Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azé néha megfürdesz,ugye?
Jövőre én is arra szeretnék egy több napos motorozást. vagy Olaszországban. Nem is tudom. Unom már a Rohonc-Lékát
Azon kívül meg nem sokminden van a közelben.
én is félek a víztől, egyedül be sme merek menni, fogni kell a kezem, és úszni sem tudok , idén egyszer mentem be, akkor hatalmas hullámok voltak meg épp vihar, jó volt
Te kis gonosz
Az az első 20-40 Km-en lesz csak utána megbizonyosodsz róla hogy rendben vannak és már szundikálsz is. Kell mert megmondták hogy már aznap délután megyünk egy kört a közelben.
Inkább víziszonya legyen mint sperma allergiája!
nem fogok tudni, izgatott leszek, meg ideges , motorok jól vannak -e...
Azzal nem lesz gond olyan fáradt leszel mint az állat, de ha nem menne majd aluszol a kocsiban.
én belikeolom!!!
Na majd jövőre ha erre jártok megoldjuk ezt a víziszonyodat. Van egy jó kis strand Zamárdiban azaz a nagystrand egy szakasza. Ott a mellette lévő kikötő kotrásából származó homokkal van feltöltve a part így amolyan pancsolós mélységű a víz. Ott le tudod győzni ha akarod a víziszonyod.
csak aludni tudjak bammeg csüt este ...
elvoltam, mint a tejbetök (tudok alkotni egyedül is sokszor, de ha kísérnek is megy a hülyülés ) , elég kemény nap volt am az esőben, de élveztem...

Tegnap picit szarul is voltam a kis vasárnapi kaland után, megfáztam, minnyá' indulás az Alpokba, szóval próbálok többet pihenni, aludni, c vitamin, forró tea ... nem tudok megfelelni mindenkinek és nem is akarok , én tudom magamról, hogy nem vagyok tökéletes oh köszönöm szépen! majd lesz jobb is!!
Én meg azon filózok, hogy teljes menetfelszerelésben felmászok a babszira ilyen szelfis pózerkodós képeket csinálok bár kell majd a segítség nehogy leessek vagy megrogyjon alattam a kiscsikó. Esetleg ha lenne rá igény. Majd bratyeszt megkérem segítsen...
Utánfutóval Salzburg főlé. A határ túloldalára. Onnan pedig szerintem a délre eső hegyek közé.
Nekem maga a Balatonnal van a bajom. Felek a viztol :)
Kirandulni en is szeretek, mondjuk a Badacsonyban, es pinceknel megallni egy-egy poharkara
Aposeknak akarattyan van egy kis fahazuk, azt imadom. 0 dizajn az egesz, igazi nyaralo feeling. Nagy kert, bogracshely, kis szolo is van (bar inkabb csak utban van )
Nekunk is van Abadszalokon nyaralo, de egyszer mentem le 3 ev alatt. Anyamek konkretan egy masik csaladi hazat felhuztak, es nem erzem magam jol ott. Semmi varazsa nincs. Es veszekednek, hogy oda nem jarunk... Persze, hogy nem, mert kb mintha hazamennenk......
Merre mentek?
Na majd a most hétvégéi Ausztriáról csinálunk egy ilyet
Ez a pilisi galerid is először egész jónak indult, csak aztán betetted ezeket a "csábosan nézős" szelfis képeket amiket nem kellett volna. Csak simán a tájképek a motorral párat motor nélkül, azt engedélyezed a hsz-at meglepődtél volna szerintem mennyien írtak volna hozzá pozitívan. Még én is!
52-hétvégéből vagy 45-öt biztos lent vannak. Mikor zombiland a környék akkor is.
me' zavarban vagyok
A felét nem értem annak amit írsz, de valószínűleg szebb volt igen
egyébként én konkrétan rühelltem a pinket, na ez a durva :)
igen, a sima fekete talán "szebb" volt, a kórházban sokat segített, mikor tükörbe mertem nézni , legalább a hajam emlkeztetett arra, mi a dolgom még.... meg ki vagyok, meg "mi" vár rám odakint , ő még akkor darabokban volt, épphogy járni tudtam, vittem le lábon Nyíregyházára rendbetetetni, múltkor majdnem visszafestettem, de bejelentette a fodrászom, hogy végre talált olyan festéket, ami tartósabb , és nem is roncsolja a hajat, szóval a sors közbeszólt :D egyelőre marad még ilyen, szeretem, hogy passzol hozzá , de a sima fekete tényleg "szebb" volt :) ez kicsit durva...
Kíváncsi természetem van