Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó mert akkor legalább nem vagy pcihopata. Mert azok nem élveznék.
ha normálisan beszélget, meg nem "bánt", én nyitott vagyok, személyesen is, itt is, fb-on is, cickafarkam helyen is
Sokat gyakoroltam 5 éven át voltam egy közműszolgáltatónál hibabejelntős. Úgy küldök el mindenkit a picsába hogy még meg is köszöni hogy beszélhetett velem
nyitott vagyok , mint láthattad a napokban vagy 5 emberrel beszélgetek, és látom, akiket előtte nem, és ez nagyon jó, és nagyon örülök neki, remélem mindenkivel így lesz :) beszélgetek én, mondtam, csak megválogatom kivel, aki bánt meg szidalmaz ismeretlenül, meg trollkodik, meg kötekedik, nem tudok vele mit kezdeni, csak átlépni rajta , ez azért van ... mert ahogy fél órája mondtad "Kis vérengzős Sorozatgyilkolóscica" vagyok és még élvezem is
Az az igazán diszkrét ember,aki ha elküld valakit a picsába...akkor az illető alig várja,hogy indulhasson...
Most akkor húzhatok a g*cibe? Szép. Mondjuk lassan tényleg azt kéne, csak kicsit talán kúltúráltabban......
Na béke van !!! Nincs veszekedés. Mindenkinek meg vannak a kezdeti előítéletei amin lehet változatni de vitatkozással nem csak beszélgetéssel. Nem vigyáztok átmegyek Csernus dokiba és mindenkit elküldök a picsába
Cica !!! Tessék nyitottnak lenni. Az emberi kapcsolatok alapja a kommunikáció. Én most kommunikálok. Ha bajom lenne nem beszélgetnék. De most van téma.
Igazából nek is tudom, miért ugrottál a torkomnak!? Jöttél a tipikis óvodás hajhuzogatós hülye dumával. Jaja, ügyes voltál, grat!
nem ítélkezem én... csak hagyjon már békén a g*cibe
Most normális kommunikáció zajlik. Nincs szidalmazás.
Lépj ki és olvasd végig. Nincs most szidalmazás meg minden. Tessék neked is olvasni mielőtt ítélkezel.
No ezt sem én mondtam
így van én motorom is, nem csak motorozgatni meg pózolgatni kell tudni vele, szerelni is, igaz kevesebbet nyalom, mint Zümit, de hát majd alakul az is , majd most az Alpokban jóóól megnyalogatom
Ez igaz. De egy balesetben leszarnám hogy mi van a motorral míg nem tudom hogy a Cicával minden rendben. Ha ennyire félnék a balesettől én magam sem mennék ki az utakra. A vezetés tudásában meg bízom. Ugyan akkora esélyem van nekem balesetbe keveredni mint neki (Sőt mivel én megyek mint a meszes nekem nagyobb esélyem van rá) De a bizalom abban nyilvánul meg hogy tudom hogyha baj van vagy balesetet szenved az én motorommal nem szívódna fel és mondaná azt hogy "Így jártál nem az én motorom". Mert bízom benne. Erről szól a bizalom ebben az esetben.
gondolom megkérdezték: "úristen, hogy mered neki odaadni???!! " Úgy hogy látja, mire vagyok képes és hogyan bazdmeg am te meg mit magyarázkodsz a motoromról??!! Köze???!!!
Nekem fel sem tűnt :-D
A baleset nem bizalom kérdése. Abban lehet bízni, hogy a kúton nem tankol bele gázolajat, de a többihez sajnos szerencse is kell, nem is kevés.
Amúgy tesz érte. Pl Cica javítottam eg az én általam produkált elcsúszás utáni idomjavítást is. Ő már üveggyapotozott idomot én nem. Így ő javította meg nem is olyan rég a hűtő burkolatot. Szóval nem csak mondás hogy a sajátja tesz is érte.
Jézusom. Most látom, hogy megint vétettem pár hibát (motrom). Nyelvtannácikat etetek csak.
Ez bizalom kérdése. Amúgy egy kezemen meg tudom számolni eddig kinek adtam oda a motorom. Cicán kívül ez egy igen rövid lista. Ezen a szerelőm szerepel és a saját apám. Ennyi. Nekem a motorom a részem. Így nagyon megválogatom kinek adom oda.
Én is.
Nem kellett volna.