Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna igen az Bányos. De elérhető közelségben sajnacsak ez a pár kanyaros hely van. Ha már valami komolyabbra vágyik az ember akkor el kell menni leglább veszprémig de oda meg nem indul el az ember délután 4-kor.
igen, az egész épületben (tömbben)
Látom nem esett le, hogy talán nem azért maradt ki egy betű..... Ebből is látszik milyen pitiáner.
Ez volt elso rutin oram vele. Fostam mint az allat , de aze' jo volt
Egy szolgáltató van a lakásban? Ezt csak én nem értem? Nálunk az egész faluban csak egy van de ezt megértem mert hogy nem hozta más fel a kábelt. De hogy nem vitték arrébb egy épületnyit? Nekem ez magas
Lehet viszont profin teleraknám a puttonyod.
En az uthengert elveztem eddig a legjobban csak mini fajta volt , de ereztem benne az erot
Van nyergesunk, de sosem mertem vezetni. Draga joszag
Valaki vigyorog benne,mint róka a meséskönyvben....
Eleve utálom a város melletti haromkanyaros oda-vissza pozerkodos videókat.Meg a vadabb sportolos megérdemelnek is.
Szal ha ez a bálványosi akkor jobb nem lesz.
Én nem árulok el semmit.
ja hát ezek ilyen.... elvagyunk dolgok voltak, örültünk, hogy felültem újra motorra (pláne a már félig azóta enyémre!!!! ) szar a netem itthon, és csak egy szolgáltató van a lakásban... persze a másik tömbben már van sokkal jobb is
Egyik nap dobtam be ide fotót megtalálod...
Nekem sajna ilyet még nem votl szerencsém vezetni. Csak a céges Kátóval fordultam egy kört. Az egy 40 tonnás mozgó daru. De amúgy nem volt akkor elmény mint számítottam rá.
Látom nem esett le a nagy intelligenciáddal (két "L") hogy le vagy tiltva nála. Nem látja egyetlen hozzászólásod sem.
Melyik fele hiányzik...?
Kb 9 tonnaval le vagy maradolva
Majd lesz szerintem jobb videó is csak nagyon nehézkesen tölti fel a videót valamiért a Cica hálózata. AMit amúgy nem értek miért van.
slaggal a kezemben , félig bikiniben kész vagyok
Rendszeresen nézem,csak most sok a duma,az egykanyaros megyekmintallat videoknal jobb.
Pláne mikor csak simán megy semmi allat nincs benne.
Nem, mert azzal nem tudja felvenni a 2 tonnas ovszert ra
Ezek vizelettartási problémák lesznek. Iszol is a korod is meg van már hozzá. Szóval ne szégyelld :-D
Az is jó volt. Mert köztudott tény hogy a gyíkot ezzel kell hívogatni. "Gyere elő bazmeg" Arra jönnek lábhoz :-D
Csak nem a targoncát hívod egyszarvúnak ? De azon nem két szarv van ?
emlékszel arra , mikor gyíkra vadásztam? most látom videón..." gyere elő bazmeg"