Mellesleg akkor gondolom pont e logika szerint ha intenék neked te nem köszönnél vissza mert robogós csak
De ha 1200 Bandital megyek veled szembe akkor előre köszönsz 😂 😂 😂 csak hogy pl én a motorosnak szoktam inteni (köszöni) nem a motornak 😉 ez a különbség ember és ember közt 🙂
És ez milyen palack volt, forrasztólámpába vagy kemping főzőbe való? ha nagypalack lett volna akkor az leemeli a tetőt a mennyezettel együtt, akkor nem beszélnél itt hülyeségeket, ha 6 méterre álltál volna tőle.... egyébként nem tanították hogy nem a falon lévő színes tévét kell locsolni, hanem a gázpalackot? 😄
miért mi van a felépítéssel ?
fém vázba egy motorblokk sok műanyag ..................mellesleg 6-os képen is 😂
3-4 képen akkor még motoros voltam
az 5 képen meg nem tudom
Ne mutogasd a szegénységi bizonyítványt Zoli. Egy boxer bmw-t elég könnyű széthúzni. Balansztengely szimeringet elég nehéz cserélni ha egyben van.
Mi nem egy cbr-be rakunk cb blokkot, vagy injektorosból karbisat taknyolunk.
azért van robogóm mert 20+ éve vagyok motoros autós futár és utálok váltani már
Ha nem lennék csóró kocsim is automata lenne
Motor 650 cm3 , 56 le , és mentem vele 170 km/h eleséggel ezek a paraméterek nekem bőven elég
De a legfontosabb hogy nem kell gépészkednem 👍️ nem azért mert nem tudok váltani ,hanem mert már szeretek .
Szóval tudom a "nagy " motoros körbe ez egy komoly faszméregetésnek számít csak engem nem érdekel .
Zárójelbe kocsiba már kormányozni se szeretek ..........................anyós ülés vagy hátul a legjobb 😁 😂
Nekem vegyes a tapasztalarom,vettem jenkitol kuplungfedelet,valami sivatagban tarohatta mert a rud ami tugorgokben forgott beallt a homokol,azota se tudtam belerakni az uj tugorgos csapagyat mert ahogy preselem foszlik szet a lemez haza.
De ha 1200 Bandital megyek veled szembe akkor előre köszönsz 😂 😂 😂 csak hogy pl én a motorosnak szoktam inteni (köszöni) nem a motornak 😉 ez a különbség ember és ember közt 🙂