Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán, de ahány notebook, annyi féleképpen van ez megcsinálva. bele kéne próbálni az ujat, akkor egyből kiderül
akkó jóvan 🤣
szóval mentél nyalni a jópontokért ismerem a tefajtád 😅
4 hónap után visszakaptam 😅
haccáz juró most horvátba a tengeri/belvízi jogsi, 1nap alatt megvan. ha gondolod.....
Hát nem tudom,én a vörösiszapnál is szolgálat után mentem önkéntesként.
baszki ne én tehessek már róla, hogy neked meg akkor kell menni amikor kivezényelnek 😅
Mi parancsolni és utasítani szoktunk (kezeit széttáró) ez a MI SZINTÜNK (kezeit széttáró) 😅
Na szóval ha jól értelmezem ha az akkut kidobom azt kap bele egy újat akkor minden heppi?
nem(ujjával nemet mutató) Egy lapos kék bilivel voltak szuszka motor volt rajta elég jól repítette 😅
Csináltam menet közben videót amikor vittek be a füredi kapitányságra megfújatni a serest 😅
az volt a furcsa, hogy 60-nál abban a kis szarban pattogtunk mint kecskeszar a deszkán nekem a hajóm a maga2 tonnájávalval meg sem mozdult szélfújta hullámokon 😅
Szerintem mond ki nyugodtan hogy akkor mész ha a saját érdeked úgy diktálja
ezzel volt a viziredőny? pont ott van kikötve mellettünk
hát ha az közügy akkor sajnos én nem tudnék segíteni(kezeit széttáró) tavaly novemberben tiltottak el a közügyektől 7 évre(óranézegetős)
Na meg aztán akkor te azt a kereplőt a bolti ár ötszöröséért vetted volna
De szépen tudsz kérni, anyád ezt tanította? 🤨
Jó eséllyel az akku vezérlő elektronikája szart be, ami bele van építve az akuba. nem lehet, illetve nem szokták javítani. Régebben olyan is volt hogy egy adott számú töltést ciklus után egyszerűen letiltott nem tudom a maiak hogy vannak
Azt csak videón láttam. Nyáron ott kapott el a motorcsónakos rendőr akkor ugrott a jogsim a 8-as öblítőnél 😅
Mit számít az neked?
én is(kezeit széttáró) Dobáltam a bejáratnál a zenész gitártokjába az 500-asokat utána mentünk a gyerekkel enni egy hekket, meg kürtöskalit(kezeit széttáró) Aztán a gyerek első vására volt ez kapott vásárfiát(meghajlós)
Egy fakerepelőt ép egy ilyet (kezeit széttáró)
Hazaszaladtunk a csizmákért közben az anyjának megmutatta a vásárfiát amit apától kapott(meghajlós)
Fura(gondolkodós) Anya nem örült neki(kezeit széttáró) Ígért érte már 4*-.es pénzt a gyereknek, hogy megvehesse tőle(gondolkodós)
Szerencsére a gyerek nem adta oda, nehogy az anyja "véletlen" feltegye a szekrény tetejére 😅
mi is mentünk a füredi tisza-hídra nézelődni pár éve jégzajláskor, vitt a tisza fatörzset , stéget , motorcsónakot. volt ott minden, mint a búcsuba.
Dobd ki.
na mamlaszka. Te voltál valamikor a számtógépjavító mester. (puszit küldő) Van egy asus vivo book-om vagy mi a tököm. Szóval első körben arra gyanakodnék, hogy kinyiffant az akksija.
mondom a tüneteket. Ha nem dugom be akkor kábel nélkül már el sem indul(kezeit széttáró) Ha kábellal bekapcsolom és kihúzom belőle azon minútumba kikapcsol(kezeit széttáró) Ami ellentmondásos, hogy az akkumlátor 85%-on használatra készt ír ki(kezeit széttáró) Bár tölteni már nem tölti az akksit(gondolkodós) Szétszedtem nézegetem az aksiját olyan 8-10 e ft körül van. nem sajnálnám én rá a pénzt viszonylag könnyen ki is cserélném csak most elbizonytalanodtam, mert mégsem szent meggyőződésem, hogy az a szar(kezeit széttáró)
Az asszony laptopjában az akksi már 3 éve meg van halva csak kábelről üzemeltethető. DE az még mindig bekapcsol kábel nélkül és akár működik is 1-2 percet. ennél ha nincs benne a kábel lófaxt sem csinál, bementem az akksi menübe és minden a legnagyobb rendben talál a gép 85%-os feltöltöttséggel (kezeit széttáró)
Vélemény?
Messze van ez még a katasztrófától én láttam azt is, mikor rekordon volt, a gát tetejétől 30 centire
Mondjuk elég nagy területen van. Egyszer volt eszembe, hogy lehet összefutunk. 😉
Látom kintebb jött Csongrádnál, de ezek szerint holnapra még kintebb lesz
Pedig ott voltam 10-12ig
katasztrófatúrizmus?