Ja mert nagyon okos. De ha egyszer rendeltetésszerüen haaználod majd, többet fog enni. Mondjuk nem értem ilyen hüiyeségekre minek vettél ekkora motort 😀
Hát ha nem mész vele csak vonulgatsz, nem is fog sokat fogyasztani. Alapjáraton kevéssel beéri a nagy köbcenti is. Vidd ki az alpokba, nincs messze. Duplája lesz.
Más . Tegnap a bivallyal elmentünk tökölre , délután Győrújbarát felvonulás , találkozó , mentem összesen 309km-t , ma tankoltam megint tele , 11,52 l-t tudtam beletenni , és ez 3,7 l ! 1400ccm-ről beszélek ! Igaz egy Tzr 125-ös Yamaha diktálta a tempót ! 😉
Más. Pénteken vizsgázott a kolléga A korlátlanból, a komplett tanfolyam, vezetés, vizsgák az új jogsi nélkül 285 ezer itt vidéken.
Plusz óra nélkül persze.
Hát hogyne teljesülne😃 napokon belül😄 igaz paks 2 is vagy 30 év lesz mire elkeszül az elejétől számolva, de nem számit. Lesz és kész. Azonna csak igény kell és megvalósul
de jó lenne egy bontott szarral küzdeni
haver járt úgy hogy küldtek neki egyet a fékcső el volt lazán vágva
a fékcső csavart meg lehetetlen volt kitekerni, szét kellett szedni, lánggal melegíteni, aztán csak beletört
de végül jó sok szopással tudott csinálni a kettőből egyet, ami működott
gondolom be van rohadva a munkahenger dugattyúja
haverral ketten 2db 40 centis vízpumpa fogóval próbáltuk visszanyomni de meg sem mozdult
augusztusban műszaki addig meg kell csinálni rajta mindent
az elejében az a csúszó tüske volt berohadva, meg a fékbetét tartó lemezke törött, hátul a dugó van beállva, az csoda hogy fékezett, legfőképp hogy 1-2 mm a ferodol vastagsága
valami legolcsóbb mosógép igaz a 7 kg ruha tuti nem igaz mert a másik is 7 kg volt és abba több cucc elfért
szóval inkább csak 6 kg
egy időben méregettem fogyasztásmérővel a cuccokat
az 1000w sütő 1000w környéke volt szóval nem csak sokat
A 30°-os programmal mostok mindent vagy keverőtárcsás van? Amúgy nehogy azt higyjük, hogy az puruttya mert nemrég néztem a médiában és a keverőtárcsás 80000 és a centrifuga is annyi tehát a kettő 160000 amennyiért már egész jó automatát is kapni. 😆
Plusz óra nélkül persze.
De spec a nagyaruhazaknal van csere,hozod a regit viszed a felujitottat.
haver járt úgy hogy küldtek neki egyet a fékcső el volt lazán vágva
a fékcső csavart meg lehetetlen volt kitekerni, szét kellett szedni, lánggal melegíteni, aztán csak beletört
de végül jó sok szopással tudott csinálni a kettőből egyet, ami működott
:-D
haverral ketten 2db 40 centis vízpumpa fogóval próbáltuk visszanyomni de meg sem mozdult
augusztusban műszaki addig meg kell csinálni rajta mindent
az elejében az a csúszó tüske volt berohadva, meg a fékbetét tartó lemezke törött, hátul a dugó van beállva, az csoda hogy fékezett, legfőképp hogy 1-2 mm a ferodol vastagsága
szóval inkább csak 6 kg
egy időben méregettem fogyasztásmérővel a cuccokat
az 1000w sütő 1000w környéke volt szóval nem csak sokat