https://www.facebook.com/profile.php?id=100015815672849 Somogyi vagányok ! Ki jön ma ide ? Szívesen találkoznék valakivel innen a fórumról , ha még motorozik itt valaki !? 😏
Nem igazán gyengélkedek nyomatékban , na de akkor is ! Tegnap is megsétáltattam a bivalyt egy kicsit , még mindjárt megyek ma is , már előcsalogattam ! Fagyi , Csesznek , meg ilyenek ! 🤣
teljesen felesleges, már vannak működő sugárhajtású motorok, az biztos odabaszósabb
amúgy meg t72 tuti lehet venni kilós árban működő lövegtorony nélkül ha a nyomaték hiányzik
dokik is leszedik
asszony unokatesója nemrég volt
hasplasztika meg innen-onnan egy kis zsírleszívás és nem takarta be 1,5 milla
és a plasztika valamiért akciós volt mert 30+ kilót fogyott és valami tb támogatás is volt benne
pontosan nem tudom mert annyira nem érdekelt a téma csak fél füllel hallottam mit beszéltek a nők
azért a körmérete fele lett de a vágások meglátszanak
de nem is éltek túl sokáig
fogyni tényleg baszott egyszerű, egy szalmonellás süti és fogyok nettó 5 kilót egy hét alatt
de zsírt leadni már sokkal összetettebb
a kompresszor kint van a garázsban 😉
fagyaszt meg kever, nem vagyok egelégeve vele 100%-ban de most már marad
fenemód tud hűteni, amikor rumos fagyi készült(puncs volt a terv de annak szar volt) a sok szesz miatt -32 fokra hűtötte mire fagyi állaga lett
amúgy meg t72 tuti lehet venni kilós árban működő lövegtorony nélkül ha a nyomaték hiányzik
- Az élet nem habostorta.
- Csapásokat adunk, csapásokat kapunk.
asszony unokatesója nemrég volt
hasplasztika meg innen-onnan egy kis zsírleszívás és nem takarta be 1,5 milla
és a plasztika valamiért akciós volt mert 30+ kilót fogyott és valami tb támogatás is volt benne
pontosan nem tudom mert annyira nem érdekelt a téma csak fél füllel hallottam mit beszéltek a nők
azért a körmérete fele lett de a vágások meglátszanak
http://youtu.be/dfHWDhReusI
fogyni tényleg baszott egyszerű, egy szalmonellás süti és fogyok nettó 5 kilót egy hét alatt
de zsírt leadni már sokkal összetettebb
képes vagyok kilószám enni a cukros holmikat
sajnos már nem tudja tolerálni a szervezet mint régen
fagyaszt meg kever, nem vagyok egelégeve vele 100%-ban de most már marad
fenemód tud hűteni, amikor rumos fagyi készült(puncs volt a terv de annak szar volt) a sok szesz miatt -32 fokra hűtötte mire fagyi állaga lett