Hajdú Energomat? az nekünk is leverte anno a csempét
De most egy jó kis inverteres mosógépünk van, annak egyszerűen nincs hangja, szóval a Hondám egészen hangos ehhez képest
jahm, hát én is szeretném, de tuti romlott, mióta motorozom, főleg, hogy a zene is ordít néha , nem csak a motor . Igen, nekem a marushin -om eléggé zajos (pedig versenysisak az is), de az icon már egy fokkal jobb, fektethetnének nagyobb hangsúlyt erre sisakok gyártása terén egyébként... nekem alpine füldugóm van, szeretem , mert jól hallható az emberi beszéd is, ugyanakkor a zörejeket jól kiszűri ( https://motocat.wordpress.com/... )
Nem nem. Nagyon kellemes így is. Simán hallom a gondolataimat menet közben. sőt ez néha baj is. "Ezt a kanyart szerinted be tudod venni 200-al? Nem? Nyuszi vagy ..." ezek veszélyes hangok.
Szegény motor, olyan betegen erőlködve hörög
Az én mosógépem...akarom mondani Hondám meg csak húz finoman dorombolva, minden hörgés és erőlködés nélkül, ahogy azt kell
óóóóó dehogy. Nekem a gyári dobokkal még a mosógép hangerejét sem éri el a malac. isten az atyám mikor faternak meg volt még a burgonyája és együtt mentünk valahova az övét jobban hallottam mint a sajátomat. Pedig a 650-es burgonyának gyári dobbal olyan hangja van mint egy villanymotornak. Ellenben nem is bassza szét hosszútávon a fülem a kipufogó. (de amúgy tényleg kéne valami hangosabb cucc, csak mert hangosabb és tetszik. Nem azért mert nem vesznek észre, hülyeség. annál tempónál esélyük sincs hogy észre vegyenek, job is legalább nem csinálnak hirtelen fordulókat az ijedségtől.)
Még jó hogy csak mosógéphangon teszi.