Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kis GS500-al is megjártam a tengert, az autópályát leszámítva nem volt bajom.
Tudok rola,novelem a navigacios kepessegeim,odatalalok a szallasra.😀
Olvastam a tesztjeit. Megpróbálnék úrrá lenni rajta.
Amúgy ANNAk a lámpáját elfogadom, a mostaniak nem tetszenek, sőt, kifejezetten unsziNpatikusak. A hagyományos kialakítás bejövős.
Nem a menésre értettem.
Akkor gyengeláncszem vagy🤣
Nincsenek szabalyok,mindenki megy ahogy akar.😀
Jo.....akko vacsorara odaer. 😆
GS esekkel csak az volt a bajom hogy a fasz fog trafipaxos uton 140 el loholni a faluk kozt meg benn a faluban.
Mer azok mennek mint a barom mindenen at.
Gondoltam, igy rád más szabályok vonatkoznak. De ne akard másokra rászabni.
Hogyne,en vagyok a best of the best. 🤣
Nem volt eddig sose gond ezuel se. Én a sisakot kabátot simán a motoron hagyom, bár nem egy várnézésre indulva.
Arra meg a pilóták alkalmatlanok akik ilyennel közlekednek sok esetben.
Te mindenben pro vagy, de ezt is többen másként látjuk.
Persze kell olyan is hogy egyedűl menjek, nem a macera miatt mert az nem szokott lenni, csak jobb egyedül csapatni. Ha utassal vagyok azért az visszafog engem is.
Behozza lejtben,nem fog fekezni. 😄
Hát ha néha mégiscsak elmész hosszabb túrákra kell az.
Az 1. gen siman hanyattbaszna egy gazra.Foleg ha benn felejted a sportos programban.
Csak épp nem gyorsul úgy. Érezni egy hegymeneten a hiányosságait ha néha kerül olyan.
Az már viszont olyan drága, amit ki tudnék fizetni, de az évi motorozásom 85% esetében nem jönne ki az előnye szerintem. Ha többet tudnék költeni motorozásra, meg az idő is meg az igény is, és messze járnék, akkor mindenképpen, de így, ha reálisan nézem csak faszhosszabbítónak kell, meg még egyszer-egyszer valóban.
A sisak is a motoron marad atdugsz rajtuk egy kabelzarat es no para.
Meg a sisak, meg a doboz... és hát ugye Románia ha úgy nézem, nem hagynám nem szem előtt.
En nem a plusz macerat. 😄
Legalabb 3. generacios legyen.
Egy farmer,jo csizma,kabatot motoron hagyod,hegyet is masztam mar.
650 amúgy.
Most gondolkodom egy MT-09-en, de nem tudom, kell-e nekem.
180 al az is megy.
Akkor nincs nehéz dolgod😅