Az mc1-3 mar a legfiatalabb is 20 eves,pont az idomok a legszukebb keresztmetszet.
Mind repedt,torott,hianyos,karcos,gyötört,mekkelek ujrafenyezte.
Mc4 az ujabb szeria.
Szerencsere a vaz,blokk ugyanaz,vagy csereszabatos.
Mondjuk meg a teleszkopokat kell megcsinalnom mer ez a zsiros verzio nem a legjobb.
... vagy olyant keresel, ha elmész, te bontod le.
Egyszer a lányomnál voltam a fővárosban, voltam egy alkatrészért, a srác udvarában vagy 30-40 motor állt, akkor bontotta le, amikor mentem érte.
Utoljára FL motortól rendeltem, azt szereltem fel ma, az szinte karc nélküli gyári volt. De az biztos, hogy nem egyszerű.
A szívatót már akkor átszereltem kézire, amikor az injektorosból karbis lett.
Én is a fejidom visszaszerelésével most (majdnem) végeztem. A kör SR-nél az olajcseréhez le kell venni a komplett fejidomot, ezer helyen igazítani, pattintani, a halálom. Már szemezek egy DH kormánnyal.
A hűtőcsonknál is szivárgott a víz, ezt is megoldottam, úgyhogy az elejét is bontanom kellett, leengedni ugye a legegyszerűbb a blokk csatlakozásánál lehet, de pont alá a sztender miatt nem tudsz tenni edényt, tiszta pacsmag az egész meló.
Amúgy én is bontandó robogósoktól veszem az idomokat, amit cserélni kell.
Hát pedig ha pofára esnél, az "megint" lenne... mindegy, mi miatt 😃 Most sztem esélyes, évek óta mindig az első tavaszias napokon legtöbb a baleset... de ha neked ilyen sürgős, menj.
nekem egyébként még 2 fok hiányik , és az esőtől jobban tartok , lehet örülnék ha a bivaly 2012-utáni lenne és KTRC-vel szerelt kiadás lenne ! De sebaj , valahogy megoldom ! 🤫
Ügy írta : megint ! Tehát a rossz indulat , vagy a tudatlanság ! Benne van , persze , estem-keltem a 40néhány év alatt , csak az utolsó sikerült qrva szarul ! Sajna nem tehettem róla ! 🤨
Akkor nekem csak még 13 hiányzik 😅 de te menj nyugodtan, csak aztán nehogy megint pofára ess a hideg aszfalt-gumi miatt... vagy el ne gombázzon egy félvak nyugger, aki szeptember óta el is felejtette, hogy motoros is lehet az utakon 😩
Egyenlore a külsővel varok a muszaki hibak kigyomlalasaig.
Mondjuk ezt a meztelen tuzoltokkal ágyban egy kupacban bandázó forumtag fel se fogja.
Csak a ket oldalidom megtalalasa es ára nem volt konnyu.
Majd ha mindene jo lesz akkor kap spray festeket.
Pityukkal amúgy is vigyázni kell 😁