Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sosem játszottam tankos játékkal
csak a reklám tetszett
ezek a doom stílusúak jobban bejöttek meg a tomb raiderek 4-ig
gyerekkel volt a need for speed aztán azóta nincs játék
Az utolsó tankos játék amivel én játszottam ez volt:
https://dosgames.com/game/tank-wars/
Ahhoz képest hogy "picit bosszantanak" két napja ezen vergődtök 🤣 holott tudod hogy pipi csak azért mond ilyeneket mert egy bohóc és bosszantani akar. Ne vedd már ennyire komolyan.
tankos játék
a radics csinált egyszer egy kibaszott jó reklám videót a tankos játékhoz lehet a wot volt az
én még attól jobbat nem láttam
A mélysötét pipi féle kinyilatkozások picit bosszantanak.Halvány fogalma sincs mi zajlik,de ő tudja.
WOT-al pipi játszik,neki valo.Én soha.
Úgy látom megtaláltátok Zoli trigger pontját.
"A tankok szarok" 🤣 🤣 🤣 Zoli meg ugrik mint gyöngytyúk a lágy takonyra.
Azért vicces hogy játszottál kicsit a WOT-al aztán ekkora szakértő lettél 😆
Hááát a közelmúltbéli és a jelenlegi háborúk mintha nem ezt mutatnák, de mint írtam ehhez sem értek. 😏
De mit csinálnak abban a fél órában és mivel?És mit csinál az ellenség abban a fél órában?
Ostoba fasz meg az iraki haboru amerikának 8 evig tartott,afganisztan meg 20 evig.
Legalabb ne legy nagyobb ökör mint ahogy kepzelné az ember.
mondom,hogy kretén vagy(kezeit széttáró) Egy ukrajna méretű ország elpusztítása legyőzése max fél óra egy nagyhatalomnak élőerő, tankok, repülők, ágyúk meg kézifegyverek nélkül(kezeit széttáró)
A harckocsi úgy dönt el háborút - hogy ki tud belőle többet gyártani 😁 mert annak erősebb a hátországa és gazdasága...
Ez az egesz egy folyamatos verseny a kard és a pajzs kozt.A tamadas es a vedekezes kozt.
De amint a vedelem teret nyer a tamadas kifejleszt uj modszert es az nyer teret folyamatos valtozasban vannak..
Lehet latni hogy az ukranok 14 óta varosok betonbunkerrendszerekké alakításával lehetlenne tettek az elorenyomulast.
Bahmut 7 honapig tartott mert a hagyomanyos tuzerseg nem tudta feltorni a magashazas betonrendszert,csak eloerovel 10 emeletesek megtisztitasaval tudtak haladni,sok katona veszett oda.Avdiivka par honap alatt esett el,mert megjelentek a 1,5 tonnas bombak sikloszranyakkal.
Ezek at tudtak utni a melyebb bunkerek betonjat,a 10 emeletest meg raomlaszttottak a vedokre.
A ruszki doktrina meg amugyis fogyoeszkozkent tekint a pancelosokra,a celt akkor is megsemmisiti.
De mar mondtam,rengeteg felvetel van arrol hogy 2-3 atgm talalat utan is mukodokepes a pancelos.
A legtobb veszteseget aknazarakon fennakado technika szenvedi el.
Eleve egy drone 2-3 kilo robbanoanyagot visz,egy 152mm es meg majdnem 40 kilo.
Nem helyettesiti a drone.Csak kiegesziti.A felderites a lenyeg,hokamerakkal mar ejjel se lehet ellatni csspatokat.
Nem attól, mikor már én katona voltam már akkor ez volt a tankokról az általános vélemény, hogy háború esetén pár percig élnek és ez mire pipi katona lett valószínüleg még inkább az lett és ha az ember nem követi a változásokat akkor a fiatalon berögződött vélemény méginkább fixálódik.
Baszki pipi,mitol lettel ekkora szakertő?
Mert elolvastal ket szalag ímet?
Ennyi felszines bullshitet elpuffogni.
Kezdjuk az elejen,fogalmad nincs mi az az aktiv vedelmi rendszer,vagy esetleg a csapatlegvedelem.
De pl mond mar el nekem mivel juttatsz el a celba 1 tonna robbanóanyagot.
Vagy gyalog mesz at egy tuzersegi tűzben a nyilt mezőn vagy beulsz valamibe amin eleg vastag pancel van hogy ne tepjen szet a repeszfelhő.
Ez az uzlet a legfontosabb az olyan egybites balfaszonak kitalált lózung mint te.
Az orosznak mi az uzlet ebben?3-4x tobb penz megy el,eladni se tudjak a fegyvereiket,at kell allniuk onellato gazdasagra ami felemeszti a tartalekaikat.
Az A-10 csak akkor hatekony ha légiuralom van a harcter felett,jelenleg ezt az orosz gyakorolja,tehat orulhetnek ha 50 meteren tudnak egy orat repulni,az ukranok es nyugatukrajna felett elereszteni par stormshadow raketat a krim fele.
Tehat,aktív vedelmi rendszer.

https://www.portfolio.hu/globa...
Én semmihez sem értek, de látom nem vagyok egyedül. 😁
🤣ekkora kretént 😂
Mer csőlátású vagy. Ezek csak üzlet semmi más. Harckocsi??? Hol a faxba élsz te? A második világháborúban talán volt szerepe. Persze most is van(gondolkodós) a pénz. (dollárjeles) Tankkal, repülővel, kézifegyverekkel nem az a cél, hogy valaki legyőzze a másikat háborút nyerjen(ujjával nemet mutató) Hanem, hogy minél több fogyjon az eszközökből(fejét fogó) Csak ez nincs rajta a jutubos videókon amit nézel 😅 Aktív védelmi rendszer mi? 50 évvel ezelőtti varacskos 10 ilyet lő ki egy leszállás közben 🤣 Persze az a jó ha fogy a tank is az emberi anyag csak másodhegedűs a történetben, hogy azokkal mi van az senkit nem érdekel(kezeit széttáró)
kezd kopni mert induláskor tol egy kis kéket, lehet a szelepszárszimmering nem az igazi már
én cigóval nem üzletelek, akkor inkább leadom pénzért
Na ezt én is megvárom 😁
Opel, sose kopel 😆
Én is így voltam vele, aztán az első cigó aki érte odaadtam neki, mert rájöttem hogy az többe kerül ha én viszem a roncstelepre 😆
Ez sem teljesen igaz,szol biztonsagi igenyekrol,birodalmi ambiciokrol,eroforrasokrol,gyuloletrol,sokmindenrol,a feleknek rohadt koltseges.
Na látod.....egy háború meg mindig csak a bizniszről szól.
Meg mindig hulye vagy,a 40 evvel ezelotti MZ-bohockodo operettkatonakent.
A harckocsik gazai bevetese alkalmabol ketto semmisult meg az ezerből,aktiv vedelmi rendszer a dronok es kornetek 85% at kifogta.
De ehhez valos statisztikat kene olvasni,de az neked nem megy.
A gltteles talan,a kerites mar csale.Ez vagy te.
volt hát(legyintős) zotya csak szokásos hülye vagy megint csak trolkodik mert azt hiszi vicces fiú 😅
mert,hogy az ignác egy szuzuki.(meghajlós) Többet is tud attól még(kezeit széttáró) Volt olyan hajeszom ami 700-nál lett eladva(kezeit széttáró) van egy ismerősöm akinek ugyanolyan hajesza van mint nekem volt csak a hosszabb változat. újjonan vette debrecenbe hordja 1 helyre szervizelni. 1 milliónál kapott ingyen egy órát beszerelve mert csak 1 milláig mutat az óra utána nullázódott. Most 1,44 milliónál van fődarab csere nélkül azt mondja gyúr a 2 millióra 😅