jó volt vagy 8 évig aztán most nem akart beindulni, eddig minden tavasszal 5-6 rúgásra indult, most meg csak ment pár ütemet és leállt
kiganéztam a karburátort, légszűrő szivacsot is vágtam bele másikat, ezt az évtizedet már kihúzza vele
tuti sokat kap, de ha visszaveszem nem indul rendesen
na
eljött az az idő hogy egy szaros robogó karbit nem tudok beállítani
🤪
ha faszán indul füstöl mint a kurvaanyja ha nem füstöl akkor meg nem indul be csak negyed gázon, kettő között meg akárhová tekerem nem az igazi
ellenben minden állásban faszán megy, stabil alapjárat akár 10 percen át
12:40-et. Felébredt 9-kor a csörgésre, rájött hogy mekkora fasz, és átállította 10 perccel korábbra, de úgy felbaszta magát, hogy 10 percig nem bírt aludni.
Keress egy Sr-ét, cseréld át a telót. Nem ördöngösség, én átalakítottam kúpgörgősre a golyósat.
Az idomnál ha csak az a fényezéssel van a baj, az még semmi. Tudom, hogy jó lenne színazonos hibátlant találni, de a realitásokat figyelembe véve erre kicsi az esély.
Tiszakécske(meghajlós)
Tőserdő:
a jog nem bírta abban elolvadt a dugattyú
95ös a gép aztán még bontatlan, pár éve egyszer megszorult de helyrejött, szóval tuti állapotban van még mindeig
kiganéztam a karburátort, légszűrő szivacsot is vágtam bele másikat, ezt az évtizedet már kihúzza vele
tuti sokat kap, de ha visszaveszem nem indul rendesen
eljött az az idő hogy egy szaros robogó karbit nem tudok beállítani
🤪
ha faszán indul füstöl mint a kurvaanyja ha nem füstöl akkor meg nem indul be csak negyed gázon, kettő között meg akárhová tekerem nem az igazi
ellenben minden állásban faszán megy, stabil alapjárat akár 10 percen át
Az idomnál ha csak az a fényezéssel van a baj, az még semmi. Tudom, hogy jó lenne színazonos hibátlant találni, de a realitásokat figyelembe véve erre kicsi az esély.