Mondjuk még sose voltam ott, bár nem is igyekszem olyan helyekre jutni ahol parkolokban gyűlnek a motorosok és odavissza keringenek. Mátrában is kétszer voltam mióta elkészült az uj aszfalt. Egyszer kiváncsiságból tavaly meg idén mert ott beszéltük meg a találkozást egyik cimbivel. De ez a csesznek héreg meg mittom én mik kimaradtak és inkább kimegyek szlovákiába a tátrába kb annyi az ut.
Most nezem menozni akarsz.
Mire a neni egyenkent leviszi azokat a dobozokat a blaze mar fenn van.
Igaz nem zarhato.
De egy kinai bicskaval siman levagom a dobozaid. 😆
Nem valószinű hogy a zzr dobozolva lesz de se le nem veszem a konzolt se dobozt nem adom el, kellhet még. Ráadásul pont semmit nem zavar, motor elbirja. Aztán ha nem csesznekig indulok el hanem olaszországig akkor még jol jöhet.
Igazad van , semmi dobozt nem raknék már a motoromra , mikor meghoztam , még azutánfutón leszereltem a kölöncöket ami rajta volt az előző tulajnak a dobozokhoz ! Csak azután spanifereztem ki a vasat ! Mellesleg szívesen lennék ott , ahol még dobozolni kellett a motoros útjaimra ! 😉
Hagyd már azt . Krausert, nincs motor amire fel tenném ha valamelyik padláson még találnék egy olyan tulméretezett diplomatatáskát. Már a bmw is tullépett ezen vagy harminc éve és sajátmárkás normálos kinézetű pakolbató dobozokat tesz a motorjaira
Mér lenne az? Egyik legnagyobb gyártó minőségi anyaggal és hatalmas választékkal. A shad éppen a gyengébb láncszem, báf volt olyan topcasem is és hibátlan volt.
Jabbocs motoros........ 🤣