Hát ez rajtam nem segit . Egyrészt nem mennék olyan messzire másrészt cascora ment. A biztositós is biztos ilyesmit nézhetett mert 240et kinált ha nem számlázok. Momdtam adjon elérhetőséget de azt nem tudott😀 momdom akkor számlás elszámolás lesz
Ja, 81-ben tuti ilyen volt 😁 de hogy 94-ben... azt már nem tudom. Biztos nem bíztam volna a kutasra, hog az 1:40 arányt kiszámolja helyettem 😁 és én nem öntögettem kis edénykébe, az biztos.
Én meg arra hogy specko bádogkannácska volt,löttyintett olajat bele,rá pici benzin és ment a tankba,utána kimosta benzinnel és az is ment a tankba,majd rá a kért mennyiség benzin.Oszt csá.
faternak volt egy japán maruyama permetezője az nem szerette az arol olajat
valahonnét szereztek stihl olajat mert avval 1:50 volt az arány az arol meg 1:25 mert annyira szar volt
Én arra emléxem, hogy 94-ben még Varnyúm volt, és simán oszlopról tudtam keveréket tankolni... nem tom, mikor szűnt meg. Abba mindegy volt, milyen olaj került, 1 év múlva a bontós vette meg 😁
Attól függ mikor néztük. Amikor megszűnt a kutas keverék már javában voltak részszintetikus olajak is. Azokkal lehetett 1:60-at keverni, és beállítani hogy ne füstöljön. Arol2T az mindig füstölt, mert ásványi volt.
De a 90-es években talán csak a MOL Sprint volt a minőségibb elérhető olaj. Persze akkor is voltak már észter bázisú olajak, de olyat csak a legjobb versenygépekbe raktak.
Na kawa,megnéztem a szélvédőt.Mivel konkrétan nem tudom mi van az autóban,a fullosat néztem,az kompletten készre szerelve lenne 300,énnél csak olcsóbb van.
a vanília aroma odabaszósabb volt
ismerős tápkeverőben dolgozott az hozott vanília aromát aztán azt öntögettükba benzinbe
aztán eltelt 30 év és jöttek az illatosított 2t olajokkal a gyártók...
Ezt nem támasztja alá, hogy sosem megtakarítás van, hanem mindig hiány, ennek ellenére lopni eddig mind tudott 🤣 tanulmány ide vagy oda... 😅
Sztem inkább a beruházásokból nyúlnak (ha eju, ha nem) ott van most Paks 2 meg a hídja, de most azért Mohácsnál is letesznek egy hidat meg pár 10 km utat - 300 milliárd bevétel lőrincnek...
Régi szép idők, mikor toltuk a Szimóba a ricinust 😅 akkor még ócó volt gyógyszertárban, most meg kozmetikumnak árulják arany áron 😁
Én 8 évnyi 2T-zés alatt sose kevertem, mindig a kúton adták... mondjuk akkoriban még külön kútoszlopa volt, később kevergette a kutas, akkor én már nem 2T-ztem.
az oldalán volt egy gomb amivel állítottad 1:40, 1:33, meg talán 1:25 is volt rajta
vagy valami ilyesmi
egy ismerősnek volt a ktm motorjában nagyon de ocsmány volt
valahonnét szereztek stihl olajat mert avval 1:50 volt az arány az arol meg 1:25 mert annyira szar volt
De a 90-es években talán csak a MOL Sprint volt a minőségibb elérhető olaj. Persze akkor is voltak már észter bázisú olajak, de olyat csak a legjobb versenygépekbe raktak.
ismerős tápkeverőben dolgozott az hozott vanília aromát aztán azt öntögettükba benzinbe
aztán eltelt 30 év és jöttek az illatosított 2t olajokkal a gyártók...
Sztem inkább a beruházásokból nyúlnak (ha eju, ha nem) ott van most Paks 2 meg a hídja, de most azért Mohácsnál is letesznek egy hidat meg pár 10 km utat - 300 milliárd bevétel lőrincnek...
Én 8 évnyi 2T-zés alatt sose kevertem, mindig a kúton adták... mondjuk akkoriban még külön kútoszlopa volt, később kevergette a kutas, akkor én már nem 2T-ztem.
de mi stihl olajat használtunk az se nem volt büdös se nem volt füstös
legalábbis az 1:40 kutas keverékekhez képest