a ktm motorhoz mindent is gyárit vettem
amit lebasztam indexet a csomagokkal azt ráadásul duplán hogy egyforma színe legyen
sokkal jobb a gyári az 500 forintos o-gyűrű láthatóan királyabb volt mint az 50 forintos 🤣
Nos,egy általános pofáraesés ahol a lámpakonzol is törik,márpedig szokott,az kb 300e de még bontott elemekkel is 180-200 érdemes kicsit ügyeskedni.
Arrol nem beszélve hogy volt kavicsfelverődés miatt a lencse repedése nekem.Akkor nem örültem hogy emiatt vehettem lámpát 100e-ért,ha lehetett volna venni csak lencsét 50e-ért megvettem volna gyártótól.
Mondjuk pont tőled full hiteles a gyári alkatrészek márkakereskdésben vételének promotálása. 😆
Nálam is majd vissza esik . És ennyit látt belőle a ember . De nekem igazoltan legalább. Mondjuk sok jelentősége nincs ennek a diagramok ha motort cserélnek vagy műszer egységet ,meghibásodás miatt. Nekem majd 80ezer volt a motorba és raktam egy 39ezer km-es motort bele meg úgy mindent is kábelestöl müszerfalastol .
aztán ki tudja mennyire tartós
mert ugye még egyetlen panel sincs ebből kész utána meg évek mire tudnak tartós tesztet produkálni
a jelenlegi mono se drága 30 körül már vannak 400w felettiek
tipikus esete a majom és a banán esetének 😂
neked még mindig a simson-etz vonalon kellene mozognod ahhoz talán még tudnál új alkatrészeket venni
azokhoz kb 20 egy első lámpa meg 5 a hátsó
ennyit talán ki tudnál szorítani a bútorboltos fizetésedből
A honda ja.
Amúgy nem a motoron lévő törött.
Ezek alapból nem bonthatók,tehát nincs pótalkatrész rendelési lehetőség.
Ha törik-sérül vegyél újat,csak gyári van.Oempartson 195000.-,van bontott ebay,jobbára jelenleg az épek 130-150e körüli áron mennek.
Ha csak a hiányzó cuccokat kell beleszerelni akkor nincs gond,kereshetek egy kis pénzt kevés munkával.Letakarítom a tömítőmassza maradványokat,összecsavarom a hibátlan foncsorral,belső betéttel,lencsével a lámpát,a külső keret is megvan,a led menetfény átlátszó fényvezetője picit törött,azt még ragasztanom kell,az trükkös lesz,de nem vészes.
De ha festőt kell keríteni,spéci anyagokkal akkor borul a biznisz.
Hibátlannak kell lennie? Megy a hahura? 😅 végre veszel egy BMWt? 😁
Valamirégi Totálkárban láttam, az ürge ledörgölt egy 100 éves ütött-kopott valami francia lököst, utána úgy nézett ki, mint az új 😅
Vitara eladás előtt én is elfújtam egy negyed flakont a műanygokra, ezzel kerestem legalább 2 kilát, mert egyből beleszerettek.
nem volt nagyobb