Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elárulok. Nyáron az ország összes hülyéjének egy mélymerítése tömörül a Balatonon szóval én nyertem. És itt csak az én wifimet lehet lopni mert az egész utcában nincs másik.
Emlèkszem már beszèltük. Minnyá vèg a műszaknak pèntek este van.
Én már nyugaton is láttam súlyos faszkalapokat....5évig éltem Szombathelyen...
Azt hittem Te meg csak a betarcsazost ismered , orulok hogy ilyen modern vagy
Na kössz. Öri hari Mindjjjjá li tiltalak a csáááába.
Nincs ez egy elmaradott keleti tanya ritkán tudok wifit csórni.
jobban jártatok, mint én ... :) de hát mindenből tanul az ember
Mer Te fent se vagy....bár szerintem Győrben még nincs is fércbuk....
Èn sem.
Én még senkit nem jelöltem be.....
ohh nyugodtan jelölj be, ha úgy gondolod, naponta vagy 20-an jelölnek, úgyhogy ne lepődj meg, ha rád írok, hogy "szia honnan ismersz"
Hát ez az tudom hol laksz. Mind a kettő helyet ismerem :-D
Pont most néztem a fércbuk oldalad...
és ha ott is letiltalak? ( te tudsz vmit am, tipikus példa: jaj fb-ion letörölt xy vagy letiltott, akkor már nem is vagyunk öri barik és kész.. egy millió helyen el lehet érni a másikat, de a személyes az igazi, nyilván )
azt Zümivel értettem, de legyen!!! Körbemotorozlak az x11-el az Alpokban, tudod hogy megcsinálom, ha mondok vmit... Legyen, gyereeeeeehhhh!
Amúgy meg ticcsá akkor le. Majd felhívlak telefonon
Én a torkodnak? Dehogy. Mikor hol? Miből gondolod ezt?
Te kapkodsz önként a lófasz után.
Hogy én milyen jól mutatok majd a hegyek között Zümi nyergébe. De ne ám rosszul érezd magad mikor a harmad akkora motorral kívülről előzők az íven. Hogy is mondtad jó pár hónapja? Körbemotorozol itt is meg ott is. Bármikor. Pff
Én pl.elég antiszociális faszi vagyok,de soha senkit nem szólok le senkit...pl.itt az oldalon se...pedig itt vagyok a kezdetektől....
ne kötekedjé'!!! le leszel tiltva!!! inkább készülj az Alpokba, mert én az x11-el megyek
Az őrültségeddel semmi bajom. Kelően hülye vagyok én
A személyest az SM-et is mega FAcét is értem. De a Cicafarkad helyének nyitottságára ízért kíváncsi lennék.
nem hát, csak őrült, nem elég??!!