Most mentek haza az uncsik lányom elvitte őket teljesen lefárasztottak minket csatatér helyreállítva most öblögetek egy kis félédes fehérborral... imádom mindkettő ördögfajzatot!
Ezt mondta barátom is.. De mivel a japók b@sznak nagy SM-et gyártani, így repült a háztól a szuzka, és jött a KTM. Ezzel olyan úton is lehet lapon menni ahol a többi szétesik/pattog. Tény, hogy csak 100ló (az övé 120) de a Hungaroringen lazán elpicsáztam az 1000es kawást kanyarban.. Az egyenest meg lesz@rom
Na várj :D nincs 890, van 640, 690, 990, 1290. Van R-es de nincs RR.
Ahogy Janó írja, városban nagyon jó. Szerpentinen is brutáljó mert a fék futómű és a vázgeometria nagyon el van találva. 1000-es de csak 98-125lóerő, V2... egy sor4 1000 sokkal jobban megy az tény, de ritka az aki ki is tudja használni.
Nagyon lehet velük pirítani szerpentinen.
990-ből az első gen nem jó, 2007-től a facelifttől jók.
Nagyjából mindegyiknek típushibája lesz a szabadonfutó mint a rotax blokkoknak, a gyenge akksi miatt.
Csóközön drága! Tényleg félreértetted Zolit, én is voltam abban a garázsban és csak csorgott a nyálam... Igazából a fityeszes színű gép már csak azért van mert az embör fia szeret a bozótosban így elkél még a kíséret neki.
Hát merjünk álmodni. Jelenleg pénzem úgy sincs rá. De a nagy Duke-ok a 890-es a 990 R vag RR meg persze bitang a Super meg Super R. Ezek tetszenek. Bár az RC8 is bisztergálja a fantáziám de azon tuti nem férek el
Láttam ma egy faszit valami sportos géppel,takarásban volt ,de szerintem nagy Zizin ült,de a color volt a hátán az érdekes
Ahogy Janó írja, városban nagyon jó. Szerpentinen is brutáljó mert a fék futómű és a vázgeometria nagyon el van találva. 1000-es de csak 98-125lóerő, V2... egy sor4 1000 sokkal jobban megy az tény, de ritka az aki ki is tudja használni.
Nagyon lehet velük pirítani szerpentinen.
990-ből az első gen nem jó, 2007-től a facelifttől jók.
Nagyjából mindegyiknek típushibája lesz a szabadonfutó mint a rotax blokkoknak, a gyenge akksi miatt.
Olcsó volt és még el,épp hogy.
Fura állatok.uvződ crocs-ban.
http://youtu.be/b9HCDezfxoM
Motort a Japók gyártanak :P