Nekem a sos tengerviz megjobban kihozza. Amugy ajanlom Dr. Szondy Gyorgyot. O tette rendbe nagyjabol a borom. Minden penzt meger, de komolyan. Nekem 15 doki nem birta reszben sem helyrehozni. Szinten fejem bubjatol a labujjamig. Es meg gimnaziumban is basztattak mikor a fejemen egy sebem kinyilt es folyt le a ver a nyakamon... Beszolt oszt.tarsam, hogy miert nem figyelek es vagyok olyen undorito? Kurva anyad, kivanom, hogy tapasztald meg. A legrosszabb ellensegemnek se kivannam egyebkent.
Ja es szerezzen kecsketejes szappant. Eleg jol karban tartja a borom es szinte nem is kell a szteroidos kenocsot hasznalnom
Haaat en arrol csusztam le es a Noverem otthagyott. Csak ahogy mentem utana, jott egy melyebb godor es tesom rohogve tovabbment mikozben es kapaloztam. Tuti innen jott a szakall partisagom, mert egy korszakallas faszi emelt ki a vizbol. Ennyire emlekszem.....
Ne is mond. Öcsikém is az de durván. Olyan a bőre ha ideg mint valami rinocérosznak és neki mindenhol. A feje búbjától a talpáig. Amúgy öcsikémnek a sós tengervíz nagyon sokat segít a bőrén.
Uszni megtanultam a kovetkezo nyaron de ettol meg nem mult ez el. A sotet reszekre nem megyek...
Most az Atterseebe is belementem, kb 10 m-ig a parttol Ferjem nagy oromere amugy inkabb az uszomedenceket preferalom, csak azt meg az ekcemas borom nem genetikai hulladek vagyok
Nekem ezek az élmények olyan furák. Mi már az óvodában jártunk az uszodába és mindenkit megtanítottak úszni. 4-5-6 évesen már el voltunk engedve a 120-as bójáig pedig az a déli parton legalább 2-300 méterre van a parttól.
fonyódon ahol pecázunk néha ott olyan tiszta a víz hogy a másfél méteres vízben látom a beszórt bojlikat, amik ilyen max 2 centis kis golyócskák, ha nem hullámzik(bár ez ritka) a kukoricaszemeket is, de az inkább csak annyit hogy sárga kupac
Hát akkor irány Horvát ország. Ott látod mi van a lábad alatt. Bár ne legyen tériszonyod mert a partól 2 méterre a lábad alatt már 20 méter víz van csak majd alul mindenféle izék.
amúgy szomorú dolog hogy majdnem megfulladtál éppen ezért nem is erőltetem ha úgy érzed hogy szeretnéd szólsz és én megtanítalak úszni.
Csak olyanba megyek, aminel latom mi van a labam alatt. A Balaton nem ez a fajta viz kiskoromban majdnem megfulladtam, azota tart ez... 9 eves korom ota nem mentem a Balaton kozelebe.
Na majd akkor megtanítalak téged is úszni. Ha már egyszer haza jársz a Balatonra akkor nem Lehet olyan hogy nem tudsz úszni. Ezzel kezdeni kell valamit.
Kinek kell még oktatás? Vállalom, egye bassza jöhetnek a férfiak is nem csak a csajok. eddig 5-ször vettem részt Balaton átúszáson szóval nem úszok rosszul.
Ja es szerezzen kecsketejes szappant. Eleg jol karban tartja a borom es szinte nem is kell a szteroidos kenocsot hasznalnom
Most az Atterseebe is belementem, kb 10 m-ig a parttol Ferjem nagy oromere amugy inkabb az uszomedenceket preferalom, csak azt meg az ekcemas borom nem genetikai hulladek vagyok
amúgy szomorú dolog hogy majdnem megfulladtál éppen ezért nem is erőltetem ha úgy érzed hogy szeretnéd szólsz és én megtanítalak úszni.
Kinek kell még oktatás? Vállalom, egye bassza jöhetnek a férfiak is nem csak a csajok. eddig 5-ször vettem részt Balaton átúszáson szóval nem úszok rosszul.