Olvastam a tesztjeit. Megpróbálnék úrrá lenni rajta.
Amúgy ANNAk a lámpáját elfogadom, a mostaniak nem tetszenek, sőt, kifejezetten unsziNpatikusak. A hagyományos kialakítás bejövős.
Jo.....akko vacsorara odaer. 😆
GS esekkel csak az volt a bajom hogy a fasz fog trafipaxos uton 140 el loholni a faluk kozt meg benn a faluban.
Mer azok mennek mint a barom mindenen at.
Te mindenben pro vagy, de ezt is többen másként látjuk.
Persze kell olyan is hogy egyedűl menjek, nem a macera miatt mert az nem szokott lenni, csak jobb egyedül csapatni. Ha utassal vagyok azért az visszafog engem is.
Az már viszont olyan drága, amit ki tudnék fizetni, de az évi motorozásom 85% esetében nem jönne ki az előnye szerintem. Ha többet tudnék költeni motorozásra, meg az idő is meg az igény is, és messze járnék, akkor mindenképpen, de így, ha reálisan nézem csak faszhosszabbítónak kell, meg még egyszer-egyszer valóban.
Amúgy ANNAk a lámpáját elfogadom, a mostaniak nem tetszenek, sőt, kifejezetten unsziNpatikusak. A hagyományos kialakítás bejövős.
GS esekkel csak az volt a bajom hogy a fasz fog trafipaxos uton 140 el loholni a faluk kozt meg benn a faluban.
Mer azok mennek mint a barom mindenen at.
Persze kell olyan is hogy egyedűl menjek, nem a macera miatt mert az nem szokott lenni, csak jobb egyedül csapatni. Ha utassal vagyok azért az visszafog engem is.
Most gondolkodom egy MT-09-en, de nem tudom, kell-e nekem.