Meg lehet szokni, pláne ha itt nő fel az ember😃 de már itt se a régi semmi........kocsmák se nagyon vannak, nem hogy a hagyományos szombat esti kocsmai verekedések😃😃😃
ja értem akkor ő tiltott az dumál rólad? most ez így nekem nem rémlik, hogy emlegetne bár annyira nem is figyelem. Mivel én is látok mindenkit nekem egyáltalán nem feltűnő, hogy ki kivel van haragba és ki kit lát vagy nem lát 😅
Valami olasz izé volt regóta,semmi baja nem volt,de ezer kobmeterrel tobbet evett mint a rezsicsöki.
Igy lapátra tettuk,az ujjal valszeg meglesz hetvegi vegyessel.
Olyan takarekos hogy muanyag a kemeny bélés,mint egy baszom petpalack.
Mi tömködtük le a kemenyen 20 perc alatt,a gazos meg lattamozta.
Mond meg a annak a kis szemüvegesnek ha szemtők.szembe is igy dumál olyan pofont lebaszok hogy a szemüvegét még a látleletet felvevő orvos se tudja kiszedni az orrából. Neveleletlen a két vett diplomájával
mond meg a nyomoroncnak, ha tiltott én tudomásul veszem(meghajlós) de velem onnantól kezdve ne foglalkozzon.
ne írjon rólam véleményt se semmi mást. Mivel nem tudom szemtől-szembe elküldeni a faszba a kis nyálas gecit (kezeit széttáró)
Igy lapátra tettuk,az ujjal valszeg meglesz hetvegi vegyessel.
Olyan takarekos hogy muanyag a kemeny bélés,mint egy baszom petpalack.
Mi tömködtük le a kemenyen 20 perc alatt,a gazos meg lattamozta.
Amugy kazán.
Unical kon m vagy r izé ami lett.
Jol fogyaszt,mukodik.
ne írjon rólam véleményt se semmi mást. Mivel nem tudom szemtől-szembe elküldeni a faszba a kis nyálas gecit (kezeit széttáró)