Inkább csak ez a haj nem előnyös. Találtam a neten róla olyan képet amin szerintem előnyösebb volt Főleg ha valaki nem szereti a pinket. Mint a legtöbb férfi
Ez kéne hidd el. Rettentően vágyom erre. De ugye tudod hogy ha ezt egyszer meglépem akkor kb másfél órával később ott fogok állni az irodaháznál ahol melózol hogy gyere te is.
Na ma is megkezdődik a szarzuhatag. Imádom amikor megkezdődik a ... nem tudom jobban megfogalmazni ... melyik főnök tudja jobban kidobni a brét az asztalra című játék. Imádom. Ezen verseny fizikai megvalósulása az hogy nekem adnak egymásnak ellentmondó utasításokat és én meg gondolkodhatok hogy most akkor melyiket is csináljam meg. Ami egyszerű mert a nagyobb főnök lenne a logikus, de nem szabad elfelejteni hogy ez állami cég ahol néha a kisebb főnök a nagyobb hatalom birtokosa.
a fehér szemkifestés valóban ütős a képeken , egyébként a baleset óta ritkán sminkelem magam :) bizonyos testtertásokat, normákat, stílusjegyeket meg áthoztam a versenytáncból :)
Jó hely az
Mondjuk a déli partra akkor sem mennék ha fizetnének érte
Badacsonyőrsön,az öreghegyen szoktunk tanyázni.
Két nap alatt megunom a strandot s utána túrázom,az északi parton azért van mit nézni!
hát van benne vmi, csak nekem ehhez nem kell gyógyszer (egyébként nagyon fáradt voltam, szarul aludtam előző este egyből látszik a szememen , pofámon nem is kicsit )
Mondjuk a déli partra akkor sem mennék ha fizetnének érte
Badacsonyőrsön,az öreghegyen szoktunk tanyázni.
Két nap alatt megunom a strandot s utána túrázom,az északi parton azért van mit nézni!
Az hogy 1 órával vagy 1 héttel tökmindegy