igen mert ebből lehet pörgetni a biznyicet. Ha az elavult szarok fogynak, mint rakéták, tankok, önjárólövegek, ágyúk repülők, kézifegyverek, lőszerek abban van a lajvé. Zotya csak eddig lát mert ez van a jutubon(kezeit széttáró) Itt minden előre le van már beszélve azt se higgye már senki ha véletlen tramp lesz a góré nem folytatódik tovább a csetepaté(ujjával nemet mutató) A pénz az neki is pénz. Oroszokkal meg kínával minden le van már bótolva(kezeit széttáró)
hál istennek nem tudok fészbukot nézni. Te vagy a nagy háborús szakértő, mert ráértedbe jutub videókból tájékozódsz 😂 Egy pisztolyt nem fogtál életedbe a kezedbe katona se voltál mert már akkor alkalmatlan voltál nagy E-vel 😂 Nem kell. Az ilyen kirakatharcokhoz kell már csak tank, meg ágyú meg repülőgép. Ha valódi harc lenne az 1 nap lenne ember sem kell a harchoz. (puszit küldő)
'96-ban vettem a 125-ös ETZ-met, amit 99-ig használtam. Utána lett 250-es, soha nem kellett kevergetnem/ kevertetnem a benzint, mindig volt keverék bárhol tankoltam. Ez 2000-ig biztos. 97-ben pl. keresztül mentem a fél országon Miskolcról a Balatonra. Az egyetlen alkalom, amikor kevergetni kellett (de azt tudtam indulás előtt is) és vittem magammal a 2T olajat, amikor '98-ban kimentem a 125-össel Németbe. Szóval 1994-től 2000-ig biztos, hogy volt még mindenhol keverék
szereztem egy nyomáspróbázott gáztartály szóval 2 műszaki még lesz az opelnak
már elfelejtettem az hanyadik utolsó műszakija lesz de legalább 10 éve mondogatom hogy ez lesz az utolsó 😃
Talán csak becsapott, hogy halk, mert a leggyengébb is 200+ LE, annak közelében sincs egy D Passzát dinamikája, főleg 150 alatt... ha meg a 286 lovasban ültél, pláne. Az meg, hogy nem az első kereke kapar (mint a Passat) külön jó...
mert ezek ilyen látszatharcok. Se tankra sem repülőgépekre nincs itt már szükség egy valódi háborúnál. Kirakatháborúban ezek még jól mutatnak(kezeit széttáró)
Nekem egy csalódás,illetve nem csalódás,inkább beigazolás.Pedig tényleg pozitívan álltam hozzá.Komolyan mondom,és most ez nem elfogultság,csak viszonyítási alap,de semmibe az ég adta világon nem jobb mint a passat,semmibe,na jó,abban igen hogy magas,és így kényelmesebb a ki be szállás.Gyorsulás is.....megindul,egy darabig,aztán mint valami langyos fos.
Látom, az igénytelen bunkó haverod még mindig velem foglalkozik 😄 na egyszer majd csak feldobja a pacskert, mert megüti a guta az irígységtől 🤣
Szóval enyaq. Az elég jónak tűnik, bár pont azt nem próbáltam még...mert baxott drága, és SUV. Kb. ennyiért habozás nélkül az ID.7-et választanám - ha már fóccvágen gruppénál kéne választani.
már elfelejtettem az hanyadik utolsó műszakija lesz de legalább 10 éve mondogatom hogy ez lesz az utolsó 😃
https://www.facebook.com/share/p/3N3ZJFrk4qRcfsh2/
Szóval enyaq. Az elég jónak tűnik, bár pont azt nem próbáltam még...mert baxott drága, és SUV. Kb. ennyiért habozás nélkül az ID.7-et választanám - ha már fóccvágen gruppénál kéne választani.