hagyd rá (legyintős) a koviddtól úgy sem fog eltántorodni(kezeit széttáró) pedig már bizonyított, hogy önmagában a kovidba egy ember sem halt meg. A kezeletlen bakteriális fertőzésben viszont sokan(gondolkodós) Meg az emberekre ráerőszakolt oltásokba(fejét fogó)
Azért nem láttál ilyet, mert egy ilyen csapágyat olyan erővel meghúzni, hogy elérje a teherbírását, motorkerékpárnál lehetetlen, főleg egy kormány csapágynál, mert nem fordulna el.
szóval kiverődés, hézag...
Akkor még nem akciózták. Amúgy pont ma kiszámoltam, hogy a te számolási módszered szerint 0Ft volt a kotla 😁 22 ősszel 5.65m-ért vettem a mondit, amit 23 tavaszán 6,3m-ért eladtam. A zafit 800k-ért vettem, de fizetett rá a biztosító 150-et, mert belémjött egy idióta hátulról. A horog megfogta, kapott szegénykém 1 új kupakot 500Ft-ért. Tádáám 🤣 Ja és ma jubiláltunk is
Na bánatomba reggel bementem a lidibe, hogy enyhítsem a fájdalmamat(kezeit széttáró)
A ződ furó csavarozó ami 2 éve akcióba 12 volt, most ideadták 9-ért 😅 Ebből van ugye egy és nem bírtam agyonvágni úgy tűnik a ződ mindent kibír 😅 De ennyi pénzért nem hagyhattam ott 😅 Lassan olyan leszek már mint a pláza qrva csak én nem táskát meg körömcipőket vásárolok a 30 párhoz a 31-et, hanem párkszájdos dolgokat 😂 Mondjuk a 4ah akksi 10-ért persze már nem volt(kezeit széttáró) Bánatomba vettem egy 2h-st(szemeit körbeforgató) A fekete furó csavarozó a kefe nélküli űrtechnika bulshit motorjával meg elmehet a p.csába. 5 használat után feladta a harcot(kezeit széttáró) persze ha lesz még ákcióba 15-ért azért veszek, hogy legyen 😂
Vagy utinform?
Zotyám baxd meg a felújított 52-esed. Tavaly még kapirgásztak imitt amott rajta valamit de mára már eltakarodott mindenki asszem van kb. 3 km felújítva az 50-ből 😅
Na ha lement a cicaharc, akkor az ilyen jellegű csapágysérülések nem csak a beverődéstől tudnak kialakulni, hanem ha túl nagy az előfeszítés, akkor is, mert a nagy nyomás miatt a felületi kéregben kifárad az anyag. Bár görgőn ilyet még soha nem láttam. Azok iszonyatos erőket kibírnak, de nyilván ez is csak használati időtől függ. Illetve ha rossz a csapágy minősége, és túl kemény a kéreg az is tud ilyet.
Ugyan bringán, de ott is mindig ilyen lett a kerékcsapágy. Aztán eldurrant az agyam, vettem SKF golyókat, meg elektrolízissel felvittem egy vékony réteg vörösrezet a kónuszokra, aztán soha többet nem volt vele gondom....bár lehet ez inkább az SKF golyóknak köszönhető 😆
óóóó, te.. használd már az agyad. Csak akkor tud "verődni", ha tud mozogni tengely irányban 🤣 de ha van rajta egy fix feszítés, akkor nem tud. Pont ezért basszátok el, meg már ezek szerint gyárilag is szar (mivel írod, hogy "fellazul", és akkor vége a dalnak)
Beállítani sem lehet, mert ha megadod neki az előfeszítést, akkor mozgatva "szorosnak" érzed, ezért általában lazítanak rajta - és megint ki fog verődni.
Itt aki nem ért hozzà az te vagy. Rakhattál volna be hajtókarcsapágyról is képet hogy azzal mi lesz ha elmegy az olajnyomás.
Hiába hatalmas a terhelhetősége, szinte egész életében ugyanazon a kis felületen kapja a terhelés amitől bizony beverődik. Nagyon okosat szóltál, nem sok kormánycsapágyat cserélhettél ha te a lenti képpel érvelsz.
szóval kiverődés, hézag...
nem is tudtam, hogy ilyen létezik(kezeit széttáró)
Gyerekkori álmom vált most valóra(meghajlós)
A ződ furó csavarozó ami 2 éve akcióba 12 volt, most ideadták 9-ért 😅 Ebből van ugye egy és nem bírtam agyonvágni úgy tűnik a ződ mindent kibír 😅 De ennyi pénzért nem hagyhattam ott 😅 Lassan olyan leszek már mint a pláza qrva csak én nem táskát meg körömcipőket vásárolok a 30 párhoz a 31-et, hanem párkszájdos dolgokat 😂 Mondjuk a 4ah akksi 10-ért persze már nem volt(kezeit széttáró) Bánatomba vettem egy 2h-st(szemeit körbeforgató) A fekete furó csavarozó a kefe nélküli űrtechnika bulshit motorjával meg elmehet a p.csába. 5 használat után feladta a harcot(kezeit széttáró) persze ha lesz még ákcióba 15-ért azért veszek, hogy legyen 😂
Zotyám baxd meg a felújított 52-esed. Tavaly még kapirgásztak imitt amott rajta valamit de mára már eltakarodott mindenki asszem van kb. 3 km felújítva az 50-ből 😅
Akkor kovid? https://www.penzcentrum.hu/ege...
Ugyan bringán, de ott is mindig ilyen lett a kerékcsapágy. Aztán eldurrant az agyam, vettem SKF golyókat, meg elektrolízissel felvittem egy vékony réteg vörösrezet a kónuszokra, aztán soha többet nem volt vele gondom....bár lehet ez inkább az SKF golyóknak köszönhető 😆
Beállítani sem lehet, mert ha megadod neki az előfeszítést, akkor mozgatva "szorosnak" érzed, ezért általában lazítanak rajta - és megint ki fog verődni.
Hiába hatalmas a terhelhetősége, szinte egész életében ugyanazon a kis felületen kapja a terhelés amitől bizony beverődik. Nagyon okosat szóltál, nem sok kormánycsapágyat cserélhettél ha te a lenti képpel érvelsz.