igaz. a hétvégék inkább kirándulások(kezeit széttáró) Ha nekem 4 napnál több időt kell valahol eltöltenem egész rosszul érzem magam 😅
Talán kivétel a peca most megint befoglaltam nyárra 3* 1hetet. Bár az 4-5-ik naptól már olyan lelkiismeret furdalásos, hogy elbaxom az időm feleslegesen a munkáim elől 😅 Sajnos ennél rövidebb időre meg nem lehet foglalni hamarébb meg nem tudom magam rávenni, hogy hazajöjjek mert hát ugye ki van fizetve szóval a hosszú pecák vége is olyan 22-es csapdája nálam igazság szerint én nem nyaralásra,pihenésre születtem 😅
furi én az enyémen nem látok füstöt és nem is érzem a szagát.(kezeit széttáró) Ellenben az euró 4-es hajesz kojtolt rendesen, meg büdös volt mint egy budi 😅
cucc? Az minek? Felétek nincs bankkártya? Ha te autóval akarsz menni a világ másik végébe menjél én inkább belehugyoznék a konektorba ha erre valaki kényszeríteni akarna 😅
Na na,pont valamelyik nap olvastam hogy valami uniós fejes mondta ha netán ő lenne a következő nem tudom kicsoda,akkor mennének tovább párhuzamosan a belsőégésűek is,szóval azért nem mindenki gondolkodik úgy mint ahogy a mostani döntéshozók,és hát 11év még nagyon sok idő.Én 100%ig biztos vagyok benne hogy ez ott akkor nem fog bekövetkezni úgy ahogy azt most kitalálták.
fejből mondtam de majd utánanézek spanyol mennyi. Ha nekem gépjárművel kellene akkor 1800 km-t is megtennem azt úgy hínák, hogy turistabusz oszt végigaludnám az utat 😅
Megye tábla? 3 éves a verdám most megyek a 80 ezres szervizre azt nem tudom ez sok e vagy kevés nekem már néha sok(kezeit széttáró)
Úgy látom, neked kezd az agyadra menni, hogy nem tudod magad elfogadtatni, ezért próbálsz a jelképes kis vagyonkáddal elérni azt, ami másképpen nem megy.
Elég beteges.
Hát...a te statisztikádat nézve,az elmúlt évekbe eljutottál egyszer horvátországba a tengerparttól 30km-re,nyilván az olcsóság miatt......Abban biztos vagyok hogy többet nyaralok mint te,tavaly háromszor voltam külföldön,egyszer belföldön,a hétvégi kiruccanásokat nem is számolom,ha az időjárás engedi,mindig megyünk.Annyi különbséggel hogy sokszor ezt hétköznap teszem/tesszük.
Talán kivétel a peca most megint befoglaltam nyárra 3* 1hetet. Bár az 4-5-ik naptól már olyan lelkiismeret furdalásos, hogy elbaxom az időm feleslegesen a munkáim elől 😅 Sajnos ennél rövidebb időre meg nem lehet foglalni hamarébb meg nem tudom magam rávenni, hogy hazajöjjek mert hát ugye ki van fizetve szóval a hosszú pecák vége is olyan 22-es csapdája nálam igazság szerint én nem nyaralásra,pihenésre születtem 😅
Megye tábla? 3 éves a verdám most megyek a 80 ezres szervizre azt nem tudom ez sok e vagy kevés nekem már néha sok(kezeit széttáró)
Elég beteges.