Szoval neked lehet tolteni annyit logsz a neten,ekkora eleted van.
Fel tizenegykor se csalad se laktanya,csak a telefon a net es a forum.
Ejjjj ez a nagyelet de szanalmas.
Fustol a telefon a hadznalattol.
Az megnagyobb szegyen hogy 0-24 ben szethasznalod a telefont te nagy élet.
Anno te panaszkodtal hogy nem lehetett tolteni,megoldodott?
Mer ugye powerbank az ordogtol valo,azt az igenybevetelt meg egy telefonakku se birja amit a te "életed" kovetel.
0-24 es jelenlet......
Mondjuk akinek se kutyája se macskája,nem értem hogy lehet ekkora lúzer......nekem is van ilyen ismerősöm,se kutya se macska,de az képes arra hogy ezáltal körbeutazza a földet,bármikor el tud menni bárhova,és nem nyavajog hogy nincs pénz,mondjuk ő nem lusta megkeresni az árát.
valami motorozásról akar hadoválni(kezeit széttáró) Meg kellene már itt érteni mindenkinek végre nincs ennek a témának helye ezen a fórumon. Aki motorozásról akar témázni az keressen más alkalmas fórumot és ne ezt szemetelje tele az érdektelen témáival 😅
Pipikem,talan azert mentel csak egyenesen csak mert annyira tudtal kanyarodni mint leirni azt a szot hogy alpokban.
Ha jobb tanulo lettel volna,talan nem utod el azt a szerencsetlen vetlen autost. 🤣
hát ezek pont erre jók(kezeit széttáró) 6 teli autópálya (meghajlós) Hogy ki használja így? Mindenki aki azért vesz motort, mert élvezni akarja a gyorsulást és a sebességet(kezeit széttáró) Győk kettővel hajtűkanyarozgatni az alpkbaon szerintem az az ordenáré faszság 😅 Ott a táj helyett arra figyelsz és koncentrálsz, hogy el ne dőljél 😂 Százszor praktikusabb ilyen helyre egy akármilyen lefosott autó 😅 Kawának meg épen 5 motorja van 5 féle kategóriában aztán ő pont azt veszi elő amelyikhez kedve van 😅
Nyugi zoli,ne idegeskedj!Ez a hajó már elúszott.Azon meg hogy én a tényeket ide leírom,pláne ne húzd fel magad.Családi nyaralásról meg inkább veled nem beszélek mert lövésed sincs milyen az.
Hogy ez a duma mekkora bullshit attol az embertol aki minden evben ugyanakkor ugyanoda hurcibalja a kepzelt csaladjat,es egy forumon anonimitasban baszogatja a forumozokat priccsrol egy tuzolto allomas kozos halotermeben mobillal a kezeben.
Eleg szanalomgomboc vagy.
Fel tizenegykor se csalad se laktanya,csak a telefon a net es a forum.
Ejjjj ez a nagyelet de szanalmas.
Fustol a telefon a hadznalattol.
Anno te panaszkodtal hogy nem lehetett tolteni,megoldodott?
Mer ugye powerbank az ordogtol valo,azt az igenybevetelt meg egy telefonakku se birja amit a te "életed" kovetel.
0-24 es jelenlet......
Papirmasé lélek,ha van egyaltalan neked.
Ha jobb tanulo lettel volna,talan nem utod el azt a szerencsetlen vetlen autost. 🤣
Csak egy papírmasé váz,fércelve,semmi kezzelfogható.
De nem baj,ez vagy te.
Eleg szanalomgomboc vagy.