Te mentel mar kamionnal?Ugy sokat?
500 furgonnal se sok,mennek ezrest egyseggel uvegbe hugyozva mint blődi.
De usse kavics,ekkora aramra mertezett toltorendszer surusege?
Meg meg mindig,a terheles nem arura megy hanem akkura,es a minnel tobb aru minnel kisebb onsuly a lenyeg a kamionban,ott nem mindegy hogy 2 vagy 3 tonna a cybertruck.
Mi lesz "ha" ra nem tudok uzleti tervet kesziteni ekkora arkulonbsegre.
A gls futar csavo is kopkod a villanyfurgonra,aszondja nem kapcsol legkondit mert nem er be a telepre a vegeig ha megy.
Mert segghülye vagy es nem figyelsz.
Eloszoris mond mikor irtam hohy a legjobb?
A rendszer egy baszott usb kabel athuzasa volt a tanktaska erre a celra kialakitott lukjan es be kellett dugni a powerbankba.
Ha szerinted egy vezetek csupaszitas,saruzas,behuzas a kabrlkotegbe egyszerubb beteg gyoker vagy.
A kijelzore a waze miatt van szukseg.
Mivel se a triumph navigacio se a wayteq nem tud elo adatok alapjan trafipax elorejelzest adni kulfoldon se.Kell a mobil a wazehoz.Ez van.
A kormanyra meg nem teszek telefont.Se nem vizallo,se nem birja az allando toltest,se a napsutest.
A kinai kijelzo meg olcsobb mint barmilyen regi mobil.Es nem kell megosztott nettel tokolni.
Felfogtad a vizenyős agyaddal az erveket?
Szerintem nem.
HA
a 45 perces pihenőt gyorstöltő mellett veszi ki azért jelentősen nő a hatótáv
a megtérülés egész addig necces amíg valami eu-s főbuzi ki nem találja hogy basszuk meg a dízeleseket előlről és hátulról is extra adókkal
már most is jelentős útadó különbségek vannak az euro besorolások között
A másik hogy 12V vagy 5V,pontosan ugyanannyi a kialakítása,szóval akkor is hülye voltál meg most is az vagy.Akkor esküdöztél a powerbankra,mert hogy te nem húzol előre vezetéket,most meg mégis.....
Na de minek másik rendszer ha egyszer eddig szerinted a powerbankos rendszer rohadt fasza volt?Akkor most mi szükséged valami kínai mocsokra?Tudod mit,nem,nem is érdekel inkább.
Őőőőőőő,idéznéd nekem innen azt a sort ahol azt írom hogy a legjobb megoldás?
A másik hogy eddig sima 5v os rendszert használtam.12v-os powerbankom nincs.
Már ha érted a 12v-5v közötti különbséget.
De tényleg várom azt hogy hol írtam az a legjobb?
a kamionos ember meg feltesz rá pár lámpát és egyből feleződik a hatótáv
vannak ettől durvábbak is de nem volt időm keresgélni https://www.youtube.com/shorts...
Számomra ebben annyi az érdekes hogy nem olyan rég mikor az usb aljzatról volt szó,ő mennyire ellnkezett,hogy gányolás meg gyári motor kókányolás,most meg a legnagyobb kókányoló mit csinál?
500 furgonnal se sok,mennek ezrest egyseggel uvegbe hugyozva mint blődi.
De usse kavics,ekkora aramra mertezett toltorendszer surusege?
Meg meg mindig,a terheles nem arura megy hanem akkura,es a minnel tobb aru minnel kisebb onsuly a lenyeg a kamionban,ott nem mindegy hogy 2 vagy 3 tonna a cybertruck.