Kipróbáltam, ha tiltva van egy entitás akkor a galériái se látszanak.
Ez régóta lehet így?
Ezt a maxi pink valamit ki kellett írtai az életemből mert nagyon irritáló volt, és veszélyeztette a lelki békém, mindent megtettem hogy el tudjam viselni de nem sikerült.....
Holnaptól már remélem nyugodtan alszok
Még mindig röhögök ezen a Pinkpong galérián állat az a kép, bár én lehet Kong-nak írtam volna a második felét az sem rossz. Engem rohadt mód fusztrálna még az is ha asszony mondaná aMonsterre, hogy az övé. Meg a rabok f@sza az!
En nem irigylem a Balatonnal eloket. A sok buzi turistatol megorulnek nyaron. bar en a Balatont se szeretem
Viszont tokeletes csomagorzo funkciom van, mivel en nem megyek bele a vizbe
A kis Alient is az apja fogja termeszetes vizhez szoktatni, az is biztos...
Ja itt dolgozott Ferihegyen. Lánya vagy 6 éves volt amikor én utoljára találkoztam velük. Már ő is családanya lehet. Nagybátyámnak voltak nagy cimborái, ezért is nyaraltunk ott párszor.
Valamiért ismerős a neve. Várj ... Meg van a lányát ismertem a Virágot de már évek óta nem láttam őket. Ha jól emlékszem valami repülőgépes melója volt. Asszem a Dózsa utcában van nyaralójuk de már nem itt laknak. Szerintem.
Egy előnye mondjuk van. Hogy olyan furán tudnak az emberre nézni mikor motorral behajt Szinte a lépcső mellé és mikor odaszólnak hogy "Hova a picsába mész, szólok a közterületesnek" olyankor szoktam is mondani hogy nyugodtan, ígérem megvárom. Majd mikor kiér a Józsi lepacsizok vele és legalább beszélgetek vele egy jót. Annyira imádom az ilyen helyzeteket. Vagy mikor tök frissen érkezem a kajáldába ahol néha eszek, és bár kilométeres sor csak beintek a konyhára és már készül is kajám- Ezekért a pillanatokért megéri. Mert olyankor annyira tudnak utálni a nyaralók de élvezem. Ha műr egyszer úgy is bunkó motoros vagyok akkor legalább hozzam a sztereotípiákat
Határeset. Nem teljesen. Én Balatonendréden lakom. Az Zamárditól Délre van a pálya másik oldalán olyan 5 Km-re a parttól. De már majdnem Siófok dolgozom Balatonszéplak alsón. De kérlek nehogy azt mond hogy milyen jó hogy itt lakhatok, mert ha nem hallottam ezt a kérdést hozzávetőleg 150 ezerszer akkor egyszer sem.
Ez régóta lehet így?
Ezt a maxi pink valamit ki kellett írtai az életemből mert nagyon irritáló volt, és veszélyeztette a lelki békém, mindent megtettem hogy el tudjam viselni de nem sikerült.....
Holnaptól már remélem nyugodtan alszok
Viszont tokeletes csomagorzo funkciom van, mivel en nem megyek bele a vizbe
A kis Alient is az apja fogja termeszetes vizhez szoktatni, az is biztos...