Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írni tud magyarul, gondolom ezt az android is tudja de a többit nem tudom, nem használom. Ki kéne próbáljam, azt tuxom hogy az Andit, Endinek mondja a kis butus, úgyhogy lehet bajban lenne egy két magyar névvel.
Reggelt, sziasztok.
A legjobbakkal is elöfordul hogy nem adja ki ! Lásd sajna a 46-ost ! Pedig azért ő konyít valamit hozzá !
Jobbulast neki!
Témába vágó...
Haver ma eltörte a kulcscsontját. Kb a 4 milliomodik kigyorsításnál... Tizenév stunt, profi szinten tolja, de ugye ez mindig benne van...
http://youtu.be/aeWmdojEJf0;feature=share :)

nya én eldőlök a picsába mára, rég volt hajnal f6, reggel re , ha van kérdés vagy vmi, majd visszanézem, jó éjszakát kívánok!
biztos meglesz egyszer, de sajnos egyelőre igen, kb ez lehet, bár nem veszítesz vele semmit, sőt :) biztos jön rá megoldás, mert ha ez így lesz, nem fog más sem ezért megtanulni más nyelven, ergó implementálniuk kell magyar nyelvre is
Nincs itt semmi, csak "világmegváltó" ígéretek...
azzal az az egy baj van, hogy évek óta basznak rá... pedig jó kis app lenne
Emlekeim szerint mar a '94-es Csekk a tengerben is ertette a Microsoft, amit a kőlők pofazott neki
az is!! Minden van , mint búcsúba :D
valamint más, ha jegyzetel, meg más, ha parancsot is adhatsz neki ki :)
Ja bocsi, azt hittem telorol van szo
A waze is erti, ha magyarul mondom a cimet. Meg azt is, hogy karakoszorcsok, moszkvics utca 22/A.
igen, de 2 világról beszélünk!!!! Amiről "ti" beszéltek, az a telefonok, amiről én, az már a szgépek is, és telefon is, konkrétan kb megszűnik a pityipötyi (majd)
Én telefonon nagyon sokat vártam a Cortanától, de 5 év alatt képtelenek voltak megcsinálni a magyarítását a Mikrofosnál, Egy kib@szott telefon miatt nem fogok megtanulni angolul, az hót ziher....
és neked bevált am? szereted?
Par eve egyetemen, kb 5 eve, haveromnak valami ifosa volt (fogalmam sincs pontosan milyen) es O mar akkor diktalta neki eloadason a jegyzetelni valot. Szoval ez mar jo ideje mukodik.......
Na ezért jó ha vannak okosabbak. Mert bár a végeredmény helyes. Nem jó üres tartállyal járni, csupán az indoklás volt hibás. De most megjegyzem ezt is. Legközelebb már tudni fogom.
Hát igazából ez az eldugítós móka akkor volt divat amikor tartalékra át tetted, és nem a tartalék cső tetejéről szívott hanem a tartály aljáról, ahova leült a benyából a szmötyi...de sokat pucoltam én a Jawa benzinszűrőjét menet közben
A mostani gépeknél inkább az a probléma, hogy az AC szivattyú kenését a benzin látja el, ha levegőt szív akkor kenés nélkül pörög, le levegősödik a rendszer, és az injektornak sem tesz jót szerintem. Ezért nem ajánlott üresre járni.
Régi karburátorosnak kb. mindegy alapból nem koszos a benzin, csak a Jawa tankja rozsdásodott
úgy hallottam vmit már tanult! ( de még nem sokat)
ja közben leesett, cortanara írtad
nem telón, számítógépen!
Magyar nyelven is ért?