye szép fehér kocka
én attól kapok idegrohamot hogy betölt az oldal ekkor a reklán rész még kicsi, tapicskolsz amit meg akatsz nyutni erre megnő a reklám rész és 5 csíkkal arrébb lesz amire akartál nyomni és mást nyit meg
sajna erre a blokkoló se jó megoldás mert 3ból 1 mellémegy
de bezárni nem kell semmit se
már itt is bebassza a reklámokat oldal nyitáskor? A faszom már ki van ezzel a rengeteg kéretlen előreugró bezárandó ablakkal. Van olyan oldal ahol hármat kell zárni mire elolvashatomn amit akarok. Ugy látom itt is ebbe az irányba megyünk. Szopjanak lovat az üzemeltetők.
Így van, elvek keveseket mozgatnak így ígérgetéssel könnyen meggyőzhetőek vagyunk mindannyian.
A nyuggerek alapvetően nem liberálisok, egyrészt ők még nem úgy szocializálódtak, másrészt a mai "divat" (buziskodás, lmbtq, nigger bevándorlás, külföldre munka, féccbuk függés) nem jó nekik, sőt a legtöbbet inkább idegesíti. Szóval ha megvan a kis lakás, a fűtés, meg a kaja, akkor sok már nem kell neki. Olcsón fenntartható szavazó 🙁 a cigó meg mindig is haszon elvű volt...
Mindenki a nyuggerek szavazatára pályázik mert ők a legfüggetlenebbek és sokan vannak, bőven eldöntenek bármit és ezért ígérnek nekik mindent amit persze vagy betartanak vagy nem, de a cigók és ők jelentős célcsoport.
Ez a szokott ellenzéki mantra... gondolj már bele 40000 milliárd az éves költségvetés, szerinted mit változtatna azon az a 990 milliárd, amit 10 év alatt összelopott? Egyébként anno még a gyurcsótány érában ennek százszorosát kihordták külföldre a nyugati "befektetők"
Az ellenzék ezzel hergeli a prolikat, másra nem jó.
Ez a zsidó gyerek csak lenyúlta az ötletet, az eredeti úgy volt, hogyha minden nap kapnál százezer dollárt, akkor is lenne 80 gazdagabb embered nálad...
Egyszerubb azon keresztulinteznem,ha mar kapcsolvavan a telefonhoz.
Én idén sztem még nem használtam.
Nem lattam lenyegi valtozast,a penzeszkoz fogyasan kivul.
Na rohadjon meg. Frissitettem igy már jó.
Bejelentkezni nem hagy. Van még egy kis pénz rajta utalni akartam. Rég használtam, a felület is ujabb lett. Az elfelejtett jelszóra is hibát hoz.
Ujjlenyomat?Telefon jó?
Fogalmam nincs.......valahogy csak bekéne lépnem.
Igazabol nincs eleg penzed ra,nem draga.
Siman mint a vaj.Lehet szauron mozgolodik mordorban?
nem veszem(ujjával nemet mutató) Andi drága nekem is tetszik(meghajlós)
Csak tényleg drága annyit nekem nem ér meg végül is az is csak pina körül a dísz 😅
raktam már fel fotókat m5-ösön kerékcseréről 😅
És még itt vagyok mondj jobbat 😅
Neked a revolut műkszik? Valami a faszért nem tudok belépni. Mimdig hiba próbáljam később.
Szerintem nalad siman okosabb.
Tobb a penze,es nem egy motorcsonakot hany teli pia utan a tiszatavon,hanem egy yahtot az adrian.
Es ne vedd sertesnek de andika szebb mint a nejed. 😆