Jövőre én is arra szeretnék egy több napos motorozást. vagy Olaszországban. Nem is tudom. Unom már a Rohonc-Lékát
Azon kívül meg nem sokminden van a közelben.
én is félek a víztől, egyedül be sme merek menni, fogni kell a kezem, és úszni sem tudok , idén egyszer mentem be, akkor hatalmas hullámok voltak meg épp vihar, jó volt
Az az első 20-40 Km-en lesz csak utána megbizonyosodsz róla hogy rendben vannak és már szundikálsz is. Kell mert megmondták hogy már aznap délután megyünk egy kört a közelben.
Na majd jövőre ha erre jártok megoldjuk ezt a víziszonyodat. Van egy jó kis strand Zamárdiban azaz a nagystrand egy szakasza. Ott a mellette lévő kikötő kotrásából származó homokkal van feltöltve a part így amolyan pancsolós mélységű a víz. Ott le tudod győzni ha akarod a víziszonyod.
elvoltam, mint a tejbetök (tudok alkotni egyedül is sokszor, de ha kísérnek is megy a hülyülés ) , elég kemény nap volt am az esőben, de élveztem...
Tegnap picit szarul is voltam a kis vasárnapi kaland után, megfáztam, minnyá' indulás az Alpokba, szóval próbálok többet pihenni, aludni, c vitamin, forró tea ... nem tudok megfelelni mindenkinek és nem is akarok , én tudom magamról, hogy nem vagyok tökéletes oh köszönöm szépen! majd lesz jobb is!!
Én meg azon filózok, hogy teljes menetfelszerelésben felmászok a babszira ilyen szelfis pózerkodós képeket csinálok bár kell majd a segítség nehogy leessek vagy megrogyjon alattam a kiscsikó. Esetleg ha lenne rá igény. Majd bratyeszt megkérem segítsen...
Nekem maga a Balatonnal van a bajom. Felek a viztol :)
Kirandulni en is szeretek, mondjuk a Badacsonyban, es pinceknel megallni egy-egy poharkara
Aposeknak akarattyan van egy kis fahazuk, azt imadom. 0 dizajn az egesz, igazi nyaralo feeling. Nagy kert, bogracshely, kis szolo is van (bar inkabb csak utban van )
Nekunk is van Abadszalokon nyaralo, de egyszer mentem le 3 ev alatt. Anyamek konkretan egy masik csaladi hazat felhuztak, es nem erzem magam jol ott. Semmi varazsa nincs. Es veszekednek, hogy oda nem jarunk... Persze, hogy nem, mert kb mintha hazamennenk......
Ez a pilisi galerid is először egész jónak indult, csak aztán betetted ezeket a "csábosan nézős" szelfis képeket amiket nem kellett volna. Csak simán a tájképek a motorral párat motor nélkül, azt engedélyezed a hsz-at meglepődtél volna szerintem mennyien írtak volna hozzá pozitívan. Még én is!
igen, a sima fekete talán "szebb" volt, a kórházban sokat segített, mikor tükörbe mertem nézni , legalább a hajam emlkeztetett arra, mi a dolgom még.... meg ki vagyok, meg "mi" vár rám odakint , ő még akkor darabokban volt, épphogy járni tudtam, vittem le lábon Nyíregyházára rendbetetetni, múltkor majdnem visszafestettem, de bejelentette a fodrászom, hogy végre talált olyan festéket, ami tartósabb , és nem is roncsolja a hajat, szóval a sors közbeszólt :D egyelőre marad még ilyen, szeretem, hogy passzol hozzá , de a sima fekete tényleg "szebb" volt :) ez kicsit durva...
Azon kívül meg nem sokminden van a közelben.
Tegnap picit szarul is voltam a kis vasárnapi kaland után, megfáztam, minnyá' indulás az Alpokba, szóval próbálok többet pihenni, aludni, c vitamin, forró tea ... nem tudok megfelelni mindenkinek és nem is akarok , én tudom magamról, hogy nem vagyok tökéletes oh köszönöm szépen! majd lesz jobb is!!
Kirandulni en is szeretek, mondjuk a Badacsonyban, es pinceknel megallni egy-egy poharkara
Aposeknak akarattyan van egy kis fahazuk, azt imadom. 0 dizajn az egesz, igazi nyaralo feeling. Nagy kert, bogracshely, kis szolo is van (bar inkabb csak utban van )
Nekunk is van Abadszalokon nyaralo, de egyszer mentem le 3 ev alatt. Anyamek konkretan egy masik csaladi hazat felhuztak, es nem erzem magam jol ott. Semmi varazsa nincs. Es veszekednek, hogy oda nem jarunk... Persze, hogy nem, mert kb mintha hazamennenk......