Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jó ides engem is mindig fitymálnak azt utána meg hóóó meg hőőő ez meg mekkora izé meg hogy is van ez...
A BOR az száraz
Jutalom egy húzós nap végén
Láttam ma egy faszit valami sportos géppel,takarásban volt ,de szerintem nagy Zizin ült,de a color volt a hátán az érdekes
Ez most komoly ?!
Netedd mert büdös lessz.
Amúgy írtam neked üzenetet asszem
Most mentek haza az uncsik lányom elvitte őket teljesen lefárasztottak minket csatatér helyreállítva most öblögetek egy kis félédes fehérborral... imádom mindkettő ördögfajzatot!
Köszi. (Amúgy keress rá van 890)
Ezt mondta barátom is.. De mivel a japók b@sznak nagy SM-et gyártani, így repült a háztól a szuzka, és jött a KTM. Ezzel olyan úton is lehet lapon menni ahol a többi szétesik/pattog. Tény, hogy csak 100ló (az övé 120) de a Hungaroringen lazán elpicsáztam az 1000es kawást kanyarban.. Az egyenest meg lesz@rom
Még bírod ?
Na várj :D nincs 890, van 640, 690, 990, 1290. Van R-es de nincs RR.
Ahogy Janó írja, városban nagyon jó. Szerpentinen is brutáljó mert a fék futómű és a vázgeometria nagyon el van találva. 1000-es de csak 98-125lóerő, V2... egy sor4 1000 sokkal jobban megy az tény, de ritka az aki ki is tudja használni.
Nagyon lehet velük pirítani szerpentinen.

990-ből az első gen nem jó, 2007-től a facelifttől jók.
Nagyjából mindegyiknek típushibája lesz a szabadonfutó mint a rotax blokkoknak, a gyenge akksi miatt.
Azért a Stuart Wood gyerek qurvajo bringát tervezett.
Csóközön drága! Tényleg félreértetted Zolit, én is voltam abban a garázsban és csak csorgott a nyálam... Igazából a fityeszes színű gép már csak azért van mert az embör fia szeret a bozótosban így elkél még a kíséret neki.
Hogy szakadna el a kuplung bowdenje ! Aztán V1 !
Biztos úgy van két jó dolgot tok elmondani a 600f ről.
Olcsó volt és még el,épp hogy.
Mint tudod a zseni és az őrült közt nincs sok különbség. Ezek a japánok már csak ilyenek.
Jó motorokat csak elmebetegek tudnak készíteni. Mert ki kell bírni a saját hülyeségüket :-D
Meg hasznaltnoibugyiautomatat és bosozuku motort.
Fura állatok.uvződ crocs-ban.
http://youtu.be/b9HCDezfxoM
Tudod egyedi. Ritkán látott vonzza a szemem. De hogy jó motor e vagy sem arról fogalmam sincs.
Hülye gondolatok ezek :D
Az lc4 és lc8 blokkosat próbáltam. Városban állatkodni jók. Azt kb. Ennyi.
Motort a Japók gyártanak :P
Hát merjünk álmodni. Jelenleg pénzem úgy sincs rá. De a nagy Duke-ok a 890-es a 990 R vag RR meg persze bitang a Super meg Super R. Ezek tetszenek. Bár az RC8 is bisztergálja a fantáziám de azon tuti nem férek el
Onnan már nincs vissza út !
V1