én kötelező szervizre hagyok ott annyi pénzt nem azért mert baja van az autónak bár ezt te sosem fogod megtudni 😅 Asszony 2 éves autója fillérbe se került örök garanciás 😅
vw egyetlen előnye hogy van egy egész jelentős mennyiségű szerviz hálózat
nem tesla szint hogy kiviszed az osztrákokhoz lebaszod a parkolóban aztán majd egyszer lesz vele valami
persze pesten is van szerviz, meg egy nem hivatalos, bár itt meg értenek is hozzá
No,a nap fenypontja,es lesz motoros tartalom,megerkezett az elf olaj. 😁
Mellé egy mannol az aszmába,legyen mit el epegtetni meg megenni,legalabb olcso. Monnyug ez SN,nem SL,de bánnya kánya
..egyébként Szőr Tekla (Musk) azt nyilatkozta nemrég, hogy komoly vámokra lenne szükség ejrópában, mert ha megnyílik a piac Kínának itt, akkor az EU gyártók komoly bajban lesznek...
Már most is abban vannak, egy szaros ID3 (a legkisebb villany VW) is 17 nálunk - annyi, mint egy Tekla Y... és a kínai olcsóbb lesz, ill. többet ad ugyanannyiért.
Azért ez a reklámszöveg mindig jól hangzik,ja úgy a legnagyobb hogy a saját piacra gyártottak,vagyis kína.Baszki,mi még egy éve még csak nem is hallottunk a világ legnagyobb gyártójáról.....Gondoltad volna hogy egész idáig vw-ből fogyott a legtöbb kínában?És a saját piacra szánt nagy darabszámú autó nem egyenesen arányos a megbízhatósággal és minőséggel.Kínáról van szó.
Nálunk is jött már be úgy a asszony a nagykapun, hogy nézem, mondom neki ezt jó kicentiszted, volt vagy ujjnyi távolság a kapu meg a tükör közt.. aszongya volt még ott nagyon sok hely, ő úgy látta - én meg nem vitatkoztam ezek után 😁
Valamikor röhögtünk a madarasnál hogy valami mükörmös nőstényördög 3x probalt kitolatni a parkolobol mire elole kiállt valaki,megkonnyebbülve tolt egy D-t es előremenekült. 😄
Melletünk lakott Stumpf, annak a mátkája úgy bepattintotta az X6-ot a garázsba, hogy csak lestem. Én a Mondival olyan óvatosan álltam be mintha a golyóim lennének a fal meg a rendszámtábla között 😁 mondjuk elöl-hátul 1,5-1,5cm maradt, trabira méretezett a garázs 😁 Lehet az X6 rövidebb 🤷♂️
Viszont jó minőségű finom anyagokból van, már oda jutottunk hogy a nagy német prémium suvok se feltűnően jobbak, csak azok pont kétszer annyiba kerülnek
Ami nem kínai az mind hamisítvány 😅
Szín, méret...... 🤣
https://www.wanzl.com/hu_HU/te...
nem tesla szint hogy kiviszed az osztrákokhoz lebaszod a parkolóban aztán majd egyszer lesz vele valami
persze pesten is van szerviz, meg egy nem hivatalos, bár itt meg értenek is hozzá
Mellé egy mannol az aszmába,legyen mit el epegtetni meg megenni,legalabb olcso. Monnyug ez SN,nem SL,de bánnya kánya
Már most is abban vannak, egy szaros ID3 (a legkisebb villany VW) is 17 nálunk - annyi, mint egy Tekla Y... és a kínai olcsóbb lesz, ill. többet ad ugyanannyiért.
Már az x1-es meg 7-es bmw-t is ott gyártják
Gyorsan tanulnak...
Én a bydről beszélek
Szedánszíl. 🤣
Az, a limuzin
mondjuk megnézem hogy parkol az egységsugarú aranyásó ezzel amikor az X6 is meghaladta a képességeit. 😆