Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen mert ebből lehet pörgetni a biznyicet. Ha az elavult szarok fogynak, mint rakéták, tankok, önjárólövegek, ágyúk repülők, kézifegyverek, lőszerek abban van a lajvé. Zotya csak eddig lát mert ez van a jutubon(kezeit széttáró) Itt minden előre le van már beszélve azt se higgye már senki ha véletlen tramp lesz a góré nem folytatódik tovább a csetepaté(ujjával nemet mutató) A pénz az neki is pénz. Oroszokkal meg kínával minden le van már bótolva(kezeit széttáró)
hál istennek nem tudok fészbukot nézni. Te vagy a nagy háborús szakértő, mert ráértedbe jutub videókból tájékozódsz 😂 Egy pisztolyt nem fogtál életedbe a kezedbe katona se voltál mert már akkor alkalmatlan voltál nagy E-vel 😂 Nem kell. Az ilyen kirakatharcokhoz kell már csak tank, meg ágyú meg repülőgép. Ha valódi harc lenne az 1 nap lenne ember sem kell a harchoz. (puszit küldő)
'96-ban vettem a 125-ös ETZ-met, amit 99-ig használtam. Utána lett 250-es, soha nem kellett kevergetnem/ kevertetnem a benzint, mindig volt keverék bárhol tankoltam. Ez 2000-ig biztos. 97-ben pl. keresztül mentem a fél országon Miskolcról a Balatonra. Az egyetlen alkalom, amikor kevergetni kellett (de azt tudtam indulás előtt is) és vittem magammal a 2T olajat, amikor '98-ban kimentem a 125-össel Németbe. Szóval 1994-től 2000-ig biztos, hogy volt még mindenhol keverék
szereztem egy nyomáspróbázott gáztartály szóval 2 műszaki még lesz az opelnak
már elfelejtettem az hanyadik utolsó műszakija lesz de legalább 10 éve mondogatom hogy ez lesz az utolsó 😃
Jó, akkor majd 2100-ban írd meg mennyi van benne. 😁
opelba 2100-ig nem menne bele 500 ezer ha ilyen mértékbe használom
Így van, még van neki kb. ugyanennyi szétszedés nélkül legalábbis ezzel győzködött vw-s haver, hogy inkább azt vegyek.
jól van,tudom,épp hogy be van járatva.
Ennél a mostani citroenemben is több van, igaz csak 35000-el. 😁
Akkor még igencsak le vagyok maradva...
Az ignist 540000-el adtam el és még ment. 😆
Hát ez az,hogy még csak nem is halk.Olyan menet zaj van benne a keréktől......
De hisz már csak kirakatháborúk vannak
Pipi,talan a glettelésnél maradj.Ezt ne eroltesd,meg hulyebbnek latszol mint vagy,ami nagy szám.

https://www.facebook.com/share/p/3N3ZJFrk4qRcfsh2/
Talán csak becsapott, hogy halk, mert a leggyengébb is 200+ LE, annak közelében sincs egy D Passzát dinamikája, főleg 150 alatt... ha meg a 286 lovasban ültél, pláne. Az meg, hogy nem az első kereke kapar (mint a Passat) külön jó...
mert ezek ilyen látszatharcok. Se tankra sem repülőgépekre nincs itt már szükség egy valódi háborúnál. Kirakatháborúban ezek még jól mutatnak(kezeit széttáró)
irígy kire rád? 🤣 Egy szánalmas ingyenélő pojáca vagy 😂
Ezt gondoltam az orosz ukrán háborúról is,aztán valahogy mégis mennek a tankok.
Nekem egy csalódás,illetve nem csalódás,inkább beigazolás.Pedig tényleg pozitívan álltam hozzá.Komolyan mondom,és most ez nem elfogultság,csak viszonyítási alap,de semmibe az ég adta világon nem jobb mint a passat,semmibe,na jó,abban igen hogy magas,és így kényelmesebb a ki be szállás.Gyorsulás is.....megindul,egy darabig,aztán mint valami langyos fos.
ez a régi lovátó nekem is ilyen volt
mivel egy tankot már egy 200 km-ről indított filléres drón is kinyír nincs már értelme tankokat gyártani(kezeit széttáró)
beül melléd az eladó(kezeit széttáró)
a hadiipar már átállt. A harcieszközök javát drónok alkotják azok meg nem dízelmotorral mennek. A tankok kora meg már régen lejárt(kezeit széttáró)
Látom, az igénytelen bunkó haverod még mindig velem foglalkozik 😄 na egyszer majd csak feldobja a pacskert, mert megüti a guta az irígységtől 🤣
Szóval enyaq. Az elég jónak tűnik, bár pont azt nem próbáltam még...mert baxott drága, és SUV. Kb. ennyiért habozás nélkül az ID.7-et választanám - ha már fóccvágen gruppénál kéne választani.
Inkább vettél volna neki futócipőt!