Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi olyan nevetséges?
Akkor jó hülye vagy ki nem hagynám, olyan jókat lehet nevetni így vidám az élet.
Ez így van.
Kipróbáltam, ha tiltva van egy entitás akkor a galériái se látszanak.
Ez régóta lehet így?
Ezt a maxi pink valamit ki kellett írtai az életemből mert nagyon irritáló volt, és veszélyeztette a lelki békém, mindent megtettem hogy el tudjam viselni de nem sikerült.....
Holnaptól már remélem nyugodtan alszok
Jano, rengetegen tanítottak meg vannak mögöttem, mindent tudok, ezt is!! Motorozni én sem tudok, ahogy senki más sem, arany szabály!! :)
Ezért van az a,mondás hogy ha pinám lenne mindenem lenne.....
En csak a Skodankra mondom, hogy a mienk, mert az mar hazassagon belul szereztuk, igy hivatalosan is az enyem a fele
Még mindig röhögök ezen a Pinkpong galérián állat az a kép, bár én lehet Kong-nak írtam volna a második felét az sem rossz. Engem rohadt mód fusztrálna még az is ha asszony mondaná aMonsterre, hogy az övé. Meg a rabok f@sza az!
Na azért csak okosan. Még ne motorozol olyan régóta. Ilyenkor lehet a legnagyobbat esni. Egyszer vicces kedvében lesz a malac és mehet a high side
Gergo, legyen szep napod
En nem irigylem a Balatonnal eloket. A sok buzi turistatol megorulnek nyaron. bar en a Balatont se szeretem
Viszont tokeletes csomagorzo funkciom van, mivel en nem megyek bele a vizbe
A kis Alient is az apja fogja termeszetes vizhez szoktatni, az is biztos...
Én olyan rendes pali vagyok, ha elküldök valakit a picsába, egész nap azon izgulok, vajon odaért-e már
A hazánk picike.
Hihetetlen. Néha megrökönyödöm rajt milyen picike a világ.
Ja itt dolgozott Ferihegyen. Lánya vagy 6 éves volt amikor én utoljára találkoztam velük. Már ő is családanya lehet. Nagybátyámnak voltak nagy cimborái, ezért is nyaraltunk ott párszor.
Valamiért ismerős a neve. Várj ... Meg van a lányát ismertem a Virágot de már évek óta nem láttam őket. Ha jól emlékszem valami repülőgépes melója volt. Asszem a Dózsa utcában van nyaralójuk de már nem itt laknak. Szerintem.
Akkor a Szomora Sanyit ismered, gondolom. Régebben valami polgár, mester, jenő vagy csak simán jómunkás ember volt Endréden.
Egy előnye mondjuk van. Hogy olyan furán tudnak az emberre nézni mikor motorral behajt Szinte a lépcső mellé és mikor odaszólnak hogy "Hova a picsába mész, szólok a közterületesnek" olyankor szoktam is mondani hogy nyugodtan, ígérem megvárom. Majd mikor kiér a Józsi lepacsizok vele és legalább beszélgetek vele egy jót. Annyira imádom az ilyen helyzeteket. Vagy mikor tök frissen érkezem a kajáldába ahol néha eszek, és bár kilométeres sor csak beintek a konyhára és már készül is kajám- Ezekért a pillanatokért megéri. Mert olyankor annyira tudnak utálni a nyaralók de élvezem. Ha műr egyszer úgy is bunkó motoros vagyok akkor legalább hozzam a sztereotípiákat
Volt anyósomék Keszthelyen laknak...25évig minden nyáron ott voltam....mondjuk én szeretem a Balatont...
Határeset. Nem teljesen. Én Balatonendréden lakom. Az Zamárditól Délre van a pálya másik oldalán olyan 5 Km-re a parttól. De már majdnem Siófok dolgozom Balatonszéplak alsón. De kérlek nehogy azt mond hogy milyen jó hogy itt lakhatok, mert ha nem hallottam ezt a kérdést hozzávetőleg 150 ezerszer akkor egyszer sem.
Döglök a vízisí szerkezetnél a fotelokban
Siófokon lax?Én nyáron ott szoktam lazulni Szabadifürdőn