Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😊
Én a GS500-al már 89-ben 2hetet motoroztam Olaszországban ! Rómáig mentünk gond nélkül ! 😉
Az olyan snassz. 😁
A sajtműhelyhez néha elég, de inkább kevés.
Motorcsónakkal próbáld.
Attól függ mire kell. Egy sima háztartásba többnyire sok. Ha van villanyautó akkor elfogy. Nekem 10 kw van azzal fütök nagyrészt és elég szokott lenni
Az mar joval tobb az atlagnal, amit maganszemelyek uzemeltetnek.
Azt banod meg, hogy miert nem elobb es tobbszor.
Szamzaras?
Jo az.
Mindig ugy megyek, nekem ez a motorozas. Kiveve mondjuk, ha eso elol menekulok.
15kw napelem soknak számít? 🤔 Tegnap egy sajtműhelyes családdal haverkodtunk össze ahol a papa villamosmérnök volt és hobbiból hangfalakat épít amikben a hangszórókat is ő tekercseli, olyan méter magas cuccai vannak, hifiket is javítgat és csak bakelitet hallgatnak esténként összeülve, ilyet utoljára a 80-as évek elején láttam. 🙂
Ez már a motorosjézus kategória, nekem csak a partokos sikerült eddig motorozni, de eskü, hogy ha lejutok valamelyikhez átmotorozom. 😁
🤣
Kár hogy jogdijat nem intéztem. Már 25ezer körül jár a megtekintés.
Lattam.
Azt simán megoldom.
Jol jon ha beletorik a zarba a kulcs.🤔
A 8-as sem egy sík aszfalt,megy az fel-le.
Olyanom van nekem is de még egyszer nem próbáltam. De ott van a cuccok közt kéznél.
Hát ha tempósan akarsz végig menni akkor kell. Ha nézelődősen akkor nem.
A 8-as úton lefelé meg felfelé kell? Max. Senj-ből amíg felérsz a Dinári tetejére, az a 20-30 kilométer.
Vettem egy bowdenes-spirálos zárat, áthúzom a sisakon, a kabát ujján, de ha nem fontos, akkor inkább nem. És a mű-Drakula kastály nem volt az.
https://casteluldracula.ro/
Pont a nem autopalyan kell a power.
Minden masra is igaz,maradok hatul,es lessz ami lessz. 😁