Én mentettem motorost szűken kijött a biztosító árából,de csak mert egy jószívű marha vagyok.Horvátból.Minden más opcióval a 700 eurós biztosítási limiten kívül fizetnie kellett volna a tulajnak 100e-ren felül.
Én viszont nem vagyok számlaképes,és hétközben tuti nem tudok sehova menni.
A tapasztalatom hogy tudna lenni,de gyakorlatban meg lófasz a dolog.Perszen nem 190-el fix trafi alatt,de hogy 80-al szüttyögés lett belőle az vérlázító,menjenek rollerrel. 😆
Az egy régi szabály ami a BE bevezetésével megszűnt, de nem azért vette le mert nagyobb jogsi kellett hanem mert tachográf köteles lett ezért vettem le akkor az ivevomról én is.
de egy 750 es futóval akkor elég a b jogsi attól nagyobb meg nincs itthon
csak azért mert régebben ismerősnek a transporterről le kellett a horgot venni mert ahhoz c jogsi kellett holna ha rajta hagyja
Mekkérdem, hátha...
Motormentőt tud itt valaki, beváltat? Olyat, aki nem 380-ért hozna Pestre olaszból egy elromlott motort? Neten nem sok értelmeset talátam.
B+, azé nem sietnek, mert nem kell nekik következő munkanap reggelre hazaérni 🤣 Egyébként a "sietésből" a legtöbben kinőnek, meg aztán az osztrákban nagyon drága tud lenni... buzi sok kamera van szétszórva..
Laller, az utánfutó vontatáshoz találtam még egy részletet, hogy mikor elég a b a 750kg felettiekhez, tehát van egy alsó határ is nevezetesen, hogy a vontató jármű önsúlyának többnek kell lennie mint a vontatmány megengedett legnagyobb összsúlya és összesen a kettő legnagyobb összsúlya nem haladhatja meg a 3.5t-t. A 4250kg max. a 3.5t-s össztömegű vontató jármű + 750kg-os vontatmányra él más esetekben kell a B.E. jogsi.
Nekem még az sincs. 😆
Amúgy a hétfői menet alapján konstatáltam hogy a legtöbb motoros tényleg bénítóan lassan szüttyög.
Főleg a cruiser-es have mögött bóklászó kamuendúrós párosok.
De a simán csak kamuendúrósok és érdekes mód az utassal bűrruhában szüttyögő sportmotorosok se túl gyorsak.
Valahogy mindenki belassult konform sebességre.
Mint az autós aki max 90 helyett csak 70-el megy valamiért.
Ma elhoztam a vizsgabázisról a z300-at, újra kiderült, hogy jobban megy mint várná az ember, jobb lenne ezzel melóba járni mint a burgonyával, de hát a kor miatti kényelem elvárás miatt az marad.
A két 125nek próbáltunk könnyitett utvonalakat találni de azért küzdelmes egy olyannal a nem sik ut. Ellenben remélem tudtak hasznosithatót tanulni. Mindenesetre élvezték, meg volt életük első hágója önállóan.
A furgon 2,2 tonna.Tehát vontatással vezethet a delikvens 2 tonnát a futóval együtt.Egy nagyobb autószállító futó passz mekkora 3-400 kiló?
Én viszont nem vagyok számlaképes,és hétközben tuti nem tudok sehova menni.
az árat nem tudom sosem kérdeztem
régebben ők mindent is elhoztak heti rendszerességgel volt olasz kanyar
csak azért mert régebben ismerősnek a transporterről le kellett a horgot venni mert ahhoz c jogsi kellett holna ha rajta hagyja
Motormentőt tud itt valaki, beváltat? Olyat, aki nem 380-ért hozna Pestre olaszból egy elromlott motort? Neten nem sok értelmeset talátam.
ehhez nekem a sima b jogsi nem elég?
Amúgy a hétfői menet alapján konstatáltam hogy a legtöbb motoros tényleg bénítóan lassan szüttyög.
Főleg a cruiser-es have mögött bóklászó kamuendúrós párosok.
De a simán csak kamuendúrósok és érdekes mód az utassal bűrruhában szüttyögő sportmotorosok se túl gyorsak.
Valahogy mindenki belassult konform sebességre.
Mint az autós aki max 90 helyett csak 70-el megy valamiért.