Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

N,ugdijam.
Ez tényleg nagyon rendes tőled. Ezt komolyan gondolom, de mi van ha (ne legyen ilyen véletlen sem) van egy elcsúszás vele? Anyagi kár, sérülés, stb. Én is adtam már oda a motrom ismerősöknek, de azért úgymond van határa a dolgoknak. Legalábbis nálam.
Nekem egy almom, hogy szetverjek egy autot baseballutovel. Az utobbi adott hozza de ugy nem az igazi, ha bontoba kell erte menni... Inkabb szeretnem, ha mar valaki odaadna az amugy felgyujtando jarmuvet
A bestoff gumizas.
Nyuvadnak se lesz ha ezek fizetik a rendszert.
http://youtu.be/SR0Weui4CRE
Sima bontási munka volt, de élveztem
nem is festem a körmöm, ellenben néha van pink szempillám, és tudom szépen rebesgetni , cofim sincs, de van helyette cicafarkam
Normális emberi tulajdonság a kíváncsiság.
Nem ne vagy balfasz. De tényleg papírja van róla. Van a malac forgalmijában egy papír pluszban ami arról szól hogy bármikor szabadon használhatja a nevemen lévő járművet. Így ténylegesen kezelheti sajátjaként.
Szomszédnak vettünk egy 54'-es kétütemű diesel krazt az orosz helikopter lőtér (asszem Kunszentmárton) magyar őrétől két olyan 100kg forma hízóért és egy komondor kölyökért szalmázni és még amire jó lesz, az állat volt, úgy gyorsult mint a disznó pedig ezeréves volt és eresztette a levegőt orrán-száján, kanyar közben elfogyott és alig lehetett egyenesbe húzni (levegős szervó), a plató szét volt lőve és a fülke is kapott egy keveset, de igen érdekes volt.
Aham! Tehát az piazkálás, ha megkérdeztem a motor tulajától, hogy most akkor kié is a motor? Erre én lettem a balfasz.

Ez azért már túl van minden határon
OK.az a qrva kíváncsiság
Ja, persze, mesélj még

Tudod a legtöbb kisfiú 13 éves korára megtanulja, hogy a csajok bizony mások mint a fiúk és ezért nem kell bántani őket.
Oké, rózsaszín, meg borzasztó sokat fecseg, sőt szerintem még a körmét is lakkozza, nem csak a gumiját. Szerintem is borzasztó ostobaság mindez, mert én pl. nem festem se a gumim, se a körmöm, meg a hajam sem, főleg nem pinkre. Egyszerűen nem is értem mi a jó benne, de hát ő egy csaj, komolyan ezért akarod piszkálni?
Nem érzed úgy hogy ez férfiatlan?

Ha tetszik simán privátban hívd el randira, ha meg nem tetszik, akkor ne húzgáld a copfját mint az óvodában.
Igen, de kis utcakbol indultam es kis utcakba mentem be, szoval kevesbe forgalmas helyen kanyaroghattam hidd el, elsore igy is fostam, bar kozoltem Lacival, hogy semmilyen felelosseget nem vallalok a tetteimert
és mikor gyógyultam, minden este volt feladat, vagy du, indexek bekapcsolása, motor , stb, fokozatosan minden nap vmi, hogy mozogni tanítsam újra a kezem, és volt olyan, hogy hazajött én meg már a motoron elvoltam alakult a remény, hogy újra tudok motorozni, de akkor még nem gondoltam, hogy azon fogok , ráadásul a Bálványos Ringen
Isaszeg-pecel majdnem egyenes van benne két kanyar.
1 hónapot ott gyógyultam, "örökbefogadtak", majd a család része lettem, van náluk lakásom (közös) meg Kéki is az lett Gergő meg a "Tesóm"
Uh, a masik durva elem: Kecskemeten van egy dupla kormanyos oktatos MAN a Furedi Autosiskolanal.
Bar anno mikor beultem B-s hospitalasra, a mentorom, Laci, azzal kezdte az 'oktatasom', hogy akkor most jobbrol en fogok elvezetni Isaszegrol Pecelre, ott var minket a kovetkezo tanulo. Annyiban segitett, hogy az indexet O kezelte helyettem. Azt hittem nehez lesz, de csak kenyelmetlen volt
Semmi,csak morfondírozom.
Az ember hazamegy haza s ha te ott brümmögsz érted ?
Nagybátyám még mindig olyanokat szerel. BányaKRAZ-okat. Akkora rajta a hátsó sárvédő hogy kocsiponyvának is elég lenni. Iszonyat durva masinák. Imádom
az nem, de motorozás igen, mindenre IS :D
Anno a seregben a fafülkés KRAZ,na annak volt tekintélye az úton