sosem játszottam tankos játékkal
csak a reklám tetszett
ezek a doom stílusúak jobban bejöttek meg a tomb raiderek 4-ig
gyerekkel volt a need for speed aztán azóta nincs játék
Ahhoz képest hogy "picit bosszantanak" két napja ezen vergődtök 🤣 holott tudod hogy pipi csak azért mond ilyeneket mert egy bohóc és bosszantani akar. Ne vedd már ennyire komolyan.
Úgy látom megtaláltátok Zoli trigger pontját.
"A tankok szarok" 🤣 🤣 🤣 Zoli meg ugrik mint gyöngytyúk a lágy takonyra.
Azért vicces hogy játszottál kicsit a WOT-al aztán ekkora szakértő lettél 😆
mondom,hogy kretén vagy(kezeit széttáró) Egy ukrajna méretű ország elpusztítása legyőzése max fél óra egy nagyhatalomnak élőerő, tankok, repülők, ágyúk meg kézifegyverek nélkül(kezeit széttáró)
Ez az egesz egy folyamatos verseny a kard és a pajzs kozt.A tamadas es a vedekezes kozt.
De amint a vedelem teret nyer a tamadas kifejleszt uj modszert es az nyer teret folyamatos valtozasban vannak..
Lehet latni hogy az ukranok 14 óta varosok betonbunkerrendszerekké alakításával lehetlenne tettek az elorenyomulast.
Bahmut 7 honapig tartott mert a hagyomanyos tuzerseg nem tudta feltorni a magashazas betonrendszert,csak eloerovel 10 emeletesek megtisztitasaval tudtak haladni,sok katona veszett oda.Avdiivka par honap alatt esett el,mert megjelentek a 1,5 tonnas bombak sikloszranyakkal.
Ezek at tudtak utni a melyebb bunkerek betonjat,a 10 emeletest meg raomlaszttottak a vedokre.
A ruszki doktrina meg amugyis fogyoeszkozkent tekint a pancelosokra,a celt akkor is megsemmisiti.
De mar mondtam,rengeteg felvetel van arrol hogy 2-3 atgm talalat utan is mukodokepes a pancelos.
A legtobb veszteseget aknazarakon fennakado technika szenvedi el.
Eleve egy drone 2-3 kilo robbanoanyagot visz,egy 152mm es meg majdnem 40 kilo.
Nem helyettesiti a drone.Csak kiegesziti.A felderites a lenyeg,hokamerakkal mar ejjel se lehet ellatni csspatokat.
Nem attól, mikor már én katona voltam már akkor ez volt a tankokról az általános vélemény, hogy háború esetén pár percig élnek és ez mire pipi katona lett valószínüleg még inkább az lett és ha az ember nem követi a változásokat akkor a fiatalon berögződött vélemény méginkább fixálódik.
Baszki pipi,mitol lettel ekkora szakertő?
Mert elolvastal ket szalag ímet?
Ennyi felszines bullshitet elpuffogni.
Kezdjuk az elejen,fogalmad nincs mi az az aktiv vedelmi rendszer,vagy esetleg a csapatlegvedelem.
De pl mond mar el nekem mivel juttatsz el a celba 1 tonna robbanóanyagot.
Vagy gyalog mesz at egy tuzersegi tűzben a nyilt mezőn vagy beulsz valamibe amin eleg vastag pancel van hogy ne tepjen szet a repeszfelhő.
Ez az uzlet a legfontosabb az olyan egybites balfaszonak kitalált lózung mint te.
Az orosznak mi az uzlet ebben?3-4x tobb penz megy el,eladni se tudjak a fegyvereiket,at kell allniuk onellato gazdasagra ami felemeszti a tartalekaikat.
Az A-10 csak akkor hatekony ha légiuralom van a harcter felett,jelenleg ezt az orosz gyakorolja,tehat orulhetnek ha 50 meteren tudnak egy orat repulni,az ukranok es nyugatukrajna felett elereszteni par stormshadow raketat a krim fele.
Tehat,aktív vedelmi rendszer.
Mer csőlátású vagy. Ezek csak üzlet semmi más. Harckocsi??? Hol a faxba élsz te? A második világháborúban talán volt szerepe. Persze most is van(gondolkodós) a pénz. (dollárjeles) Tankkal, repülővel, kézifegyverekkel nem az a cél, hogy valaki legyőzze a másikat háborút nyerjen(ujjával nemet mutató) Hanem, hogy minél több fogyjon az eszközökből(fejét fogó) Csak ez nincs rajta a jutubos videókon amit nézel 😅 Aktív védelmi rendszer mi? 50 évvel ezelőtti varacskos 10 ilyet lő ki egy leszállás közben 🤣 Persze az a jó ha fogy a tank is az emberi anyag csak másodhegedűs a történetben, hogy azokkal mi van az senkit nem érdekel(kezeit széttáró)
Meg mindig hulye vagy,a 40 evvel ezelotti MZ-bohockodo operettkatonakent.
A harckocsik gazai bevetese alkalmabol ketto semmisult meg az ezerből,aktiv vedelmi rendszer a dronok es kornetek 85% at kifogta.
De ehhez valos statisztikat kene olvasni,de az neked nem megy.
A gltteles talan,a kerites mar csale.Ez vagy te.
mert,hogy az ignác egy szuzuki.(meghajlós) Többet is tud attól még(kezeit széttáró) Volt olyan hajeszom ami 700-nál lett eladva(kezeit széttáró) van egy ismerősöm akinek ugyanolyan hajesza van mint nekem volt csak a hosszabb változat. újjonan vette debrecenbe hordja 1 helyre szervizelni. 1 milliónál kapott ingyen egy órát beszerelve mert csak 1 milláig mutat az óra utána nullázódott. Most 1,44 milliónál van fődarab csere nélkül azt mondja gyúr a 2 millióra 😅
csak a reklám tetszett
ezek a doom stílusúak jobban bejöttek meg a tomb raiderek 4-ig
gyerekkel volt a need for speed aztán azóta nincs játék